משהו מפורום אחר

omer landau

New member
../images/Emo32.gif משהו מפורום אחר

שגם שם לקחו את זה מפורום אחר חחחח אז אם משעמם לכם כי לי מאוד משעמם יש לי מחר מגן בתנך ואני מעדיף שרכבת תדרוס אותי מאשר לעשות את המבחן הזה אז תהנווווווו _____________________________________________________________ קצת בכללי... שם: גיל: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: צבע עיניים: אחים/אחיות: בן כמה אתה נראה: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: מרוצה מהשירות הצבאי או לא: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? ___________________________________ סוזי אפשר לשרשר לזההההההההה אם היית קוראת עד הסוף הייתי אומר לך שזה שרשור חשוב כדי להכיר את החברים החדשים שנוספו לאחרונה חחחח

meitali james

New member
אוי זה מהפורום של "בלו" שאני נמצאת

בו, לקח לי איזה 40 דקות לענות על השאלון הזה .....

omer landau

New member
גם לי אבל תעני חחחח

זה מתגלגל בפורומים אז הבאתי את זה גם לפה ותעני מחדש חחחחחחח אני אענה עוד מעט

shipper heart

New member
נצל"ש אני מקווה שזה ישלח

אז ככה- סוז ראיתי הרגע מה שכתבת ויש לי תירוץ טוב... יש לי בעיה במחשב....כן עוד הפעם. אנ'לא יודעת מה זה בדיוק. האינטרטט עולה ואני יכולה להיכנס לאתרים אבל אחרי זמן מסוים כשאני מנסה לעבור אתר זה עושה לי שלא ניתן לאתר את השרת ואני צכה להעלות את המחשב מההתחלה שבמקרה שלי זה סיפור בפני עצמו כי המחשב לא זז. לא ראיתי את fighting words, היום השלמתי קצת מחסור בפיקים בדקות שזה נתן לי ואני ממש מקווה שיסדרו לי את זה בקרוב כי אני משתגעת בלעדיכם ובלי ג'אג.... אני רוצה הארםםםםםםם מאוהבמאוהבמאוהבמאוהב בכל מקרה עשו טובה תפציצו את המייל של קרול ומיצ'י ותגידו להם שאתם רוצים שהם יפרסמו את החלק השלישי של הסיפור...הייתי עושה את זה אבל אני לא אספיק... אוהבת אתכם מאוד מאוד, בערך באותה מידה שאני כועסת על ג'ימי המחשב אבל קצת פחות משאני אוהבת את הארם בכל זאת תבינו -P ואני מקווה לחזור כמה שיותר מהר....אני אהיה באיציק ובמסנג'ר רוב הזמן לדעתי כי הם כן עולים לי....בייייי

