../images/Emo32.gif מלחמת עולם שלישית!
דבר ראשון מאד התלבטתי אם לשים את ה
כי בסה"כ אין דבר כרגע שיותר קשור למציאות שאנחנו חיים בה כיום, ממה שקורה בארץ. שמתי, כי הנחתי שבכל זאת אין קשר לנושא הזה לפורום, אבל אני מוצאת לנכון לכתוב עליו כי זה יותר חשוב מכל נושא אחר... דבר שני, מאד איכזב אותי לגלות שאף אחד לא כתב על זה לפניי, אבל לא משנה. תראו, אולי זה כי אני חיילת ואני טיפה יותר מעורבת בכל הנוגע לזה ובערך כל 10 דק' אנחנו פותחים חדשות ומתעניינים יותר משאר התיכוניסטים כרגע חיים את חייהם בים או באילת או אפילו בחו"ל. ואולי משום שהמצב ממש ממש גרוע ואין דרך לברוח יותר.. אבל אנשים, לא מפחיד אתכם מה שקורה במדינה שלנו? לצערי, אני דוחה או אפילו מבטלת את הנסיעה שלי לכינרת בפעם השלישית (כנראה שמישהו לא רוצה שאני אסע לשם) ונכון שזה רחוק והכל אבל לכו תדעו מה עשוי לקרות ביומיים? המצב שלנו לא מתדרדר, המצב שלנו כבר מדורדר ובקרשים. אני מניחה שכולכם בטח מניחים שהולכת לפרוץ מלחמת עולם שלישית וגם אני. זה פשוט קשה לתאר את המצב... יצא לי לדבר עם חברה שלי אתמול... אני מרגישה כאילו החיים שלי מתקצרים בכל רגע נתון.. לעולם אני לא יכולה לדעת לאן דבר יוביל בעיקר כשהדברים לא תלויים בי. ואני לא אשקר ואני אגיד שאני מפחדת. יותר ממפחדת. כי לא מדובר בי, מדובר בי , במשפחה שלי ויותר מכל במדינה שלי... ולכו תדעו איזה עוד גורמים עלולים להתערב. סתם רציתי לדבר על זה כי זה נראה לי חשוב. מה דעתכם בעניין?
דבר ראשון מאד התלבטתי אם לשים את ה