להיות הבדואי.
M McBlack New member 29/5/06 #30 אתה?! kvlt? \= קשה לי לדמיין אותך בבגדי עור צמודים, איפור כבד וחזה חשוף. המממ... ררר
G genz New member 30/5/06 #31 מה?! תראי איזו תמונה kvlt!!!!! רק מלהסתכל עליה הרמת kvlt עולה! זה kvlt כמעט כמו אבאת' מאימורטאל! עוד טיפ-טיפה kvlt והייתי יכול להשתתף בקליפ של call of the wintermoon!!
מה?! תראי איזו תמונה kvlt!!!!! רק מלהסתכל עליה הרמת kvlt עולה! זה kvlt כמעט כמו אבאת' מאימורטאל! עוד טיפ-טיפה kvlt והייתי יכול להשתתף בקליפ של call of the wintermoon!!
M McBlack New member 30/5/06 #33 חחחחח ../images/Emo9.gif זה מהתמונות שצילמת ביום שבו שצילמתי את העין שלי במולטי-סופר-פוקוס ועשיתי וועו ווע ממנה?
חחחחח ../images/Emo9.gif זה מהתמונות שצילמת ביום שבו שצילמתי את העין שלי במולטי-סופר-פוקוס ועשיתי וועו ווע ממנה?
G genz New member 29/5/06 #29 בטח מוכר, יא טחון ../images/Emo3.gif אני מכיר כמה אנשים מעומר...איך קוראים לך?
T The legendary DuDe New member 29/5/06 #24 אז תפסיקו להגיב! דאמט! היא שאלה מי מהדרום ויכול להגיע איתה, לא מי בא, אתה רוצה לדעת מי בא? היה שרשור התפקדות לפני כמה ימים באחד האוף טופיקים, ג'יזס קרייסט.
אז תפסיקו להגיב! דאמט! היא שאלה מי מהדרום ויכול להגיע איתה, לא מי בא, אתה רוצה לדעת מי בא? היה שרשור התפקדות לפני כמה ימים באחד האוף טופיקים, ג'יזס קרייסט.
F forgottenangel New member 30/5/06 #32 נממ, אני באה! ויש לי יומולדת באפיקה אז מי שמזהה אותי שיגיד לי מזל טוב><