meitali james

New member
שליייי

קצת בכללי... שם: מיטל מור גיל:16 עוד 12 יום פירסינג: אין בעעעעעע קעקועים: אין בעעעע גובה: 1.62 וחצי (בשנה האחרנה גבהתי ב- 2 וחצי ס"מ, חחחחחח אבל אני עדיין נמוכה) מידת נעליים:39-40 צבע שיער: חום כהה/שחור צבע עיניים:חום אחים/אחיות: 2 אחים גדולים ואחות קטנה בן כמה אתה נראה: בת 16 משקפיים? יש, ראיה גשר? אין עבר פלילי: חחחח אין שפות: 5: עברית, אנגלית, גרוזינית, ספרדית וערבית מרוצה מהשירות הצבאי או לא:אני עדיין לא בשרות צבאי, אבל אני בטח אהנה במודיעין(לשם אני רוצה ללכת) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:לא קוראת (אלא אם כן אנטיגונה נחשב, קראתי שבוע שעבר רק בגלל שהייתי חייבת כי המורה שלנו לספרות עשתה לנו בוחן בקיאות על הספר)
סרט מושכר שראית: דופלקס והג'וב האיטלקי סרט בקולנוע: אכזריות בלתי נסבלת שיר ששמעת: בריד איזי של בלו השיר שנתקע לך בראש: בריד איזי של בלו הדיסק שקנית: לא קניתי מזמן... הדיסק ששמעת: בלו האיש שהתקשרת אליו: לאחי האיש שהתקשר אליך: הרבה תוכנית טלוויזיה שראית: שנות ה-70, מיכאלה וכולם אוהבים את ריימונד איש שחשבת עליו: חברה שלי האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: באנגליה או ביו. אס יהיה טוב את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: לאאאאאאאא את/ה אוהבת רכבות הרים:כןןןןןןןןןןןןןןן
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:לאאאאא
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד, תלוי במצב עישון אצל בני עשרה: נגדדדדד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא מפריע לי תוכנית ההתנתקות של שרון: נגדדד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא, נראה לי נישקת בנות: לא בעעעעעעעעעעעעעעעעע נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: לאאאאאאאאאאאאא בעעעעעעעעעעעעעע שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון:כן התחרטת על דברים שעשית:כן, כמה תשובות בבוחן האחרון בספרות דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מיטל ממתק: צ'יפס סרט מצויר: ספיידרמן קורנפלקס: תלמה מסטיק: בזוקה צבע: כחול יום בשבוע: אין מועדף היום הכי לא מועדף: אין ג'לי: מה הכוונה? תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: שניהם בחדר: טלוויזיה, כי המחשב כבר לא שם האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי ראה אותך בוכה:אחותי הלכת איתו לסרט: בת-דודה שלי צעק עליך: כולם שלח לך אימייל:חברה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא הופעת בציבור בפיג'מה?כן, כשהתחפשתי לפריצי בכית בסרט?כן היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?:כן לצערי הורידו אותך כיתה?לאאאאאא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דברים אהובים: שיר אהוב:שירים של בלו ופופ בכלל אוכל אהוב:צ'יפס ושניצל ופיצה תוכנית אהובה:ג'אג כאילו...... ספורט אהוב: הרבה תחביב:איו זמר/זמרת/להקה אהובים: בל עיתון אהוב:ראש אחד וסתם: מה השעה עכשיו? 21:18 תפוח או בננה?שניהם כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?שניהם מסנג'ר או אייסיקיו? אי. סי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לצפות בטלוויזיה ולהתכונן למבחן איזה ארוחה אחרונה אכלת? גלידה תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת אני מכירה רק אחד שמכונה "כלא" אתה משועמם/ת?קצת רעש אחרון ששמעת?דפיקה של אמא שלי בדלת ריח האחרון שהרחת? סבון הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם?אין איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אין

Dark Storm

New member
הרגע הגעתי הביתה....

טוב שלא הגזמנו בכמות השאלות פה מזה תחקור של השב"כ ?
אני הולך לאכול וכשאני אחזור תקבלו תשובות לכל השאלות.... :)

../images/Emo41.gif../images/Emo65.gifרק בשביל הספורט!../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

