מ'נשמע אנשים? D:

Hawkgirl

New member
../images/Emo32.gif מ'נשמע אנשים? D:

אז שוב חזרתי בסוף השבוע ואפשר לומר שבאמת היה לי קשה בשבוע הזה XP ראשית כל השבוע היה מאוד מבולגן בגלל עומס החום, היה אמור להיות לנו מטווחים ביום שני אבל בגלל עומס חום דחו את זה ליום שלישי, אז במקום זה היו לנו מבחנים בעזרה ראשונה(שפישלתי בזה כל כך הרבה XP ), מבחנים בתפעול מעצורים ברובה(שגם זה היה לי בעע XP ), וכמובן מבחן בלשים מסיכת אב"כ(שהיה כל כך מעצבן כי המ"מ שלנו ממש שלא לימדה אותנו טוב X_X ולא לימדה גם דברים כמו איך להוריד את המסיכה ודברים כאלו >< ). בכל מקרה, היו לנו פעמיים ימי מטווחים, וביום שלישי כשהלכנו למטווחים, מה הסתבר? שהבסיס שלנו והבסיס בניצנים לא תיאמו טוב וסתם נסענו לניצנים X_X אז החזירו אותנו חזרה לבסיס >< ולא רק זה, הקימו אותנו מוקדם במיוחד(באיזה 4 בבוקר) כדי שנגיע מוקדם, ומה עוד? לא ברורה הסיבה אבל היינו אמורים להיות בחדר האוכל בבאיזה 5 בבוקר, ומישהו כנראה פישל שמה ולא היו מוכנים, אז חיכינו 50 דקות עד שניכנסו לחדר אוכל X_X עוד פשלה! בקיצור יום שלישי היה יום באמת מלא פאשלות ומבוזבז. אז יום רביעי שוב לקחו אותנו למטווחים בניצנים והיינו צריכים לירות במצב עמידה ומצב כריעה. מצב העמידה הלך ככה: צריך להחזיק את הנשק מתחת לבית השחי מוכן אל המטרה, וברגע שאומרים "הותקלתם" צריך להעביר את הנשק מהר לכתף, להעביר רגל חלשה קדימה עם רגליים שפופות, ולהעביר את הנשק למצב בודדת(שהוא יורה כדור אחד בכל פעם) ולירות 3 כדורים לעבר המטרה ב-5 שניות! ככה 3 פעמים. והצלחתי לפגוע 8 מתוך 9! אחר כך גם היינו צריכים לירות במצב כריעה והצלחתי לפגוע 5 מתוך 5! ^__^ היום הזה אבל לא היה כזה נהדר, כי ממש שהרגו אותנו מרוב אימונים, ומרוב האבק שמה גם חטפתי התקף אסטמה, וירד לי דם מהידיים והמרפקים, וכבר הייתי חלשה מכל בחינה אפשרית שבהפסקה שהייתה לנו התקשרתי לאמא שלי וכבר בכיתי X: אל אפשר לומר שאם החזקתי מעמד אחרי שבועיים בלי לבכות זה טוב, לא? XD בגלל שמאוחר יותר בערב היה חדל(שאסור לירות) לא הספקנו לירות בלילה, אז תכננו לנו יום מטווחים נוסף למחרת. כך שיום חמישי לקחו אותנו שוב למטווחים אבל הפעם לא לניצנים אלא לזיקים שנמצא ליד עזה, ובגלל שזה קרוב לעזה היינו גם צריכים לקחת שחפצים וקסדות למקרה של מצב חירום. בכל מקרה היינו צריכים לירות במצב שנקרא שכב חפה, שמהרגע שאומרים לנו "הותקלתם" צריך לשכב על הריצפה ולירות 6 כדורים ב-15 שניות(או משהו כזה אני מה זה לא זוכרת XD ). והצלחתי רק 3 מתוך 6. השני שהיה קשה יותר היה רד חפה, ששילבו את זה עם מעצור. כלומר, צריך לירות 2 כדורים למטרה עליונה ואז הנשק צריך להיתקע בגלל קליע לא טוב, ואז צריך לתפעל את הרובה בשביל לסדר את המעצור, לרדת למצב שכיבה, ולירות 3 כדורים נוספים למטרה תחתונה והכל ב-25 שניות. ונחשו מה? הצלחתי הכל! XP אחרי היום הזה באמת שכולם כבר חיכו לחזור, להתקלח, אפילו שזה 63 בנות(למרות שבד"כ כל הפלוגה של 180 בנות) על איזה 12 מקלחות XP ולהתעורר מחר בבוקר בשביל לחזור הבייתה! ^_^ והפעם ההורים שלי גם באו לקחת אותי אז היה לי ממש כיף. נמנמ וחפרתי XP בכל מקרה שבוע הבא ביום שלישי יש את טקס ההשבעה שלי שבו מסיימים את הטירונות, אבל מיד לאחר מכן משחררים אותנו לקורסים שלנו להכשיר אותנו לעבודה שאליה אנו מיועדים בצבא, אז יהיה לי גם סגל מפקדים חדש, כך שיכול להיות שיום שלישי אני אחזור, ואם לא אז אולי יום שישי אני אחזור, ואם לא אז יום שישי שלאחר מכן, כי בקורסים בד"כ סוגרים שבתות ולא חוזרים כל שבוע. נראה כבר P: סורי על החפירה P:

SpiderPigi

New member
יאיי רותםם!! ../images/Emo195.gif../images/Emo24.gif

זו מאיה..שיניתי כינוי [ בהשראת משפחת סימפסון DD: ] הממ..את יודעת כבר לאיזה קורס את הולכת?? ונשמע שיום שלישי היה באמת יום קצת פאשלי :) אהה ובשורה משמחת: מאיה בר שלום הייתה פה !! ^__^

Hawkgirl

New member
מה?!?! מה משמח בזה?!?!?

איפה מאיה?! ;-; הא ודרך אגב! יש איתי במחלקה את המדבבת של יוקארי מטומי ואוסקר! והיא ממש נחמדה ^^ למרות שהקול שלה מ-מ-ש לא דומה ליוקארי, אבל היות שטומי ואוסקר סדרה ממש ישנה אני משערת שהקול שלה השתנה מאז XP הא! וגם יש איתי אחת שגם אוהבת אנימה ומנגה אבל היא צופה בהנטאי X_X (הפורנו של עולם האנימה XD ) אז אין לנו ממש על מה לדבר וכשדיברנו ממש הובכתי לדבר על זה XD למרות שכל שאר המחלקה שלי התלהבו מזה XDDDD

nimix

New member
מה .. כבר נגמר? (ועוד פתגמים..)

(כמו שטל פרידמן היה אומר ב "חלומות בהקיציס" חח ) זהו החזקת מעמד , רק עוד קצת ואז יתחיל הצבא האמיתי - כמו שכבר אמרת מקווה שתקבלי קורס "כיפי" (כמה שזה אפשרי) ותכירי אחלה אנשים וזהו .. עכשיו בעצם זה מתחיל :) ו - היי ! זיקים זה ממש 10 דקות מהבית שלי, את יודעת מה אומרים על הצבא - איפה שמתחיל הצבא - נגמר ההיגיון ויש עוד משהו שבטח תיתקלי בו , אז למה שלא ארשום באמת ! מה רוצה חייל בצבא? - אוטו של אבא - אוכל של אמא - פז"מ של סבא - ועוד משהו של סבתא ששכחתי .. חח SILLY ME והנה עוד כמה פתגמים ידועים - שחלק לבטח תיתקלי *************************************************************** משפטי מקצועיות ************************* " הפשרה של היום היא הנורמה של מחר " " ההון האנושי הוא הנשק האמיתי של צה"ל " "פעם אחת - מקרה. פעמיים - צירוף מקרים. שלוש פעמים - שיטה." "הוראות אלו נכתבו בדם." "תוצאות, לא תירוצים." "חבית של זיעה שווה טיפה של דם" "זה מה שיש ועם זה ננצח." "אין לא יכול, יש לא רוצה." (תגידי שלא שמעת את זה כבר :) ) "קרבי זה הכי אחי." "מה שלא הורג אותך - מחשל אותך." משפטי קושי *************** "קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים." "קשה אז נשברים?" (שאלה בסיסית של מ"כ) (גם בזה.. ) "קשה באימונים - קל בקרב." "כבד יש רק באווזי." "נוח היה רק בתיבה." "ציפיות יש רק בכרית" ( נו באמת ...) "שלילי יש רק בתעודה" "אמור זה שם של דג" "עגלות יש רק בסופר, וגם אותם סוחבים" אחד כללי ************************ "עדיף להיות חמור בטבע, מנגד בקבע" משפטי פז"מ (בתור צעירה - את תיתקלי בזה ללא ספק ..) **************************************************************** "לחופש אין מחיר, אבל יש לו תאריך" "עוד לא נולד המניאק שיעצור את הזמן (אבל נולד זה שיכול להאריך אותו)" "עוד לא שתלו את העץ, שממנו יעשו את הנייר, שעליו יכתבו את תעודת השחרור שלך." "מהפחית שאני זרקתי בבקו"ם עשו את הדיסקית שלך." (פחח כל כך נדוש ..) "כשאני הייתי בטירונות, עוד פתחו זיגים עם חץ וקשת." משפטי שבת ***************** פין -פציל אבד? הנה אבדה עוד שבת" - ( איזו מילה חביבה..) "תריס פתוח - שבת בטוח" - עונש על השארת תריס הנשק פתוח. "לכל שבת יש מוצאי שבת." - על אי היכולת להעניש בשבת. ולבסוף קצת הומור ! *********************** בצבא יש הרבה ראשי תיבות, אז הגיע הזמן שתלמדי מה הם באמת אומרים : "חי"רניק טועה-חי"רניק מת. תותחן טועה-חי"רניק מת. טייס טועה-כוסית מתפנה" "מי שהולך לחי"ר משלם את המחיר" "היגיון לא חודר שיריון" "כשאלוהים ברא את אדם וחווה הוא נתן להם עלים להסתיר את הבושה, לגולני הוא נתן עץ שלם." "גולני - גבר ואישה לא נפגשים יותר" (חח זה נכון) "גבעתי - גברים בלי עתיד תקועים יחד" "נח"ל - נתקענו חכו לגולני" (ע-נ-ק !) "שריון - שבת ראשונה יוצאים והשאר נשארים" "על כל גבעה של גבעתי, תחת כל עץ של גולני, שוכב נחלאוי עם חברה של צנחן" "אחרי לצנחנים, איתי לגבעתי, במקומי להנדסה" "א' - זה אוהל, ב' - זה בית, ג' - זה מה שמפריד בניהם" "צעד קטן לקב"ן, צעד גדול לאזרחות" "קריה - קמתי, ראיתי, יאללה הביתה" (מה , לא? ) "צנחן טועה - צנחן מת, תותחן טועה - צנחן מת." בהצלחה בשירות ! נימרוד.

