מלונות

ינשוף23

New member
מלון שרתון מוריה טבריה../images/Emo31.gif

שלום רב ! כאמור אני אמור לצאת להבראה לאחר אישפוז. בברור לגבי אפשרות להתארח במלון הובהרו לי המחירים כאשר אמרתי להם שאני מגיע עם הפנייה של משהבט נאמר כי אין מקומות ואין הקצאות לכל החודש למשהבט. האם הכסף שהם מקבלים ממשהבט שווה פחות??? בכל אופן הנושא כבר נדון בעבר בפורום אבל רק רציתי להביא לתשומת ליבכם כי אנחנו כנראה במלון הזה סוג ב. לא אין לי רגשות קיפוח אבל העסק הזה מסריח! וכל מי שחושב על המלון הזה שיחשוב 3 פעמים!!! ינשוף. נ.ב אני ממשיך לנסות במידה ויהיו עידכונים ורשמים נביאם בהמשך.

moses72

New member
גולדן טוליפ -ים המלח לא רוצים אותנו

סיימתי שהות בת שבוע במלון ומרגע נחיתתי במקום הפאשלות והשרות הגרוע לא הפסיקו להלום בי פעם אחר פעם.התייחסות אנשי הצוות לשוהים בכלל ולנכים המתאכסנים אצלם בפרט היא מתחת לכל בקורת החל מתהליך הקבלה למלון שארך שעה וחצי של עמידה מתישה בתור באזור הקבלה שההנהלה לא טורחת למזג כמו אזורים ציבוריים רבים אחרים במלון מטעמי חיסכון כנראה,המשיך באי תפקוד טוטלי של שרות החדרים ולקינוח קיבלנו תור תמידי בכניסה לחדר האוכל. בשיחות שהיו לי עם נכים נוספים במלון ועם אורחים שאינם נכים הובע חוסר שביעות רצון וחוסר רצון לחזור ולהתארח במלון שנית. כדאי שהנהלת המלון תקח את הדברים לתשומת ליבה.

בני1234

New member
מלון גולדן טוליפ

האם פנית למנהל המלון? האם נכי צהל הופלו לרעה לעומת נכים אחרים?

moses72

New member
אכן פניתי !

1. אכן פניתי להנהלת המלון ואיתי פנו עוד רבים אחרים גם נכים וגם שאינם,כמו כן הבעתי את דעתי בכל משוב אפשרי שחולק לאורחי המלון. 2. כאשר אין מיטות מתכווננות בחדרי הטיפולים וכאשר בתור נכה אתה נדרש לעמוד חצי שעה בתור לחדר האוכל ושעה וחצי ! בתור לקבלת חדר אתה מופלה לרעה גם אם אתה לא נכה צה"ל. ורצוי שהמלון יבחן את היחס המיוחד שמקבלים נכי צה"ל במלונות שבאמת רוצים אותנו וילמד.

עָנת

New member
בני שלום,בזמן השהייה שלנו היתה שיחת

משוב,עם ההנהלה(כולל את הספא+אחראית משרד הביטחון(בחורה בשם גָזית). לשיחה הוזמנו אורחים (שאני מאמינה שרובם היו נכי צה"ל) ושם בעצם אמרנו את כל טענתנו כלפי המלון(בעיקר סביב השירות והאדיבות לפי נכי צה"ל בפרט) תראה,אני יודעת,שגם לאורחים אחרים במלון,שמשלמים ממיטב כספם היו טענות. חבל מאוד שהמלון,לא שם דגש לנכי צה"ל בפרט. כי חלק לא קטן מנכי צה"ל ששם,הם בעלי צרכים מיוחדים

ינשוף23

New member
גולדן טוליפ...