אני אענה על השאלון התמהוני של עומר וזה בכדי שלא תגידו שאתם לא מכירים את המנהלת שלכם! זה גם מה שאומר שאני רק משמשת דוגמא ועל כולכם לענות גם!
אז זה הלך ככה: קצת בכללי...
שם:סוזי
פירסינג:עוד לא
קעקועים:עוד לא
גובה:1.73
מידת נעליים:36/7
צבע שיער:שטיני+פלסים
צבע עיניים:חום
אחים/אחיות:2 אחיות
בן כמה אתה נראה:20 ?
משקפיים?לא !
גשר?לא!
עבר פלילי: נעצרתי בעבר על התעללות ברוטלית בהארם אבל מי סופר...
שפות:4
מרוצה מהשירות הצבאי או לא: יפ
הדברים האחרונים שעשית...: עכשיו חזרתי מקניות בקניון...(טסים לספרד....)
ספר שקראת:הגשרים של מחוז מדיסון
סרט מושכר שראית:אנה והמלך
סרט בקולנוע:ואאאלה...קשה לא זוכרת...
שיר ששמעת:bird of paredis
השיר שנתקע לך בראש:bird of paredis
הדיסק שקנית:מי קונה דיסקים?????
הדיסק ששמעת:sade
האיש שהתקשר אליך:מייקי
תוכנית טלוויזיה שראית:ג'אג
איש שחשבת עליו:דיויד כאילו כזה?
האם... את/ה דלוקה על מישהו:דיויד כאילו כזה?
את/ה רוצה לגור במקום אחר:בהאמאס כאילו כזה?
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: פפחחחחחחחחחחחחחחחחח.......עלק....
את/ה רוצה עוד פירסינג:קודם שיהיה אחד...
את/ה אוהבת רכבות הרים:עומר אוהב
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:בהאמס כאילו דהההה? נו קאבק עם השאלות שחוזרות על עצמן!
בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים:נגד
להרוג אנשים:נגד (חוצ מגיל ועומר?)
עישון אצל בני עשרה:בעעע נגד
נסיעה במכונית אחרי ששתית:להרוס את הפורד 2003 שלי? פחחחחחחחחחח כפול 2!
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:חיים שלהם.
תוכנית ההתנתקות של שרון: כבר אמרתי: אני בעד תכנית ההתנתקות מבגדים של דיויד! לזה אני שמה 1.000.000 פתקים בעד!
האם את\ה...
אי פעם בכית על בת:הא?
אי פעם בכית על בן:הא?
אי פעם שיקרת: אממממ....
אי פעם נעצרת:עוד פעם שאלה חוזרת! סתכלו למעלה עצלנים!
כמה פעמים...:אחד מעל כאילו?
היית מאוהבת:אממממ...
נשבר לך הלב:אמממ...
שברת לבבות:כל יום!
נישקת בנות:אמממ.. סתאם! בעעעעע!
נישקת בנים:אמממממ...
שכבת עם בנות:אההה עכשיו? פחחחחחח
שכבת עם בנים:אממ....
השם שלך הופיע בעיתון:אני עובדת בעיתון אז...כל שבוע בקרדיט?
התחרטת על דברים שעשית:כל יום.
דברים מועדפים...
מילה בת 4 אותיות:סוזי!
ממתק:צ'וקולד!
סרט מצויר:טיפ טיפ וטיפטיפון וגם טאו טאו.
קורנפלקס:NOP
מסטיק:בזוקה
צבע:ורוד
יום בשבוע:ראשון
היום הכי לא מועדף:רביעי
ג'לי:הא?
תכשיט:טבעת
חורף\קיץ:קיץ כאילו דאאא?
בחדר:
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:פחחח כאילו אני אגלה לכם...חחחחח
ראה אותך בוכה:אמממ...
הלכת איתו לסרט: מייקי
צעק עליך:למי לעזאזל יש את האומץ שיקום!
שלח לך אימייל:עופר
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?:אמממ...
הופעת בציבור בפיג'מה?:עוד לא קוראים לי גיל..
בכית בסרט?: בWI FCOL! וגם בEOUA וגם ב..בעצם בכל פרק דאאמט עם DPB הזה!
היית על במה?: ביב'?
חשבת שאת\ה הולך למות?: כל יום
נכשלת במקצוע?:לא נכשלת בכלום
הורידו אותך כיתה?: שוב, מה קוראים לי גיל ואני שוטרת???
הקפיצו אותך כיתה?: אה..זה כבר יותר טוב...
רצית להיות המין השני?: נראה לכם? פחחחחחחח עלק!
דברים אהובים:סוזי .
שיר אהוב:עניתי למעלה שוב! גרררררר!
אוכל אהוב:ברגר קינג- שניצל בלחמניה.
תוכנית אהובה: אמ... המופע של לארי סאנדרס? פחחחחחחחחחח! כאילו ג'אג??
ספורט אהוב:אמממ...
תחביב:דיויד כאילו?
זמר/זמרת/להקה אהובים:
עברתי את כיתה ד'
עיתון אהוב:העיתון שבו אני עובדת אבל זה חסוי...חחח
וסתם:
מה השעה עכשיו?21.30
תפוח או בננה?: בננה
כחול או אדום?: כחול שמים
סתיו או אביב?: אביב
מסנג'ר או אייסיקיו?: מה קששששור?
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? :אמחק את כל השרשור? כי אני המנהלת?
איזה ארוחה אחרונה אכלת? שווארמה בפיתה!
תיכון או אוניברסיטה? :אוני'
אתה משועמם/ת?: עכשיו מתברר..
רעש אחרון ששמעת? : הקוקו של האייסי המעצבן הזה!
ריח האחרון שהרחת?: הבושם שלי.. ברברי...
הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם?: כן ממש אני אעלה לחדר שלי לפתוח ספר בשביל השאלון הזה. משהו.
איזה רינגטון יש לך בפלאפון?: &quot