Hawkgirl

New member
מה שבאמת אומרים לנו הרבה זה

"הוראות אלו נכתבו בדם" לא מפסיקים לחזור על המפשט הזה O: הא, והיה לנו קטע מצחיק בניצנים XP בכל פעם שמסיימים את המטווחים, והרבה פעמים בכלל שיש לנו את הנשק צריך לפרוק אותו כד ילוודא שאין כדור ברובה, אז המפקדים צועקים את הפקודות ואנחנו צריכים לחזור אחריהם XPPP אז לפני שהמפקד שלנו התחיל לומר את הפקודות ואנחנו אחריו, הוא פתאום צעק "ניצנים! שירו איתי!" וכולנו צחקנו XP ואז הוא התחיל לומר את הפקודות XP

Hawkgirl

New member
משרשרת גם תמונות P:

לא הייתי איתי מצלמה אז צילמתי כמה תמונות בפלאפון(4 תמונות בסך הכל XP ) אבל שבוע הבא אני אקח את המצלמה ואצלם כמה שיותר ^^" אז סליחה על האיכות הירודה P:

MorraniChan

New member
רותם סאמה!!!!! DDDD::::::

החיילת שלנו חזרה לסופשבוע D: איזה כיף לך O__O את ממש ספורטאית מלידה מה? P: בטח קיבלת 100 בבגרות בספורט XDD האהא! יום שלישי מסיימת טירונות! מזל טוב!

Hawkgirl

New member
אכן! XD באמת קיבלתי 100 XD

מה שמזכיר לי שאני באמת אבדוק אם יש תוצאות של הבגרויות! %#&%$

אל תטרחי.

בדקתי אתמול והמוזרים האלו לא מוכנים לשחרר עדיין שום ציון מלבד אנגלית XD

Hawkgirl

New member
כן, בדיוק ראיתי XP

יהיו ציונים רק בתחילת ספטמבר(ותחילת חודש אצליהם זה אמצע-סוף חודש XP )

yotam2233

New member
היי רותם !!!

מה שלומך ? אני מקווה שהיה לך כייף בצבא!!! אמ... ובמאמת מקווה שתקבלי את הקורס שאת מעדיפה להיות בו D: טוב לראות אותך בפורום !!

כן המפקדת רותם!../images/Emo195.gif

כל כך התגעגענו...את יודעת איך כולנו הולכים לסבול?מחר מתחילים את הלימודים.את יודעת איזה סבל זה?אני עולה לחטיבה ופשוט אחרי שעתיים ראשונות מתחילים ללמוד!חוצמזה שיהיה לך הכי כיף בצבא ולהתראות בכל שישבת עד 2009...

Hawkgirl

New member
../images/Emo207.gif אנשים, ציורוני חדש ^_^

הבנות בחדר שלי רצו לעשות את המשחק הענק והגמד כדי להעלות את המורל, אבל אחרי שכבר עשיתי ת'ציור הן ביטלו ולא טרחו להודיע אז סתם הכנתי ]:

SpiderPigi

New member
ואוו איזה יפה :))

למרות ההציור שלך היה מסגיר אותך בקלות , כי כולם יודעים שאת מציירת כל כך יפה ^__^

למעלה