מכובס

../images/Emo82.gif הראשון שעוזב הוא...

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הראשון שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה מגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30 אתם מוזמנים יחד לגלות מי עוזב את הוילה הערב ב-22:00 בערוץ- YTV, ולהתחיל לשרשר שאלות בפורום מיד עם סיום התוכנית...
 

noosh

New member
זה נגמררררר!!!

אין יותר פסיכומטרי!!!! (לפחות לא עד אפריל...) וזהו, הייתי רציכה להגיד את זה... איזו הקלה
 

noosh

New member
אוי, שתוק כבר ../images/Emo13.gif

מה, תשפר מ-750 ל-786? מסכן
חומזה אינ לא חושבת שיש מועד ביוני
 

bloodmachine

New member
ספיישל השבוע של הימים הנוראים

אז חתמנו את השבוע עם ג'טרו טול ולמי שלא הכיר אותם לעומק זכה להמצלצות חמות בפה אחד: האלבום אקולאנג נבחר כאלבום מיצג של ג"ט. כמו כן לחובבי סקירות מוזיקליות הניבולוגים ליקטו וערכו לנו סקירה מענינית ומרתקת על ג"ט. תוכן משובח, צורה הגשה בינונית. אז הנה אנחנו ביום שישי וסופשבוע ארוך במיוחד, יום כיפור. חשבתי מה יהיה אגדת הרוק השבועית שלנו. 1. האם לדעתכם המוזיקה של |פטסי קליין - אומנית רוק/פולק אמריקאית תחשב לאגדת רוק, למרות התדמית השמרנית לה לעומת גברת ג'ופלין וכד'? 2. ורעיון נוסף, שנראה לי שבטוח יתקבל כאן בברכה: אוזי אוזבורון ושבת שחורה - יכולים לשמש כאן כאגדת רוק?
 

epitaph

New member
סופסוף מישהו שיודע איך לומר... :)

יש מצב שבחורה מסויימת לימדה אותך את הנ"ל או זה בגלל שאתה גר ליד בני ברק?
 

קיר קמט

New member
לימדו אותי שנה שעברה, אתה מצפה

שאני אזכור ?
וראשון ובני ברק זה לא בדיוק חצר אחורית, אתה יודע
 

epitaph

New member
יש לי הרגשה שאני יודע מי זאת...

וכבר לא אומרים שלום בימינו?
 

slowhand1

New member
לא אומרים גם צום מבורך

אומרים צום מועיל... תאמינו לי אני די דוס...
 

iliG

New member
THE JOHNSONS-GREY-SIDEFIELDS

THE JOHNSONS GREY מופע פותח - sidefields L I V E =============== יום שישי- 10.10.2003 מועדון הפטיפון יצחק שדה 32 תל אביב שעה - 22:00 כניסה - 30 ש"ח ============================= THE JOHNSONS - http://www.johnsons.tk GREY - http://www.grey-music.com SIDEFIELDS - http://stage.co.il/Authors/21498#author
 

giba70

New member
להקה טובה ../images/Emo45.gif

מי כאן שומע את / שמע על Spiritualized? שמעתי לפני כמה חודשים שיר שלהם ברדיו והם פשוט כבשו אותי עם הצליל המעובה והעיבודים מלאי-הצלילים. קניתי את הדיסק המיוחד מאוד Let It Come Down, עם קטעים שחלק מהם אפילו הושמעו כמה פעמים בשעות מאוד מסוימות בלילה בגלגל"צ: Stop Your Crying Out Of Sight Don't Just Do Something (שיר שהשתמשו בו אפילו בפרסומת של Tower Records) Anything More העטיפה של הדיסק מאוד מיוחדת, יש בה תבליט של פנים של בחורה. הכיתוב של השירים מובלט אף הוא, כמעין כיתוב לעיוורים. אבל מעבר לכל זה, האלבום פשוט תופס אותך חזק, ויש בו הרבה מלנכוליות וסימניי שאלה לגבי תקווה ואמונה, הרבה רוחניות כפי ששמה של הלהקה מרמז. התיזמור מאוד מגוון, חטיבת שלמה של כלי נשיפה ושל כלי קשת ורשימת הקרדיטים ארוכה מאוד. אני ממליץ בחום, גם אם הלהקה לא שייכת לכאן, כי אני יודע שרבים מכם יאהבו אותה. ומי שמכיר ושמע, אשמח לקבל התייחסות נוספת ללהקה והמלצה על שירים/דיסקים אחרים שלה.
 

Oasis Girl

New member
משהו בקשר להופעה

חברות שלי ואני ראינו פוסטר של הופעה של מג'יקל מיסטרי טור ועוד שתי להקות שאחת מהן עושה ביצוע לפינק פלויד ואחת ללד זפלין. ההופעה תהיה ביום חמישי ב9/10. אבל לא הצלחנו כ"כ להבין איפה ההופעה מתקיימת... מישהו מכם יודע על מה מדובר? או אולי איפה ההופעה מתקיימת?
 
גם אני ראיתי פוסטר ממש ליד הבסיס

בטח תיכף יכניסו את ההודעה לאוף אבל זה נשמע מענין ההופעות יתקיימו במקום שנקרא "הבוסתן" זה בעצם פרדס חבוי ובודד ליד צומת בית עובד. ליד נס ציונה. המקום הזה משמש בד"כ לערבים שנמשכים עד שהשמש מפריעה להקרין הופעות של זפלין, ביטלס , דורס הנדריקס אנימלס והיתר. אז הפעם יהיו שם מסתבר 3 הופעות קאוורים של שלוש להקות שונות. זה יתחיל בשבע וחצי בערב.
 

Oasis Girl

New member
אה... סבבה.. תודה !!

לא נראה לי שירשו לי ללכת לזה אם זה כזה חור :// איזה באסה.. כי אני וחברות שלי תכננו ללכת והלהקה האהובה על אחת מהן היא פינק פלויד השנייה אוהבת לד זפלין ואני מתה על הביטלס... למה תקעו את זה בחור מעצבן ...בעעעע
 
למעלה