משבת

חיוכים וכוכבים ../images/Emo24.gif

אם אפשר לצרף מפה למועדון הערב כי אין לי שמץ של מושג איך מגיעים תודה בשם צוות העובדים וההנהלה
בינתיים לילה טוב

עשרה ימים

עשרה ימים שלא חשבתי עליו שניה אפילו התפלאתי איך זה שאני לא מתגעגעת הכל עבר כל כך חלק חלק מדי ועכשיו אחרי שהילדים הלכו והריח השבת והאלכוהול מתחיל לחלחל אני תכף מתפגרת שמישהו יחזיק אותי חזק לפני שאני הולכת להזריק לעצמי קצת ניקוטין

כאילו מה????

למה קם אדם בבוקר ומחליט שהוא "רוצה להיות" שלומית אהרון????
(מהתוכנית של דידי הררי עכשיו "מת להיות") מה רע בלהיות חווה אלברשטיין?

תוכי בכלוב

אחד ביקר בחנות חיות וראה תוכי בכלוב, יושב על נדנדה קטנה, ואין לתוכי רגליים כלל. האיש שאל בקול רם: "ואוו, מעניין מה קרה לתוכי הזה?". התוכי ענה: "כך נולדתי. אני תוכי פגום". האיש נדהם: "אלהים אדירים: אתה ממש הבנת אותי וענית לי!". התוכי ענה: "הבנתי כל מילה. במקרה או שלא במקרה, אני צפור אינטליגנטית ביותר ובעלת השכלה רחבה מאד". "באמת? אם כך, תסביר לי, איך אתה תופס את הנדנדה אם אין לך רגליים?" "טוב, זה באמת מביך, אבל מאחר ששאלת, אני כורך את הקטן שלי מסביב למושב הנדנדה כמו וו קטן. אתה לא יכול לראות זאת מאחר שהנוצות שלי מסתירות". "שמע, אתה מבין הכל ומדבר עברית ממש!", אומר האיש. והתוכי עונה: "למעשה, אני מדבר שוטפת עברית ואנגלית, ואני יכול לנהל שיחה כמעט על כל נושא בעולם: פוליטיקה, דת, כלכלה, ספורט, פיזיקה, פילוסופיה. אני טוב במיוחד במדעי הציפורים. כדאי לך לקנות אותי: אני אהיה לך חבר אדיר". האיש רואה את תווית המחיר שעל הכלוב (2,000 ש"ח) ועונה: "מצטער, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי מחיר כזה". "פסססס", עונה התוכי, "אני פגום, זוכר? כך שהאמת היא, שאיש לא מעונין בי בגלל שאין לי רגליים. תוכל ודאי לקנות אותי ב-20 ש"ח בלבד, רק תן הצעה לבעל החנות". האיש מציע 20 ש"ח והולך הבית עם התוכי. חולפים שבועות: התוכי סנסציוני. יש לו חוש הומור אדיר, הוא מענין, הוא חבר אמיתי, מבין כל דבר, משתתף בכל שיחה ותורם. האיש מרוצה ממש. יום אחד האיש חוזר הביתה מהעבודה והתוכי לוחש: "פססססס", ומסמן עם כנף אחת לאיש להתקרב: "אני לא יודע אם אני צריך לספר לך זאת או לא, אבל זה בקשר לאישתך ולדוור". "על מה אתה מדבר?" שואל האיש? "כאשר הדוור הביא את הדואר הבוקר, אשתך קיבלה את פניו בדלת עם כתונת לילה שחורה דקה", מספר התוכי. "מה?", שואל האיש נדהם: "ומה קרה אז?" "ובכן, הדוור נכנס הביתה, הרים מעל אשתך את כתונת הלילה והחל מלטף אותה בכל הגוף", מדווח התוכי. "לא!!" אומר האיש: "והיא נתנה לו"?? "כן", משיב התוכי, "ואז הוא המשיך והוריד את כתונת הלילה מאשתך, כרע ברך והחל לנשק אותה בכל מקום...". "ומה קרה אז?", שואל האיש בבהלה, "מה קרה אז"??? "השד יודע", משיב התוכי, "כ"כ התרגשתי, אם אתה מבין.... למה אני מתכוון, שנפלתי מהנדנדה שלי...".

../images/Emo73.gifפיקניק ספונטני בתל חדיד../images/Emo21.gif

בואו בהמוניכם
אנחנו יוצאים עכשיו לפיקניק ספונטני במקום מדהים, תל חדיד - לא רחוק מנתב"ג. נוף מדהים של כל השפלה ומישור החוף, אוויר צח ונקי, ספסלים מסודרים לישיבה, ו.........
ים לכל מי שיגיע. אנחנו שם, על מנגלינו ובשרינו. בואו, תביאו את עצמכם, ואם בא לכם - אז תביאו מה שבא לכם, וגם אם לא - אז רק את עצמכם. מפה מצורפת להגעה, ועוד אחת מייד אחריה...

יערית

New member
אניייייייייייייייייייייייי

גם בקריזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז"-D
תמיד אפשר לקבל גלגל הצלה יו נוב

זה בשבילך לא מצחיק אבל נחמד

אדם הואשם ברצח. כל הסימנים הצביעו על כך שהוא אשם, למרות שלא נמצאה גופת הנרצח. עורך דינו, שידע שרוב הסיכויים שהקליינט שלו יורשע, החליט לעשות תרגיל בנאום הסיכום שלו. "חבר מושבעים יקר, יש לי הפתעה בשבילכם", אמר בדרמטיות והביט בשעון. "בעוד דקה בדיוק האדם שנרצח כביכול, יכנס לאולם בית המשפט הזה". הוא סובב פניו והביט לעבר הדלת והמתין. חבר המושבעים סובבו אף הם את פניהם לדלת בציפייה דרוכה. עברה דקה ועוד דקה... אך דבר לא קרה. "האמת היא", אמר עורך הדין, "שהמצאתי את מה שאמרתי לפני מספר דקות, אבל כולכם סובבתם את הראש לעבר הדלת בציפייה. אני סבור שזו סיבה טובה מספיק כדי להראות, כי יש ספק בליבכם האם מישהו בכלל נרצח, ולכן אני דורש לזכות את הנאשם." המושבעים יצאו המומים להחליט על גזר הדין, אך שבו לאולם בית המשפט לאחר דקות מעטות בלבד ודוברם הכריז בדעה אחת, כי הם מוצאים את האיש ... אשם. "אבל כיצד זה יתכן, הלא לכולכם היה ספק, וכולכם הסתכלתם לעבר הדלת בהמתנה שהנרצח יופיע" ילל העורך-דין. &n

Netta79

New member
הייי!!! טלה ../images/Emo124.gif

מה עם סוף הבדיחה????????? "אבל כיצד זה יתכן, הלא לכולכם היה ספק, וכולכם הסתכלתם לעבר הדלת בהמתנה שהנרצח יופיע" ילל העורך-דין. " &n זהו ??? אני בהמתנה
~נטע

פיקסון

New member
נטע התשובה בעצם המבט

היחידי שלא הביט הוא הנאשם עצמו אחרת היה מביט בברכת שנה טובה שנת אושר ואושר

למעלה