~
מפה !
~

e m i l i 2

New member
רותם/מאיה קורן חולה עליךךךך

היא מהממת ותגיע רחוקקקקקק רקדתי איתה בלהקה ואתם לא מבינים - היא פשוט גדולה ומוכשרת!!!!!!!!!!! גם מתוקה ונחמדה ולא תופסת מעצמה ומי שמלכלך עליה זה הכל מקנאה ("הילד מארץ לעולם לא" - אני בטוחה שזו בת שמקנאה בה)

Obi Dan Kenobi

New member
הפרק האחרון שלי, מחר..

מחר הולך להיות הפרק האחרון שאני אראה, של השמינייה. ולמה? ב-1.7, אני טס לקנדה, ומחר מוכרים את הטלוויזיה לחבר. במשך השבוע הקרוב, אני אחיה אצל דוד שלי, שיש לו Yes. אני אשמח לדעת, אם יש אתר באינטרנט, שנותן לראות את פרקי "השמינייה". אני לא רוצה לחיות על תקצירים.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

עכשיו, ב 15:00 בפורום ספרים וספרות, מתארח דב אייכנוולד, מנכ"ל הוצאת ספרים וספרות. אתם מוזמנים לאירוח בפורום
הערב ב-19:00, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: אופנה ומותגים
דפנה זילבר, M.A בחינוך המיוחד עם התמחות בהוראת החשבון לגילאים הצעירים, תתארח הערב בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD ותענה על שאלות בנוגע לפיתוח חשיבה מתמטית דרך משחקים ותנועה לילדי הגן ובית הספר היסודי. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום הפרעות קשב ו ADHD.
ב 21:30 נשדר את הבלוג TV של יובל גורביץ', מוזיקאי רוק ותיק, לא מוערך ולא שגרתי. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

Morysan

New member
תנו לחיות לחיות!- כנסו ממש ממש חשוב

תעזרו להם !
http://arcinteractive.co.il/LetLive/

פאק אנשים לאן תגיעו עם ההתחנפות..?

אני רק לא בטוחה אם זאת לא בעצם את..מאיה קורן..=\

Super Chuly

New member
נצל"ש חשוב ביותר!

שימו לב! שימו לב! האתר של ערוץ הילדים שוב התעדכן- הפעם מדובר בתמונות של כל שחקני המשנה (חוץ מעמוס, ז"ל) שליד כל תמונה כתוב קצת על הדמות וקצת על השחקן! לכל מי שרוצה לדעת- אני ממליצה!!! ליהי :)

אממ..

אני לא יודעת על אתר כזע.. אבל אני חושבת שאתה יכול להוריד ת'פרקים באיז תוכנה.. תבדוק את זע.. ואממ נחמד לך שאתה טס לקנדה אני מתכננת לעבור לשם עוד שנה-שנתיים.. ספר איך החיים שם,אה?

חתמתי תחתמו גם אתם!!! זה למטרה..

טובה!!! אסור שבע"ח יהרגו סתם כך! כל אלה שיש להם בע"ח יודעים זאת! גם לכלבים אלה מגיע בית חם ואוהב ולא מוות!

Mrs Coulter

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

אולי יש לה פיצול אישיות

BeTuSh225

New member
נכון!!

ובלי שום קשר לשחקנית הדמות שלה ממש מעצבנת... אבל מה שכן היא ילדה יפה.

קודם כל תודה. ואני לא יודעת מה

אתם חושבים אבל זאת לא אני !! כי אני לא ילדה משועממת..שרעבה לחנפות ומחמאות..אני לא יודעת מה איתכם אבל זאת לא אני..ובלי שום קשר תודה רבה !! איזה להקה היית איתי?

BeTuSh225

New member
אני אמרתי

שבלי שום קשר לשחקנית-הדמות היא מעצבנת. אני לא מכירה אותך אז אני לא יכולה לדעת איך את... בכל מקרה דיברתי על הדמות..

למעלה