משבת

jazzi

New member
גולפי - תעודת תושב

אפשר לעמוד בתור לקבלת כרטיס ?

GOLF46

New member
תעודת תושב לחוף פלמחים

נא להצתייד בשתי תמונות עדכניות 1 רק פספורט ושניה עם בגד ים כסא מתקפל אוהל מצב רוח ו100 דולר ולשלוח למייל [email protected] תודה מראש לכולם הויזה בתוקף רק עם חותמת לשנה בלבד חידוש כל שנה

חלילה להבין לא נכון...

גם שההזמנה היא אישית,אחרים בהחלט יכולים לעזור...זואי {לדוגא}הרי לא הולכת לשום מקום.האופנוע בלי גלגל והטאטו תופס כבר את כל הגב.למה לו פה להתבטא,אותנו לשתף? ואם כבר ירושלמים, ספידיייייייייייייייייייייייי היכן היא? עכשיו לא נעשה זאת עניין של שמות,כי הרי זה בלתי נמנע שמישהו ישכח,יעלב,יחתוך לי איזה אשך...{אשח-אשך לא יודע בכלל,וגם ביצה,לא מתאימה ממש.} אז בלי היסוס,או יסורי מצפון,אחד אחד,עכשיו זה הזמן...

R a c h e li

New member
נעלבתי.....

מה יכולתי כבר לכתוב.....
ולא זזתי לשום מקום כאן בשקט עם המלאכים שלי..... את השבת מקבלים.... ואם בתפריט עסקנו ממממממממ רק שתדע, ששיחקתי אותה....

"יש מי שאינם מסוגלים

להשתחרר מכבליהם,ובכל זאת יכולים הם לשחרר את חבריהם" ניטשה. יש שם מישהו ולו גפאקה?

° זואי °

New member
אז זהו

שבאמת לא הולכת היום לשום מקום (נו צריך לנוח אחרי שבת שעברה...) ואפשר לשכוח אותי, לא נוטה להעלבויות והאופנוע
יום יבוא ונחליף את זכרו במצנח.

"אני יכול לחזות את העתיד

בהנחה שכסף והורמונים זכריים הם הכוחות המניעים ליצירת תכנולוגיות חדשות.לפיכך,כשהמציאות הווירטואלית תהיה זולה יותר מיציאה עם בחורה,גורלה של החברה נחרץ" דואגלטו

Lonely In Blue

New member
יום שישי...

ותימניה אצלי. לא פשוט לארגן. ילדים וכו'. חושב... מגיע לנו... להתבודד. וגם אם לתימניה בימים האחרונים, מחשב לא היה, היא כבר שברה את הקריז. וכעת... היא ואני... והעולם... שיקפוץ לו. ויודע... שלא לוקח זאת אישית. כי אם כן, הברירה הנשארת... שאמחק אני... אצל התימניה.

תראה

הנחתי על המשקל...אני אני ואני, אל מול תימניה. עכשיו ניסיתי שנית כי לא אהבתי הבתוצאות.אני אני אני ואני,ואז תימניה. אפשר הטוב מחמש?

Lonely In Blue

New member
חושב...

שלא מוכן לוותר על "אתה ואתה ואתה" ובודאי ובודאי שלא מוכן לוותר על תימניה. הפתרון... שאזוז אני הצידה... ואתן לה להשתלט לי על המחשב.

רגלים למעלה

שבוע שנגמר בצד,והעיין שעוקבת אחרי קוביות הקרח שנמס...סובב סובב הכוס,קובית הקרח תרקד,שיבס ריגל כאן עובד.

תימניה

New member
עכשיו אני....

כי ההוא הלך. ואני תחליף גרוע. אבל זה מה מגיע לך שאתה מפריע לנו.

למעלה