באמת? אופס..
T The legendary DuDe New member 28/5/06 #2 מהה אוףףף היו כ"כ הרבה שאלות על זה ביומיים האחרוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. אבל אני שם בלי קשר לדרום.
S smady by New member 29/5/06 #9 ../images/Emo13.gif סער אמר שהוא בכלל לא שומע אותם וכפיר - וול, אין לי מושג מה איתו...
P powermetal1 New member 29/5/06 #15 זה כול הקטע ../images/Emo8.gif משהו קרה לעין שלי אוי,למה אני ממצמץ כול כך הרבה???אוי שיט העדששהההה!!! בבקשה לא להתיחס...דיבורי סרק של ילד מחורפן...סרק??? ואט דה פאאאק?
זה כול הקטע ../images/Emo8.gif משהו קרה לעין שלי אוי,למה אני ממצמץ כול כך הרבה???אוי שיט העדששהההה!!! בבקשה לא להתיחס...דיבורי סרק של ילד מחורפן...סרק??? ואט דה פאאאק?
B Black Temptation New member 29/5/06 #7 אני ואני גם מהדרום אני עוד לא יודעת איך אני נוסעת.. מאיפה את?
N Noldo Almighty New member 29/5/06 #11 אני יהיה שם! (אה, ואני חדש. P=) אני מהדרום כעיקרון.. אבל אני חושב שאני אגיע בצהריים ואחזור יום למחרת, כמו קשוח אמיתי. =] אפשר להסתובב שם באזור ביחד אם בא לכם, תמיד יש אנשים חביבים בת"א
אני יהיה שם! (אה, ואני חדש. P=) אני מהדרום כעיקרון.. אבל אני חושב שאני אגיע בצהריים ואחזור יום למחרת, כמו קשוח אמיתי. =] אפשר להסתובב שם באזור ביחד אם בא לכם, תמיד יש אנשים חביבים בת"א
M McBlack New member 29/5/06 #12 בולבזאור? קשוח? XDDD הייתי ממיתה אותו עם פוקימון האההההההההההההההוואןאורנג'!!!!!!!!! שלי. אם היית טרו היית ישן באוטובוס. נכון, יודה? אה וברוך הבא וכאלה, בעל
בולבזאור? קשוח? XDDD הייתי ממיתה אותו עם פוקימון האההההההההההההההוואןאורנג'!!!!!!!!! שלי. אם היית טרו היית ישן באוטובוס. נכון, יודה? אה וברוך הבא וכאלה, בעל
N Noldo Almighty New member 29/5/06 #14 צפונבונית מטורפת... P= אני לא פוקימון, אין לי מושג על מה המאיה שמעלי מדברת. (אה, ולא הצעתי לך עדיין! הא!)
צפונבונית מטורפת... P= אני לא פוקימון, אין לי מושג על מה המאיה שמעלי מדברת. (אה, ולא הצעתי לך עדיין! הא!)
M McBlack New member 29/5/06 #19 XD דרומניק נחות. המושב טחונים שלך לא עושה עליי רושם, בדואים יכולים לבוא ולדקור אותך בעין עם הגמל שלהם, אם זאת לא נחיתות אין לי מושג מה כן.
XD דרומניק נחות. המושב טחונים שלך לא עושה עליי רושם, בדואים יכולים לבוא ולדקור אותך בעין עם הגמל שלהם, אם זאת לא נחיתות אין לי מושג מה כן.