מי באה לצ'אט?
ס סְקָאלִי New member 8/9/06 #7 פחדתי להיות לבד בלילה בצ'אט ... ../images/Emo5.gif סתאאם ... הייתי עייפה נורא, נכנסתי רק להגיד שלומלום.
פחדתי להיות לבד בלילה בצ'אט ... ../images/Emo5.gif סתאאם ... הייתי עייפה נורא, נכנסתי רק להגיד שלומלום.
צ צבעונית1976 New member 7/9/06 #4 למה שלא נחשוב על שעה קבועה?../images/Emo36.gif ומי שרוצה לדבר תהיה בצ'אט?מתי נוח? לי משהו כמו 21:00? יש?
למה שלא נחשוב על שעה קבועה?../images/Emo36.gif ומי שרוצה לדבר תהיה בצ'אט?מתי נוח? לי משהו כמו 21:00? יש?
ע עדןןן בת New member 7/9/06 #5 כניסה לצ`אט... לי אישית נוח רק בערב בסביבות 21.00 בערך... למי עוד נוח חוץ ממני ומצבעונית? ואגב תאמרו לי איזה חדר בכל הצ`אט להכנס שלא אאבד...
כניסה לצ`אט... לי אישית נוח רק בערב בסביבות 21.00 בערך... למי עוד נוח חוץ ממני ומצבעונית? ואגב תאמרו לי איזה חדר בכל הצ`אט להכנס שלא אאבד...
כ כנפיים לבנות New member 8/9/06 #6 ../images/Emo13.gif... תשע זה סבבה כל עוד אני עובדת בוקר ועדן, כנסי לחדר בנות ללא אם
ס סְקָאלִי New member 8/9/06 #8 אם את נכנסת דרך הפורום, אז אוטומטית את נכנסת לצ'אט של הפורום. בסרגל הכחול העליון, כפתור רביעי מצד ימים זה ה-ChatTV. משם נכנסים.
אם את נכנסת דרך הפורום, אז אוטומטית את נכנסת לצ'אט של הפורום. בסרגל הכחול העליון, כפתור רביעי מצד ימים זה ה-ChatTV. משם נכנסים.