שלום לך משה! גם אני התארחתי בגולדן טוליפ שנחשב למלון ה"טוב ביותר בים המלח". וגם אני די התאכזבתי, השירות לא משהו אכן וגם אין שום יחס מועדף לנכים. לכל מי ששואל או תמהה כן כן למה לא לקבל יחס מועדף?בכיף לא צריך להתבייש אפילו מילה חמה או התלושים שאמורים לקבל לא קיבלתי ורק אחרי שיחה עם הקבלה קיבלתי. בקשר לשאר הדברים שציינת אני מאמין ומנסיון זה כך אצל רוב בתי המלון. מעבר לזה אני חושב שאנחנו צריכים בעזרת ארגון נכי צהל ובעזרת הפורטל שלו (פנייה לאריק שגם קורא בוודאי) לעשות מעין הערכה או משוב לבתי המלון ואני בטוח שבתי המלון ישתדלו יותר ממה שהם היום לשרת אותנו בצורה הטובה ביותר.כמו כן שלא יהיו נחמדים רק בנובמבר דצמבר שנחשבים כחודשים מתים אלא בכלל,ואפילו שנציין שאנחנו נכי צהל היחס יהיה הפוך ממה שעכשיו משמע יגידו לנו אחרי שאמרו לנו בתור אזרחים רגילים שאין מקום יגידו שנייה אני אבדוק אולי יש מקום.וילכו לקראתנו. ובמקביל כל אותם נכים שעושים בעיות, שמשחקים אותה האנטרים של העולם כאלו שבאו למלון חינם ועושים ככל העולה על רוחם ושכחו שבעצם המלון הוא משהו נלוהה לטיפולים שאמורים לשפר את מצבם הבריאותי. אותם צריך להוקיע ושאפילו בתי המלון יעבירו את פרטיהם לארגון או לשיקום להמשך טיפול. כך אני חושב שיהיה שלשני הצדדים תהיה שביעות רצון ושניהם ירוויחו, ולא רק רווח כלכלי.!!! ינשוף.

עָנת

New member
משה ברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif

אם לא הייתי במלון,לא הייתי מאמינה שזה באמת מה שקורה בגולדן טוליפ רשת פטאל. זה היה מאוד לא סימפטי
חברים המליצו לי בחום על גולדן טוליפ,והאמת,שאני לא מבינה מה המיוחד שם
.ביקרתי בלא מעט מלונות ושירות זה,לא נתקלתי באף מלון! חייקין,דיברת פעם על הבטחות נכון
לא רק אגף השיקום לא עומד בהבטחות שלו
כבר בהזמנת החדר הובטח שכסא לאמבטיה יהיה בחדר(היות ואני מתקלחת בישיבה.
כבר בשיחת הטלפון,הראשונה מהחדר לקבלה,שאמרתי שאין כסא באמבטיה הובטח שהכסא יגיע מייד
רוצה לציין שהכסא הגיע למחרת {לא לדאוג, מנהלת הפורום נקייה
, התקלחתי /התנדנדתי על כיסא רעוע שהיה בחדר.(שסיימתי להתקלח בעלי אמר ברכת הגומל
)
היינו במלון שישה ימים,מתוכם 3 פעמים בלבד סידרו לנו את החדר
.
עם הגעתי למלון,תור מפה עד הודעה חדשה,די מבאס
אוכל חשוב נכון
האוכל לא היה לטעמי,וזה בלשון המעטה
בנוסף,חצי ממערכות הכלים שם שבורות(כן הצלחות,הכוסות,המרקיות
)
ספא של המלון :
מיטה חשמלית אחת בספא,בשביל לעלות ולרדת מהמיטה(במיוחד לקטוע רגל,זה מאוד לא נוח,וחייבים לבקש את עזרת המטפל(אני באופן אישי,לא אוהבת לבקש עזרה,ומשתדלת,ומצליחה
להסתדר לבד,שהתנאים מאפשרים(לא כמו בספא של גולדן
)
ידוע ששמן הוא שימושי מאוד בספא,אני לא מצפה,שישטפו אחרי כל טיפול,אבל כן לנגב את השמן, שעל הרצפה
לא פעם קרה שכמעט נפלתי אחרי /לפני הטיפול
בכל המקומות,אני עושה מסג כפול,בגולדן לא הסכימו
(אני עושה מסג כפול,בגלל שבוץ אסור לי!
שוברים לשתייה
בגולדן,נותנים 14 שוברים לשתייה חמה/קרה. ו"תיק תק" הבנתי, שאסור בתכלית האיסור לבקש(בעדינות) שובר נוסף
לסיכום:זו הפעם הראשונה שהייתי שם,לא מאמינה שאשוב לשם! הדברים החיוביים שהיו שם
פעילות עשירה לילדים
בריכה גדולה,ויפה+משחקים(קומה 3,חדר באולינג)

