זהו...אני בורחתתתתתת
י יופי של שמנה New member 21/11/05 #42 ../images/Emo6.gifאיזה רעה את.... נדבקת מהרוע של ההוא שאוהב אותנו? מזל שרק פעם אחת נפלתי בפח הזה... יופי. לומדת מטעויות...
../images/Emo6.gifאיזה רעה את.... נדבקת מהרוע של ההוא שאוהב אותנו? מזל שרק פעם אחת נפלתי בפח הזה... יופי. לומדת מטעויות...
א אזרח בעולם הוירטואלי New member 21/11/05 #48 גלי את על הכוונת!!!!!../images/Emo46.gif שעה אני מחפש הים,זאת אומרת מחפש איך לצאת מהאקווריום. גלי בקרוב תהיה לי הודעה רק בשבילך..בבקשה תכנסי לשם! חחחחחחחחחחחחחחחח**הצחוק המרושע של דוקטור פרדי*
גלי את על הכוונת!!!!!../images/Emo46.gif שעה אני מחפש הים,זאת אומרת מחפש איך לצאת מהאקווריום. גלי בקרוב תהיה לי הודעה רק בשבילך..בבקשה תכנסי לשם! חחחחחחחחחחחחחחחח**הצחוק המרושע של דוקטור פרדי*
א אזרח בעולם הוירטואלי New member 21/11/05 #50 ../images/Emo18.gifלבעלי לב חזק בלבד! גלוש מאמי כנסי שניה אחת למשחק הקטן שלנו
א אזרח בעולם הוירטואלי New member 21/11/05 #54 לא מפחיד כולה סרט קומדיה חחחחחח גלי מפחדת מפחדת מפחדת (הם מפחדים נוסח ביבי נתניהו)
S shelly1975 New member 21/11/05 #62 ../images/Emo49.gif יצרת עכשיו יותר אויבים מאשר זאב רוזנשטיין including me