ממשיך בקו

papal

New member
../images/Emo32.gifממשיך בקו

בחודש האחרון הפסקתי לגמרי לחלוטין חשמוע גלגלץ כבר בחודשים האחרונים כבר התחלתי להבין שהתחנה הזאת מקלקלת לי את החדשנות של לשמוע וטוחנת לי תמוח אבל המשכתי - אבל לאט לאט צמצמתי - והפכתי דווקא אוהד של תחנת רדיו אחרת - 88 אף אם (תנסו פע ם להקשיב לתחנה הזאת באמצע הלילה- הם אשכרה משמיעים שם אלבומים שלמים של אומנים- ואפשר שם להיחשף לכל מינינ חומרים מדהימים שבחיים שלכם לא שמעתם) כיוון שגלגלץ לא נותנת במה בכלל לאף אומן וגם הדורבנים מה לעשות סבלו מהם - ולא נכנסו לפלייליסט בחלק מהמקרים- ואל תשכחו את העובדה שלקח להם 4 שנים של הופעות להיכנס לתודעה (אני סופר מהרגע של צאת שוב הדיסקו כאן ב 99 ) החלטתי לפתוח אשכול כזה- של המלצות על כל מיני להקות המלצתי כבר על נובמבר ועכשיו אני רוצה להמליץ על מגזין שמביא בצורה חוקית לחלוטין דיסקים שלמים של לייבילים- שהחליטו שדרך האינטרנט -הם יוציאו אוסף של האומנים שלהם- וככה הם ייחשפו ואנשים יילכו לקנות את הדיסק של האומן שהם אהבו מהאוסף באינטרנט!! בעיני רעיון גאוני וסופסוף שיתוף פעולה עם הרשת אני מלנקק לכם כמה דברים כאלה אני מציע שתורידו ותשמעו יש חיים מחוץ לגלגלץ- יש מוזיקה מדהימה וראו סעיף נובמבר וראו את דוגמאת אלג'יר וכמובן אין מה להוסיף עך הדורבנים האהובים עלינו נכון?:) אה ולינק אחרון נוגע ליוזמה של היהודים לפתוח תחנת רדיו אינטרנט משלהם כאלטרנטיבה לגלץ (בנתיים בשידורי הניסיון יש שם רק מוזיקה שלהם- אבל הם טוענים שזה זמני) אבל עדיין שווה!! מחכה להמלצות נוספות שלכם טל "פפל" מילר אה וכמובן אין ספק שלדורבנים יש מקום של כבוד בכל העניין רק אציין- שוב- שלקח להם 4 שנים להיכנס לתודעה- ותראו איך הם עשו את זה בגדול!!!!! מי צריך את גלגלץ???

gloom

New member
יוני בלוך והדג נחש נחשבים../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

אני לא יודע........... טוב תשמעו אותם הם ענקיים..... למרות שהדיסק החדש של הדג נחש הוא הכי חלש (ננסה להיגמל מש') עדיין הוא טוב... ויש גם את RADI-YO שזה גם אתר ויש את SONGS....

../images/Emo19.gifמה../images/Emo35.gif

הדיסק החדש של ה
נחש הוא ענק
חוץ מזה, למי שלא מכיר אותם או שעדין לא שמע, הם ענקיים
, רוצו לחנויות
יוני בלוך הוא גם חמוד

יוסדוס

New member
GLOOM

אתה ירושלמי אם אתה רוצה יש להם הופעה ב26 יום שבת הקרוב באומן הופעה ענקית וכולם מוזמנים@!

gloom

New member
אתה יודע שמרסדס בנד מחממים../images/Emo66.gif

אני הולך בגללל מרסדס בנד... סתם אולי אבא שלי ינסה להשיג לי כרטיסים... הוא צלם שלהם... אם אתה מכיר את שמיה הצלם... או שלא... אתה בא לפסטיבל בשקל? אוף איזה מקום תקוע שמו אותו

יוסדוס

New member
כן...

סבבה שמרסדס יהיו...אבל ההופעה של הדג גם תהיה טובה... שמיה הצלם?.....לא צר לי..... כן צודק!!111וואלה דפקו את פסטיבל בשקל במקום נידח לא הוגן!! והכי מעצבן שיש לי הופעה ביום הזה ב7!אוף!!!

למעלה