פגית

New member
אין לי כוח לענות זה ארוך...........

אולי יותר מאוחר מחר או משו

Dark Storm

New member
כפי שהובטח - תשובות שלי....

שם: גיל גיל: מה ? אהה... 20.5 פירסינג: לאא.... קעקועים: עוד לא גובה: 1.79 מידת נעליים: 44 צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק אחים/אחיות: אח + אחות בן כמה אתה נראה: 19.9 משקפיים? מדי פעם הרוב משקפי שמש גשר? בדרך הביתה יש אחד.... עבר פלילי: *אהם* לא משנה.... סתתם - אני שוטר כאילו ? אין יותר פלילי מזה... שפות: אנגלית, עברית, קללות בערבית שלמדתי ממג"בניקים :) מרוצה מהשירות הצבאי או לא: מאוד! הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: מזה ספר ? אה קראתי את נוהלי שימוש בנשק - חוברת... סרט מושכר שראית: וואוו עבר זמן מאז אבל "אמריקן פאי 3" סרט בקולנוע: paycheck שיר ששמעת: Evenesance - My Immortal השיר שנתקע לך בראש: Evenesance - My Immortal הדיסק שקנית: קניתי ? הדיסק ששמעת: Evenesance - Fallen האיש שהתקשרת אליו: קצין סיור בזבולון, לדבי אירוע מסויים האיש שהתקשר אליך: קצין סיור זבולון - לבטל את האירוע :) תוכנית טלוויזיה שראית: האחרונה שראיתי זה אתמול - באפי! איש שחשבת עליו: אני מנסה שלא לחשוב... :) האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: ארה"ב בייבי! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד ? את/ה אוהבת רכבות הרים: מה אני עומר ? אבל כן.... :) את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ארה"ב - בוסטון, ניו יורק וושינגטון בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי במרחק להרוג אנשים: אם צריך אז כן עישון אצל בני עשרה: למה לעשן ? אפשר להזריק... :) נסיעה במכונית אחרי ששתית: רק בניידת משטרה :) מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אני מאוד בעד לסביות! תוכנית ההתנתקות של שרון: לא ממש אחפת לי - מה שיביא לי פחות עבודה. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: אני לא פייגלה אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא אבל עצרתי הרבה... כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: אני לא עושה את זה. נישקת בנות: היום או בכלל ? נישקת בנים: מי כתב ת'שאלון הזה ? תרי ?? שכבת עם בנות: בנות ? כאילו יותר מאחת באותו זמן ?
שכבת עם בנים: לא עברנו על זה כבר ? השם שלך הופיע בעיתון: כן - יחד עם ראש העיר של קרית חיים ופעם גם כ"שוטר נפגע קל מזריקת רימון לעבר תחנת זבולון..." התחרטת על דברים שעשית: כל יום. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: סוזי! סתם אין לי מילה משלי כרגע.. :) ממתק: שוקולד! סרט מצויר: אקס מן קורנפלקס: עוגי מסטיק: בזוקה צבע: זהב יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שני - אין כלום בטלי... ג'לי: לאיזה שימוש בדיוק ?? תכשיט: כמתנה- בכיף חורף\קיץ: קיץ בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ? ראה אותך בוכה: אין כזה דבר הלכת איתו לסרט: זוהרה צעק עליך: הקצין שלי כשהפרעתי לו באמצע ג'אג... :) שלח לך אימייל: ממ"ז צפון - אימייל משטרתי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? היום עוד לא. בכית בסרט? ראה שאלה על "איי פעם בכית על בן?" היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? יותר מדי פעמים נכשלת במקצוע?: אני שוטר. הורידו אותך כיתה? אני שוטר :) סתם - לא. הקפיצו אותך כיתה? ראה תובה לעיל רצית להיות המין השני? לא ממש.... דברים אהובים: שיר אהוב: Evenesance - My Immortal אוכל אהוב: בורגר קינג! תוכנית אהובה: ג'אג באפי סטארגייט אנג'ל....... ספורט אהוב: כדורסל וריצה. תחביב: לנסר גופות :) זמר/זמרת/להקה אהובים: Evenesance, Weird Al עיתון אהוב: העיתון של סוזי! סתם, אה... פנאי פלוס אני מניח.... וסתם: מה השעה עכשיו? 2020 זולו תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו בייבי!! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקרא את זה ? איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיתה עם חומוס מכפר יאסיף! תיכון או אוניברסיטה? שוב אני שוטר אז תיכון.. :) אתה משועמם/ת? אם אני עונה על השאלה הזאת מה זה אומר לכם?? רעש אחרון ששמעת? את עצמי מקליד! ריח האחרון שהרחת? חיחחיחי :) הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? מזה הספר הזה שכולם מדברים על זה ??? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Evenesance - My Immortal

