מי פה? אני חולה
M Misery Loved Me New member 6/12/05 #12 בהחלט../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif תאשר אותי בשני הקומונות של הסימסיתון שאני יצליח לראות את המדריכים!
בהחלט../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif תאשר אותי בשני הקומונות של הסימסיתון שאני יצליח לראות את המדריכים!
K kotler11 New member 6/12/05 #14 נצל"ש...מישהו יודע איך אני יכולה לשנות תכינוי שלי?.. אני עושה כמו שצריך אבל כשזה נותן לי לרשום כינוי וסיסמה אני רושמת וזה פשוט יוצא מזה.. מה לעשות?!?!
נצל"ש...מישהו יודע איך אני יכולה לשנות תכינוי שלי?.. אני עושה כמו שצריך אבל כשזה נותן לי לרשום כינוי וסיסמה אני רושמת וזה פשוט יוצא מזה.. מה לעשות?!?!
K kotler11 New member 6/12/05 #15 אמממ==>תיקון..אני בכלל לא יודעת איך אני אמורה לשנות את הכינויי! בבקשה תעזרו לי!~
S simi kaTan New member 6/12/05 #16 את פותחת מישתמש חדש... כמו שאת נירשמת בפעם הראשונה לתפוז. זאת הדרך היחידה .
B Burning Witch New member 7/12/05 #20 אני פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני לא חולה... יש לנו סיור לימודי ולא רציתי ללכת אז הרשו לי להשאר בבית לישון
אני פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני לא חולה... יש לנו סיור לימודי ולא רציתי ללכת אז הרשו לי להשאר בבית לישון