משבת

הלכתי לחפש

שלולית,לטבול בה את יגוני,לבד בדד זנוח וכאוב,כי כולם,מצאו לעצמם חיים...וכל זה מבלי להתיעץ בי...עכשיו חמסין בחוץ ושלויות אין,ומוקדם מידי בשנה,לצפות לשינוי מהותי בשגרה...בתקווה אחרונה לאחווה,או לפחות איזה חיבוק דב.פתחתי פה ומצאתי אותך...תחליף טוב או רע לא אדע,בטח שבטח לא אקבע עמדה...מדליק לכם נר ליד,שישמור לו על אלו שכבר שם.

R a c h e li

New member
ולדעתי....

היקום בנויי מחלקיקים של טיפשים חכמים עשירים עניים רוצחים גנבים ואפילו אני חחחחחחח.....

אפילו אני...

"מדוע זה מתקשים להניח לאנשים,להיות הם עצמם,ולהינות מהחיים בדרכם שלהם? כולם מנסים ליצור ממני אחר אחר,והרי ברור,די באחד הזה." ר,ו,א וקצת עזרה ממני.

naama78

New member
ממש...

לא מוזכרת, וגם פחות מוכרת, מה שלא מונע ממני לברך בשבת שלום. אני וצאצאי בבית, לעת עתה. בקרוב יתפזרו שניים לעיסוקם, הקטנה תרדם בבודאי ואו אז .... הזמן שלי..........

נעמה...

אישה נעמה,נעמה נעמה,נעמה לי כל הדרך לבקתה...עכשיו מוזכרת וזה מחיב,אבוא מאוחר יותר להתרשם.

naama78

New member
לא כדאי להתחייב

וגם הרושם יכול להטעות... לא תמיד נעמה...

מצוטטת

New member
../images/Emo25.gif

הנני כאן, כמו ציפורים חגות הנני כאן, מביט מן הגגות הנני כאן, כמו אבן בגדר, כמו סלע, כמו באר אני האיש אשר תמיד חוזר, חוזר.<ח.חפר>

יעלילה1

New member
וחוץ מלהתבדח, אני באמת חושבת

למילים יש משקל. יהודית קציר כתבה "הבגדים מכסים את הגוף, אבל במילים אנחנו מתגלים". ואצל הסכיזופרנים, בכלל, המילים מתהפכות והופכות לעצמים של ממש. מופלא, מה שמתרחש במוח ובהכרה

נשאיר אותכם ושאלה באוויר....

כשאדם זורק כדור...הכדור נע במסלול הניתן לחיזוי על פי כוון הזריקה,סחרור הכדור,מהירותו,ותנאי הרוח.אולם השחקן בשדה החיצוני איננו מסוגל למדוד אפילו את אחד מאלה ישירות,והוא צריך להסיקם מזווית ההתבוננות שלו בלבד...נראה שהיכולת להעריך לאן יגיע הכדור,ולהיכן צריך לרוץ השחקן בשדה החיצון,דורשת מערכת עצומה של משוואות סימולטניות מורכבות.את המשוואות האלה יש לחשב מחדש ובהתמדה,משום שנתונים חזותים חדשים זורמים כל הזמן.אם כך,כיצד מצליח שחקן בן עשר לעשות זאת ללא מחשב,מחשבון,עט וניר,בלי שלמד מטמטיקה,ולאור העובדה שעומדות לרשותו רק שניות ספורות בלבד?

רות 2

New member
עוצמת הבעיטה ..ומיקום המרחק הראשוני

בו עיניו פוגשות בכדור ..ועיניו מעבירות המידע לנוירון המתאים אשר קובע עוצמת מהירות הרגל לשניות הבאות....מה שכמובן לא מבטיח.. את המיפגש עם הכדור או..הכוונתו לשער... אבל אבל גם לא מסכלות ת' נסיון הבא ..

דרוש/ה בדחיפות מורה ללשון../images/Emo3.gif

פסיקים, נקודות, הבנת הנקרא. כל מיני חוקים וכללים שעושים את הכל ברור ומובן. ענת פותרת משוואות בשני נעלמים.

כאן כבר ידוע

ברור לכולם,חוקים וכללים לא לעניין...יש מימין ויש גם משמאל,למעלה למטה,ופורומים לרוב...אולי שם תופס,אולי אפילו עוזר,אך לא כך בשרשור הזה...רוצה להשתכשך,ראי זאת כהזמנה,רוצה לוותר,מבטיח לא נכעס.אבל לשנות המקור,לא קרה לא יקרה,סביר יותר שתתאימי עצמיך לסובב.

וואללה...הבנתי../images/Emo62.gif

סוף סוף יש קצת הגיון וסדר בבלאגן. אתה לא תשתנה. גם אני לא. לא כאן ולא בכל פורום אחר. (שמת לב לנקודה)? ואני לא מתעסקת עם משוואות, מסובכות ככל שיהיו. מעדיפה פשטות, בהירות. ובשם מי אתה כותב..."מבטיח לא נכעס"? אלו מימין? אלו מהשמאל? אני תמיד מעדיפה את המרכז ולפיכך טוב לי איפה שאני ואני לא זקוקה "למדידות" כדי להתאים את עצמי. ענת משתכשכת בהנאה

למעלה