מי הבנות שאז...

aniviel

New member
../images/Emo32.gif מי הבנות שאז...

התעניינו בכתובת של רובין וויליאמס? (כן חזרתי מלונדון דרך אגב חח אתמול ב10 בלילה) פשוט קיבלתי היום שתי תמונות חתומות מרובין, ושלחתי רק אחת
אני מאוד מאוד שמחה חח הוא גם כתב לי משהו על אחת התמונות (חוץ מאת השם שלי) ואני לא מצליחה לקרוא את זה

Rot In Piece

New member
אמממ...וולקום באק...

תגידי נסעת ללונדון סתם בשביל לפגוש כוכבים או שאת איזה עורכת עיתון או ...?

aniviel

New member
חיח הלוואי והייתי עורכת עיתון...

אני סתם אוספת חתימות, וזה פשוט כיף חח פגשתי הפעם בין השאר את ניקול קידמן, וויל סמית', קווין ספייסי, רייף פיינס, ג'רמי אירונס (הוא פוצי!!), סאם רוקוול, ג'ון רייס דיוויס, שון אוסטין, אורלנדו בלום והכי הכי שווה - הלנה בונאהם קרטר

לירון לירון לירון לירון פתחי אותי!!

אני אני רובין. אני לא מאמינה שקיבלת!!!1 גרררררררררר. ברוכה השווה,נהנת בתכלס? אם את לא רוצה תמונה,אני הכתובת!

לירון,נרגעתי.

ברוכה השווה ארצה =] נהנת? מזל"ט על התמונות..ואם את מעוניינת לתת אחת,פליז?

aniviel

New member
חיח ../images/Emo6.gif

סורי אבל אני לא מוכנה לתת, אני הכי רציתי שהוא יחתום על התמונה מסמוצ'י חייב למות, ועל התמונה השניה הוא רשם את השם שלי אז לא חח אני אסרוק את התמונות או מחר או יותר מאוחר חח אני צריכה גם לסרוק את התמונות מהטיול ואת שלחת מכתב לרובין? כי זה באמת נראה שהוא פשוט עונה לכולם אז ממש חבל לא לשלוח, ואם שלחת, אז סבלנות, בטח תקבלי בקרוב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני שלחתי לו בפברואר,הוא לא עונה לי. אני חוששת שאולי הוא לא הגיע.. ו..מזל"ט על החתימות! (שימי לב שאני אף פעם לא מבינה את ההודעות שלך) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מקווה שהוא יענה בקרוב..

aniviel

New member
פחחחחח

לא מבינה את ההודעות שלי??
מה יש לא להבין? LOL מוזר, אבל גם אני שלחתי בפברואר אז אולי תקבלי בקרוב, תמשיכי לבדוק את תיבת הדואר חח הנה RANDOMLY אחת התמונות שלי עם ג'רמי אירונס מAFTERPARTY של מלכות גן עדן (אראמיס
) הבלונדה שלידו היא הבת שלו לפי מיטב ידיעתי... ויש לי תמונה אחרת שאנחנו גם עומדים יחד ומסתכלים למצלמה אבל היא פיכסה מדי בעעע

aniviel

New member
אחרי שאני אסרוק ../images/Emo6.gif

אני עצלנית... אבל של מי אתן רוצות? של ג'רמי יש לי ממש מעט של סאם רוקוול אני אשים לכבוד דנה חח

ברוכה השבה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

התגעגענו אלייך
והיית שם עד עכשיו!?!? אין לך ביצפר?..מאיפה היה לך כסף להישאר שם? כיף לך

WallFlower

New member
אוף לירון אני לא ידעתי שאת בגילי!

איכשהו זה מדכא אותי הרבה יותר
את מאגניבה לגמרי ויש לך סיכה של סמיילי כמו שהייתה לי פעם לפני שחברה שלי גנבה לי אותן וסתם בשביל הכיף - סת' חזר, סת' חזר, סת' חזר, סת' חזר, סת' חזר, סת' חזר, סת' חזר, סת' חזר, סת' חזר, סת' חזר, סת' חזר, סת' חזר, סת' חזר, סת' חזר, סת' חזר! me love seth. seth be perfect. seth be mine. הוא מגיע לי! אז מה אם אני לא פרחולה קטנטנה וכוסית בחצאיות מיני פצפונות שנראית טוב בביקיני
אני גם בנאדם עם צרכים ורצונות! וגם אין לי פשפשים!

למעלה