omer landau

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

נפצעת מרימון??? זה אתה זה היה בחורף לא?? וריח אחרון.... יא מגעיל חחח

Dark Storm

New member
היו כמה על זבולון - 5 נראה לי...

זה שאני הייתי בו היה בחורף לא זוכר מתי...

פגית

New member
../images/Emo13.gifטוב אין אפאחד ואני שפוחה מעייפות

אז לילה טוב אנשים , נתראה מחר

תשובות שליייייייי

קצת בכללי... שם: דניאל (או דני תלוי מה בא לכם :)) גיל:18 פירסינג: חח.. חורים באזניים?? קעקועים: פובייה מטורפת ממחטים.. בלעעעעעעעע גובה:תאווילה...1.75 מידת נעליים: 40.. גם תאווילה וגם ביגפוט צבע שיער: חום בהיר (שטאני אם רוצים להיות פלצניים) צבע עיניים:כחול ירוק( זה משתנה.. באמת!!) אחים/אחיות: אחות קטהנ וחמודה בן כמה אתה נראה: אומרים לי ש20+... אבל תולי מה אני לובשת נראה לי... משקפיים? לא גשר? היה ונגמר תודה לאל... עבר פלילי:הייתי גונבת ממתקים מהקיוסק... אבל אף פעם לא תפסו אותי (גיל לא להלשין!!) שפות: עברית אנגלית שוטף(נולדתי באר"הב, משפחה אמריקאית וכו..) וספרדית כמעט שוטף מרוצה מהשירות הצבאי או לא: דברו איתי עוד שנתיים וחצי ככה הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: כמה טוב להיות פרח קיר סרט מושכר שראית:וואלה לא זוכרת... סרט בקולנוע: דור הפרוזק.. חרא סרט!!! שיר ששמעת: happiness- abra moore השיר שנתקע לך בראש: "השעות והשניות והקולות באזניות...." אהההההההההההה הדיסק שקנית: קניתי 4 בבת אחת!! היה מבצע בשדה התעופה. קניתי יוני בלוך, שוטי הנבואה, נורה ג'ונס החדש וקולדפליי הדיסק ששמעת: augost and everything after-counting crows האיש שהתקשרת אליו: אבא שיבוא לקחת אותי ממיטל... האיש שהתקשר אליך: מיטל כדי אני יבוא אליה :) תוכנית טלוויזיה שראית:ריפליס- כי הכריחו אותי איש שחשבת עליו: ג'סטין... האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן.. שונאת את המילה דלוקה אבל כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא יודעת... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג:כן את/ה אוהבת רכבות הרים: תולי את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:חחח טוב בגלל שאני אוהבת אתכם.. אני אפרט- אר"הב אנגליה צרפת שוויץ פולין מצרים טורקיה בלגיה הולנד ספרד מקסיקו ברזיל קוסטה ריקה פרו בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: יכול לעבוד אם זאת באמת אהבה להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: אהמ... בעיקרון נגד אבל מה לעשות... :)) נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. פחד אלוהים מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. שכל אחד יעשה את מה שעושה לו טוב. תוכנית ההתנתקות של שרון: אני לא מבינה