מי פה?? מצעמם לי!!!

MoYaL MaMi

New member
ואווווווווו מגניב...

שיכורים......יפה יפה חחח התאהבת בו קשות אהה? אבלל לא לזנוח את אנהו'ש חחח סתם מאמי שיהיה בהצלחה!

netaleone

New member
אנהי תמיד מ'ס #1#

אבל באהבה אצלי זה #חן#כפרעעעעעללללללליווווווווו כן נדלקתי עליוו חזקקקקקקק

netaleone

New member
כן קוראים לו חן..חנושש לוי שליי...

חחחחחח.....ברור שם יפההההה..............

../images/Emo6.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אין שום הורה בעולם שיסכים שילד שלו שבגיל 12-13 ילך למסיבה שיש אלכהול! איזה שטויות

osh360

New member
נטע!!!!!

מה קורה?שמחה שאת שמחה..חעחע ואני גם שמחה שיש לך חבר..תהני מאמי!! נהנית אתמול,אה? מזל טוב בובעעעעע,וכמובן לשים גובולות לשתייה..חח..

netaleone

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

את מתייחסת אליי כאילו אני שתתי מלא..לא נשבעת טעמתי מה-XL נגעלתי ונתתי לחן לא פלא שהוא השתכר ואואואו שתה מלא.. כן נהנתי עד הגלל מ-6 עד 3 בלילה שתביניייייייי ואואוא איזה כיייףףף

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאני פה.. אבל עוד שניה עפה....

לישון נראה לי
אני עייפההה.. וגם אני צריכה ללמוד היום

osh360

New member
אני פה!!יואו!!!!!!

סתכלו איזה סירטונים שווים של ד"ר.... http://foro.univision.com/univision/board/message?board.id=dulcemaria&message.id=639623 מהממיםםםםם הורדתי שתיים..ואיי..אני עוד מעט רואה ת'זה שרואים בתמונה שהיא כזה יושנת..דיי ועוד סירטון משמח!!!!! דולסה יצאה מהביה"ח http://foro.univision.com/univision/board/message?board.id=dulcemaria&message.id=639911

MoYaL MaMi

New member
מעייייןן

אפח'ד מהסירטונים לא עובדים לי!! חיחי לך הם עובדים?

osh360

New member
כן איזה סירטוניםםםםםםםםםםםםםם

חחחחח טיפשונת אני תמיד מורידה מיוניווסיאון.. יש לי כישרון בתיקון סירטונים את לוחצת על הסירטון נגיד,לא? ואז ניפתח לך חלון וכתוב לך הדף לא ניתן להציג ובלה בלה בלה ועוד כמה שטויות חעחע ובאמצע היוסידייט יש לך כוכבית..תימחקי אותה!! וזה יסתדר..מה לא ידעת!??!

שאלום כולם כנסו דחופפ../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אני מאוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אתמול הייתי בבת מצווה של חברה שלי שהיא אחותה התאומה של מאיטה הן כל כך דומותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
והיא לומדת בביה"ס "הריאלי"
אז היא הזמינה לבת מצווה כזה את כל השכבה שלה ואתם קולטים שאני וחברה שלי נכנסות להגיה לה מזל טוב והיא הראתה לנו מי זה ה-חתיך של הכיתה שלה והוא הסתכל עליי כל הערבבבבבבבבבב ובנאדם הכי שווה בארץ אתם מתים חבל"זזזזזזזזזז
לראות אותו ולהתעלףףףףףףףףףףףףףףףף בנות===>נמסותתתתת אם אתן רואות אותו וכל הערב הוא עושה לי עיניים והוא צילם אותי בפלא' שלו (הוא חשב שאני לא ישים לב
אבל עשיתי פוזה בתמונה חעחעחעחע
) והוא קרא ל-2 חברים חתיכים אשששששששש שלו והצביע עליי וחייך (כאילו, הראה להם אותי ואת חברה שלי גם) והוא עמד ליד הדלת כזה לקראת סוף המסיבה ורציתי רגע לצאת החוצה והוא תפס לי ת'יד ואמר לי כזה: "ילדה,איך קוראים לך
אני:" יובל למה??" הוא:"את מזה יפה ומזה שווה את יודעת??"
ואנייייייייייייייייייייייייייייי
טוטאל מנטה אן שוקקקקקקקקקקק
הוא כזה חתיך שווה הורס מושלם ולוקח את דין לא בהליכה אלא בקפיצההההההה ואם אני עכשיו בקשר עם הילד הזה אז דין יכול לחכות לי בסיבוב של בצפררררררררררררר
אגב, קוראים לו יגאל
חברה שלי אומרת שהוא דומה לכריסטופר אבל הוא לוקח את כריסטופר בהליכה פחח...
אוייייייי איזה הרגשה זו חבל"ז
עוד מעט חברה שלי תתחבר לאיסי ותיתן לי ת'איסי שלו..אני ישים לכם תמונה כדי שתתעמו קצת ממה שהולך לי בראש כל היוםםםםםםם

למעלה