אנשים, נחשו מה קרה? D: ../images/Emo153.gif
ח-ז-ר-ת-י-!-!-! ובכן, היה בטיול ממש כיף, המון כיף. ביום שלישי עשיתי את נחל ערוגות וכשרצינו להמשיך בדרכנו, נפל סלע והיה בלתי אפשרי להמשיך את הטיול XP בערב הלכנו לאכסניית מרגוע ( אנחנו אכלנו שם ארוחת ערב וישנו שמה ויום למחרת קמנו ואכלנו שמה ארוחת בוקר ), האוכל היה לא משהו X__X ואפילו ניתקו לנו את הכבלים *מתרגזת* ( בד''כ יש שמה כבלים, אבל המנהל האידיוט שלנו היה חייב לנתק אותם. אאאארררררררגגגגגגג ), אבל השינה היתה בסדר D: יום למחרת, הלכנו לעשות את מסלול נחל ערוגות שהיה נחל אכזב וטעמתי שם, תאמינו או לא, עלי מלוח. זה מאוד טעים *_________* כשירדנו מהמצוק, אני התחלתי לשיר כמעט בקול: ''מי אוהב את אנבי יותר ממני?'' XD ואמרתי לחברה שלי שאם אני נופלת, שתזכור גבר עם ראסטות ארוכות וחולצת בטן וטוגה שחורה שקוראים לו אנבי XD וכמובן שגם הלכנו לים המלח כדי לשכשך רגלינו ( לקחו אותנו לחוף נפרד ;-; ), אני אישית, לא נכנסתי לים, כי יש לי ממנו טראומה .______. באותו ערב, הגיעו בנים לאכסנייה שלנו והמנהל המפגר שלנו דרש מאיתנו להתרחק מהם ולא ללכת לקומה שלהם ( הם היו בקומה 1 ). אחרי הפעולת ערב שהמורים ארגנו לנו, החלה מריבה בין כמה חברות שלי שהגיעה לרמה של המריבה שהיתה כאן לפני חודש בערך בין נועם לבאקי *סנילית* בגלל שמישהי הביאה רמיקוב ללובי למטה, והם העלו את הרמיקוב לקומה שלנו במעלית כל עוד הוא פתוח, וכשהן יצאו, בת אחת נפלה ואיתה גם הרמיקוב :O היה בלגן גדול ומריבה ענקית, אבל אני יכולה להגיד שיש 2 צדדים בעניין: מצד אחד, חבל על הרמיקוב, הוא מאוד יקר ;_____; אבל מצד שני, זו בעייה של בעלת הרמיקוב כשהיא הורידה אותו ללובי משום שהיא לא אחראית על הדברים שלה, אני אפילו דיברתי עם אמא שלי על זה, ואני חושבת שאני נייטרלית בכל הסיפור הזה מצידי TT____TT והיום, הלכנו במצדה, עלינו בדרך הסוללה וסיירנו בתוך הארמון של הורדוס ( איך שזה לא יהיה מה שמו ), בתי המרחץ שהיו שם ושמענו כל מיני הסברים מרתקים ומעניינים. ואיכשהו במצדה, פגשנו, תאמינו או לא תייר יפני שבא לארץ כדי לצלם אותה איך היא נראית לעיתון יפני *_____________* חברות שלי רצו להגיד לו שלום ביפנית ושאלו אותי איך אומרים את זה ( אני המומחית בשכבה שלי ביפן וכל הסובב אותה D: ) ואמרתי להם ''קוניצ'יווה'' או ''יו'' וכמה חברות שלי שאלו אותי על איך אני יודעת יפנית ואם אני יודעת עוד מילים ביפנית והסברתי להן מספר מילים ביפנית וירדנו בשביל הנחש, זה היה קל. ^_____^ בדרך חזרה, אחרי שיצאנו מערד ( היינו צריכים לקחת דברים שחברות שלי שכחו באכסנייה X__X ), רוב השכבה שלי היתה צריכה פיפי XD והן התחילו לצווח למנהל שהן צריכות שירותים וכמה דמיינו שהן עשו כבר XDDDDDDDDD אבל כמובן שעצרנו בתחנת דלק והשירותים התפוצצו לגמרי מכל הבנות שעטו לעברם XDDDDDDDDDDDD וכמובן שהנסיעה חזרה עברה בצחוקים, חברה שלי העבירה דאחקות של ''נשיקה'' במבטא בריטי והתחילה לשיר גם ''אשת הבצל'' XD ( זו מישהי שהבאתי לה לכבוד ראש השנה ברכה שמצויר עליה אנבי והבאתי לה גם ליום ההולדת אדו מחזיק בלונים - היה לה לפני שבועיים יום הולדת D: ) בקיצר, התחרפנתי לגמרי, ככה זה 3 ימים בלי אנבי ;;; אבל בכל זאת נהניתי לגמרי בטיול, היה ממש כיף ^______^ ובכן, מה חדש בפורום?