מכובס

Miss Kitty

New member
אממ.. כנסו שנייה..../images/Emo3.gif

אנחנו נמצאים יום לפני יום השואה. בין אם שמעתם על זה ובין אם לוא, בצפון קוריאה מתרחשת זוועה, אשר, למרבה האירוניה, לא כל כך רחוקה מזו שקרתה לנו, בגרמניה. אלפי אסירים פוליטיים ובני משפחותיהם נטבחים למוות במחנות ותאי גזים, והעולם שותק. שותק, בדיוק כמו שכל העולם שתק לפני שבעים שנה. שותק, את אותה השתיקה מכעיסה. לבינתיים, האמצעי החשוב ביותר שברשותינו הוא התקשורת. פיתוח המודעות, ושלא נדבר על האינטרנט בכלל ועל הפורטל תפוז בכלל. אני מבקשת מכם, בכל לשון של בקשה, להיכנס, לקרוא, להתרשם ולהזדעזע מהלינק המצורף, וכמו כן, להתפרץ לכל פורום אפשרי, עדיף בתפוז בשל המספר העצום של הגולשים, ולהשאיר להם הודעה שכזאת. אני לא חושבת שיש פורומים בהם הנושא אינו רלוונטי. אני לא רוצה להיות זו שלא עשתה שום דבר, אפילו אם זה הודעה מחורבנת בפורום. לחצו כאן. (אממ... לא אני כתבתי את ההודעה הנ"ל, אבל לא הצלחתי למצוא את המילים המתאימות. לכן אני נותנת את הקרדיט למילים האלו ליוסטשיה ויי ולM r s black,שמשתמשות בתפוז)

yaarangel

New member
12 מיליון../images/Emo70.gif

12 מיליון אנשים נהרגו בשואה.עם שלם הושמד,ןלכן אין מי שיזכיר ואנחנו מתייחסים ל-6 מיליון היהודים שנרצחו.עם שלם! זה כל כך עצוב כי ככה מחסלים גם את התקווה שאין מי שיזכיר,שיזכור שיעביר הלאה לדור הבא. לידיעתכם גם 6 מיליון צוענים נרצחו.והיום יש כל כך מעט צוענים שהעולם לא מודע בכלל שגם 6 מיליון מהם-נהרגו לזכר כל הנספים בשואה..
יהי זיכרם ברוך!
יהי זיכרם ברוך!
לזכור ולא לשכוח!
יהי זיכרם ברוך!
לזכור ולא לשכוח!
יהי זיכרם ברוך!
לזכור ולא לשכוח!
יהי זיכרם ברוך!
לזכור ולא לשכוח!
יהי זיכרם ברוך!
לזכור ולא לשכוח!
יהי זיכרם ברוך!
לזכור ולא לשכוח!
יהי זיכרם ברוך!
לזכור ולא לשכוח!
יהי זיכרם ברוך!
לזכור ולא לשכוח!
יהי זיכרם ברוך!
לזכור ולא לשכוח!
יהי זיכרם ברוך!
לזכור ולא לשכוח!
יהי זיכרם ברוך!
לזכור ולא לשכוח!
יהי זיכרם ברוך!
לזכור ולא לשכוח!

../images/Emo16.gif

כן.... הנאצים בכלל רצו לחסל את כל השמים שזה כולל גם את המוסלמים והשחורים... אבל רק את היהודים הם הספיקו.... יהודים, צוענים וכל החללים של המלחמה הארורה הזאת... ידעתם שיש ספרדים שמכחישים את השואה?!?!

Lucky Charmed

New member
../images/Emo16.gif

קראתי וחתמתי.. ומוסיפה גם
לזכר נספי השואה, יהי זכרם ברוך

Darrens Girl

New member
תנו לי להמליץ לכם על כמה שירים...[=

Turn Off The Stars- Please Holly McNarland- Do You Get High? Savage Garden- Mine 3 Doors Down- Here Without You

Darrens Girl

New member
Do I know you../images/Emo35.gif

חחח ולמה בשוק? אני אוהבת ת'מוזיקה במיוחד ת'ישנים (מחוץ ל-Fallen) את הלהקה אני לא אוהבת במיוחד. ובטח שלא את איימי \=

את אמורה להכיר אותי. (../images/Emo16.gif)

אבל לא חשוב. בכל מקרה, חשבתי שאת אוהבת את אוונסנס ע"פ ההשתתפות הבלתי רגילה בפורום של הלהקה. טוב, כולם יכולים לטעות. שיר

dawn 14

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

הה

חזרתי!../images/Emo68.gif../images/Emo105.gif

חזרתי מטיול-ג'יבנוק שהיה לי בצופים. (היה לי ממש כיף לכל מי שמתעניין) עכשיו אני סתם חולה בבית...
עוד יומיים- יש פרק חדש של ג'ואן! (הורי!)

למעלה