חייקין

New member
שלום לך רותי וברוכה השבה

מרגישים מיד משב רוח חיובי
שנים רבות שלא נסעתי למלון בים המלח, וכמה פעמים שנסעתי לטבריה, היה הולידי אין מספיק לטעמי
אודי

אוהד11

New member
ידידיי, אתם מלינים על גולדן טוליפ,

אני התנסיתי עם מלון "רויאל ביץ"' באילת, מלון מפואר בדרוג של חמישה כוכבים. יש בו חדרים לנכים (חמישה חדרים) אך התנאים בהם אינם זהים, וההתייחסות לנכים היא כאל מטרד. לא הגעתי עם הפניה של משהב"ט אלא בהזמנה רגילה. מה לעשות, במדינתו להיות נכה זה לוקסוס !

עָנת

New member
אוהד יקירי../images/Emo24.gif

להיות נכה זה לא לוקסוס,ואף לא מומלץ,וכולם יסכימו איתי
אבל קיימים מלונות,מקומות ציבוריים שבהם קיימת נגישות לנכים,ואף יחס הולם במיוחד

אוהד11

New member
המקומם באותם מלונות שמכריזים על

נגישות ותנאים ושרותים מיוחדים לנכים שהם טובים בהצהרות, ולעיתים ההצהרות מאכזבות, ואז כבר מאוחר.

עָנת

New member
הי ינשוף../images/Emo24.gif

אני לא מבינה,למה דווקא מלון שרתון מוריה
יש מלונות לא פחות טובים
אם הם עושים לך סנקציות בנושא ההפניות,אני מציעה שתפנה למלונות אחרים
הבראה נעימה

עזורא

New member
המלון שמאכזב../images/Emo31.gif

כל כך כואב שנותנים הרגשה רעהה לאדם שנתן מדמו. כן אני חושב שמגיע לנו קצת יותר מכל אדם אחר ולו בגלל הסיבה שכך לא נולדנו כך נעשינו בעלי נכויות בעל קורחינו. כל אחד וסוג פציעתו ולא משנה מה היא. כן אני אומר שאנו תמיד צריכים להיות מורמים מעם.כי אנו בגופינו שמרנו שכך ימשיכו לחיות בארצנו הקטנה הזו. ולצערי החוצפנית שנותנת את גבה למי ש"הישקה" את המשימות בדמו. אני מצפה שאנשים שלמעשה מתפרנסים מאיתנו לתת לנו יחס מועדף קצת מעל אחרים. קחו למשל את מלון "נהר הירדן" טבריה סלסלת פירות בהגעה. עיתון כל בוקר לחדר. קפה ועוגה בחמש אחר הצהריים.חניה צמודה למלון לנכים קשים. עם עשית את מכסת הטיפולים והשהייה שלך דהיינו שבועיים ומעלה בשנה נותן המלון בונוס סוף שבוע זוגי כשי. ועוד הפתעות. ואני אומר אין לי שום רווח או דבר דומה לזה. אבל לעומת זאת אומר. טוב לי! שיהיה גם טוב לאחי היקרים הנכים. בילוי נעים עזרא הסופר עכו

עָנת

New member
עזריקו מילים כדורבנות../images/Emo45.gif

נכי צה"ל חייבים לקבל יחס מתאים ומועדף בבתי מלון
כי לנכי צה"ל צרכים שונים מאורחים אחרים
יחס מזלזל,ושלא עונה על הצרכים של נכי צה"ל מאכזב מאוד

למעלה