בדקויות שלה, אני קצת מנותקת מכל הנושא... אבל בכללית נראה לי שבעד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: ועוד איך כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 3 שאני זוכרת.. טראומטיות שברת לבבות: 4 שאני יודעת עלינם.... נישקת בנות: נישקת בנים: חח.. להתחיל לספור?? שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת!! :)) עיתון מקומי... :)) ופעם אחת בשם בדוי.... התחרטת על דברים שעשית: המון... מתחרטת אבל אל הייתי משנה. הטעויות שלנו הופכות אתנו למי שאנחנו דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סוכריה על מקל סרט מצויר: היפה והחיה\ פיטר פן קורנפלקס: אלפה ביטס מסטיק: BIG RED צבע: כתום יום בשבוע: שבת :)))) היום הכי לא מועדף: ראשון... בעעעע ג'לי: כל עוד הוא לא ירוק- הכל טוב תכשיט: עגילים!!!!! חולה על עגילים חורף\קיץ: חורף... הגשם מטפטף על העורף... :)) בחדר: כרגע מול העיניים שלי דגל של ספרד והמון תמונות של חברים שלי... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: נעמה ראה אותך בוכה:אינגריד ופרדריק.. על הרכבת לשדה תעופה במדריד הלכת איתו לסרט: נעמה אלינור ולירון צעק עליך: אבא ואמא אחרי שצעקתי עליהם שהם לא מרשים לי ללכת לסיני.... שלח לך אימייל: ג'סטין :) האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? או הו כמה פעמים... היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן. הלכתי לאיבוד ביער במקסיקו והייית בטוחה לגמרי שאלו השניות החארונות של החיים שלי נכשלת במקצוע?:אלא מה- מתמטיקה הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? פעם בחודש בערך.... דברים אהובים: שיר אהוב:וואי קשה.... יש המון. אבל נראה לי שdaydream believer של mary beth maziarz אוכל אהוב:לזניהההה תוכנית אהובה:ג'אג ודוסון קריק ספורט אהוב: כדורסל!!! תחביב:לציייר זמר/זמרת/להקה אהובים:david grey/sarah mclachlan/ counting crows עיתון אהוב:בלייזר!! הם כאלה קרועים שם... וסתם: מה השעה עכשיו? 14:14... משעשע... תפוח או בננה? תלוי במצב רוח. כרגע תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו :) מסנג'ר או אייסיקיו? תלוי עם מי מדברים מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לבדוק מה האחרים כתבו איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיהת עם שוקולד תיכון או אוניברסיטה? נרהא לי אוניברסיטה אבל מאיפה לי... אתה משועמם/ת? נראהלי שלא... רעש אחרון ששמעת? תיקתוק המקשים .... ריח האחרון שהרחת? אהמ... עשן של סיגריה.. הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם?"swamp our democracy. give these guys four more years, and do" איזה רינגטון יש לך בפלאפון? נעימת הפתיחה של ג'אג!!!!: )))

למעלה