~
מפה !
~

שושו 15

New member
איך את יכולה לקבוע את זה?

דווקא לי נראה שהיא במציאות ממש אחרת, וזה שהיא נראת לך פאקצית אומר שהיא שחקנית טובה, כי זה מה שהיא צריכה להעביר בדמות.

BeTuSh225

New member
נכון

היא שחקנית טובה אני דיברתי על הדמות לא על השחקנית

לא קבעתי את זע.. כנראה שלא הבנת אות

אותי* מספיק טוב.. לפי דעתי היא ניראת קצת פאקצית.. אוקי.? לא אמרתי מש'ו רע עליה או שהיא שחקנית לא טובה או מש'ו.. היא דווקא משחקת ממש בסדר.. אבל לפי איך שראיתי אותה היא נראית לי קצת פאקצית.. עכשיו זע ברור יותר? ואגב... אם יש לך דעה אחרת עכשיו אל תתחילי להתפרץ עליי או מש'ו זאת דעתי שלי וזכותי לחשוב ככע.. שיהיה לך יום נעים ילד/ע..

את ממש לא קולטת אני רואה!!

ראיתי אותה בסדרה.. אני מדברת על איך שהיא ניראית לי מהסדרה לא במציאות טוב אין לי כוח להסברים!! אם את לא רוצע לקלוט לא צריך!

אז אתה ממש לא קולט../images/Emo3.gif

וזע לא מצחיק! אני שונאת שאנשים לא מבינים זע הדבר הכי מעצבן בלעעע זכותי לחשוב איך שאני רוצע ילד! זו דעתי וכל מע שתגיד זע לט ישתנה!

שושו 15

New member
תאמת מותק

עדיין לא הבנתי.. מי פאקצית הדמות שמאיה קורן מגלמת (רותם) או מאיה קורן עצמה האמיתית נראת פאקצית? וכל מי שלא הבין שישרשר
כי את לא מסבירה את עצמך כל כך מי יודע מה.. הכל באהבה!! תהיי בריאה..

שושו 15

New member
או עכשיו הבנתי!!!!

תודה.. היית אומרת מהתחלה. מצטער אם נעלבת, אבל בהתחלה זה היה נשמע כאילו את מדברת על מאיה ולא על הדמות.. רק בריאות..

שאלה דחופההההההההה

מישהו בבקשההה מוכן לומר לי מה האימייל של ידידיה ויטל ( ניני) אני ממש חולה על הבן אדם הזה!!!!!!!!

רותם זאת זאת ש..

אבא שלה שדרן או זאת שיוצאת עם החייל ששאני ממש לא זוכרת ת'שם שלו?

אה אני לא בת

ומה זאת ההתחנפות הזאת בואנה מה אני שונא את הילדה הזאת ואת כל השכבה של גורדון שעוברים לזאב פקאצות וחננות ומאיה אחת מהפקאצות כנראה מאיה בקשה ממנה שתכתוב את זה זה מה שנראה לי

תגיד שנייה, בא לך לסתום ת'פה קצת ?

יאוו כמה אפשר קלטנו אתה לא סובל אותי כי אני פקאצה לדעתך וכל השכבה שלי חננות ופאקצות אוקיי את זה הבנו ...והפנמנו !!!! אז די

mominman

New member
~ ../images/Emo32.gif מפה ! ../images/Emo3.gif ~

היי כולם, הפורום מבולגן
הגיע הזמן לניקיון
משומה ההודעות שלי נעלמו פה !
אבל כתבתי לכם שאני לא יהיה פה עד היום או מחר.. אתמול ההופעה שביימתי וכתבתי לטקס סיום מחזור שלנו ( מחזור י' , כיתות ט'
) עלתה ! והיה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם
זה היה כל כך מצחיק
אז.. מצטער שלא הייתי כאן, אבלל .. התחיל החופששששששששש
מה שאומר - זמן זמן זמן.
אני יהיה פה כמובן.

למעלה