מכובס

אם תסתכלי טוב תראי שהוא לבן

עם זקן שחור. וכן זה הוא. בימים שלפני ההתעללות שהוא עבר, והפך לוורוד.

את יכולה לקבל עותק של הטופס בג'אבה

אם תרצי אני אצלם לך. בגדול java זה שפת תכנות, מעבר לזה אם תרצי אני אתן לך ספרים "מרתקים" לקריאה (מומלצים לל"ג בעומר). ומה עם פסח, את יוצאת או לא יוצאת לטיול המחורבן הזה?

ודאי שהוא רק רגליים

מה רצית, שיהיה לו פיצול אישיות. אני רק עמרי, את רק עדי, ורגליים הוא רק רגליים. זה שהוא קטוע גוף עליון לא רלוונטי להיותו אחד ומיוחד. בקרוב אני אעלה לפה ראיון עם רגליים שנערך לעיתון פורים. אני פשוט צריך למצוא את הקובץ המתאים במחשב השני.

דיברתי עם אייל

הוא אומר שזה בכלל לא פוליטי. ואני פקיסטני שאוהב קלמנטינות ואבוקדו.

הורדנו את רגליים מהעץ

קיבענו לו את הרגל, וגם עשינו לו ניתוח השתלת כף רגל.

../images/Emo32.gif מכובס

שירשור off: אני אנצל אותו לכמה דברים: 1. מי שיש לו רעיון איך לבדוק את הצדקת פורום חניכים שיביע אותה. לדעתי צריך לבקש מהם להשאיר הודעה אם הם מעוניינים באחד כזה או יותר טוב, שילשחו הודעה לכתובת אימייל, ונראה כמה הודעות כאלה יהיו. 2. עברתי מבחן בשפת JAVA. 3. חוברס, אם אתה רואה את זה, אז לא הגיע הזמן להתחיל לצרוב דיסקים? ותגיד למד"ח בעל המיטריה (אתה יודע איפה היא נמצאת), שיביא כבר מעמד דיסקים, וחוץ מזה, נכשלנו אתמול במשימתנו לעכב את החוג אירובי. 4. יום אחד יהיה טוב. אולי.

הנה עוד משהו

קבלו איזה יופי של תמונה נסן למצוא את בליליוס הצפרדע (גם לו יש זקן)

חחחחח

הצטרפתי לחוג אירובי, התחלתי להתאמן איתן, ואז ביימתי פציעה וברחתי החוצה:) וזובי, מה אני פראייר? שתי דיסקים צרבתי כבר, כמה אני יכול לסבול.. עומרי תנסח את כל הקטע שקיצרו את מחנאות פסח בשביל הצעדה הזאת של אוזון. אני הייתי כותב, אבל אני לא טוב בלנסח דברים חכמים:)

חתיכת חרמן

באמת הצטרפת אליהן? איזה דיסקים צרבת? לא הבאת כלום לקן! אם אני אזכור אני אביא מחר את הסינגל של "חמסה" (אם עידן ירשה לי, ויסכים לוותר עליו...). זה לא הצעדה של עוזון, זה של דלג'ו. ואולי לשם שינוי, תקנה אוכל טעים, נשבר לי כבר מהפיתות שלך. ותקנה מעט שתייה והרבה אוכל. אפשר לשתות מים מהברז. וצריך מחר להוריד את רגליים מהחבל. מסכן היה תלוי שם בכל הגשמים, קיבל דלקת ראות. ואני אנסח, אבל מחר.

חוברס

צריך לעשות משאל, את מי אנשים שונאים יותר מבין 2 הפוסטמות שדיברנו עליהן אתמול.

שקסי

New member
חחחחח

גם אני מכירה את רגליים...למה הם היו על החבל בגשם?? יא חסרי אחריות!!! חוברס- מי אתה??אני יודעת שאתה חוברס אבל מי אתה??

מי זה הם?

רגליים הוא אדם אחד, והוא עזר לפרסם את פורים. וחוברס זה חוברס, הוא אחד המדריכים הגרועים שלנו... אבל מה, הוא מצחיק (לפעמים), וגם שונא את מי שאני שונא, אז אני סולח לו על זה שהוא גרוע.

שקסי

New member
כי זה שניים...

זה רגל ועוד רגל ואז הם עם ג'ינס או משהו...

גם לי יש 2 רגליים

רגליים הוא אחד, וזה שיש לו 2 רגליים כמו כולם זה לא קשור.

למעלה