מ'נשמע אנשים? D:

Hawkgirl

New member
זה לא שהם יודעים X:

הם לא ידעו שאני מציירת עד שהראיתי להם, אז מאיפה להם לדעת? O:

shl17

New member
../images/Emo189.gifחברי הפורום - ערב טוב!

זה זמן רב שאני מתעניינת בדיבוב! כמו רובכם גם אני הגעתי לאתר הנחמד(יש לציין) של נלס. אולם משיטוט קל באינטרנט לא ראיתי עוד אולפמים שעושים דיבוב! השאלה היא האם יש עוד אולפנים מוכרים שעושים ונחשבים טובים בדיבוב? או שזה הוא משהו ייחודי לנ.ל.ס? ואם כן האם השיעורים שווים את זה??? (אין כל כך בעיה תקציבית אבל לא הייתה רוצה להוציא סכום כסף של 3000 ש"ח ללא ידיעה שאני מותיאה על משהו טוב!!!) אשמח עם תענו לי כדי לעזור לי בהחלטתי! תודה ושיהיה יום מלא אהבה ואושר- שבוע מספיק ואופטימי. יולי!

אהלן יולי, ברוכה הבאה לפורום! :)

קודם כל, כן - יש עוד אולפנים בארץ שעוסקים בתחום הדיבוב, כמו דאבי דאב, קובי אשל, ווידאופילם, אלרום, וכמובן (האולפנים שהזכרת) - אולפני נ.ל.ס. בנוגע לקורס, רק אולפני נ.ל.ס, אולפני ג'פטו ואולפני קובי אשל מקיימים קורס דיבוב. אני עברתי את הקורס בנ.ל.ס ולכן אוכל לספר לך שהקורס שם הואח חווייה נפלאה. הרבה שמסיימים אותו אומרים תמיד - שגם החוויה שהם עברו בו היתה נפלאה ושווה כל אגורה. אווירה כיפית, מדריכים מקצועיים, וכמובן - דיבוב במסגרת הקורס בסדרות מוכרות וטובות, כמו פוקימון, סאקורה, בנות הפאוורפאף, בובספוג ועוד המון. אני חושב שמאוד כדאי לך לעבור את הקןרס... הוא יספק לך את הכלים הכי טובים כדי לעבוד ולהתמקצע אחר כך בתחום, וגם כמובן - יהווה נחיתה וכניסה נעימה אל כל הדבר (הכיפי) הזה שנקרא "דיבוב". עולם ומלואו :) אגב, יש לך שם יפה P: לא נתקלים בו כל יום.

אוקיקי

New member
ברוכה הבאה!

המ..רמי ענה לך על הרוב, את יכולה לקרוא כאן בפורום חוויות של אנשים שהיו בקורסים של נ.ל.ס וג'פטו כדי להחליט אם זה "שווה את זה". לדעתי-כן (למרות שעוד לא ממש ניסיתי ;P). אני חוסכת כרגע לקורס באחד האולפנים האלה.

למעלה