מישהו שמע?

Aeroguy

New member
../images/Emo32.gifמישהו שמע?

אם שמעתם ואם לא, אלה השירים ששמתי: השעה הראשונה התמקדה ב-1966, והשנייה ב-1967 1966 James Brown I Got You (I Feel Good) The Beach Boys Wouldn’t It Be Nice Jefferson Airplane Blues From An Airplane The Small Faces Tin Soldier The Kinks Sunny Afternoon The Animals Don’t Bring Me Down The Animals Inside Looking Out Chain Reaction The Sun Bob Dylan Just Like A Woman The Shadows Walk Don’t Run John Mayall All Your Love The Yardbirds Overm Under, Sideways, Down The Yardbirds Happenings Ten Years Time Ago Jeff Beck Beck’s Bolero 1967 Jefferson Airplane Somebody To Love Jefferson Airplane White Rabbit The Herd From The Underworld The Rolling Stones Ruby Tuesday James Brown Cold Sweat Love You Set The Scene Bob Dylan All Along The Watchtower The Byrds So You Want To Be A Rock’n Roll Star Jimmy Powell and the Dimentions Slow Lovin’ Man Jimmy Powell and the Dimentions Witness To A War The Who I Can See For Miles The Who Tattoo The Who Young Man Blues Ten Years After I Can’t Keep From Crying Sometimes התכנית הבאה תהיה אחרי פסח, ותתמקד ב-1968-1969

בָלבָל

New member
באמת שרציתי אבל אין כרטיס קול ../images/Emo10.gif

הרשימה מעולה!!
לא יכולה לחכות שיגיעו שנות ה70
חחחח

AeroSlash

New member
אוף לא ../images/Emo10.gif

אני אנסה לתפוס את התוכנית הבאה. שלא נדבר על שנות ה-70 - את זה אני לא הולכת להפסיק בשום אופן.

AeroTom

New member
מקווה מאוד בעוד שבועיים-

כשהתוכנית הבאה תשודר שאני לא אהיה בעבודה כי גם לי אין פה כרטיס קול כמו שאתה כבר יודע... בהחלט נשמע שהייתה אחלה תוכנית (הרייטינג של השומעים באינטרנט בטוח יגדל
). היו אחלה בחלה של שירים! וכמובן במיוחד בולט פה-The Sun של ה-Chain Reaction של סטיבן. בטח היה מגניב לשים את זה ברדיו.וכמובן כל הזדמנות להגיד את השם שלו ולהשמיע דברים כאלו לקהל הרחב נהדרת. ממש מקווה לשמוע את התוכנית הבאה של השנים 68-69.הולכים להיות שם אחלה שירים על בטוח. אתה לוקח אגב Requests מהמאזינים לשידור הבא?
שיהיה בהצלחה גם בהמשך.הרשימות של השירים בטוח יהיו נהדרות בכל תוכנית.

Aerochick

New member
דיי אני לא יכולה משעמם לי!

אני חייבת למצוא עבודה משהו..(חבר) חחחחח

בָלבָל

New member
מממ איך אפשר לעזור לך? ../images/Emo13.gif

אני כשהייתי מושעממת (ועוד באשקלחור) פשוט ישבתי בצ'אטים כל היום... הכרתי מלא אנשים... ונסעתי אליהם בחופשות (וככה היה לי מה לעשות בחופש). את לא יודעת איזה אנשים נפלאים הכרתי... וחבר של אחד מהם הוא החבר שלי כיום...
אבל - כמובן שצריך לדעת לסנן את האנשים... ולא סתם להיפגש עם כל אחד.... ממממ... אני מנסה לחשוב אם יש מישהו שאני מכירה לשדך לך
רק שלא יהיה בגילי.... אמא שלך תהרוג אותי חחח

Aerochick

New member
חחחח

חחחח כן הא..
אני לא יודעת מה לעשות תציעי לי רעיונות...

בָלבָל

New member
תעשי יצירות!! ../images/Emo6.gif

באמת.. את אוהבת לצייר? תכנסי לפורום אומנות שימושית תמצאי שם מיליון דברים לעשות (יש שם מלא מאמרים וכאלה) ומחר תקפצי לחנות אומנות תקני כל מה שאת צריכה, זה מזה סיפוק כשמסיימים להכין משהו! ועוד שהוא שימושי ויפה! או שתעשי פזל
תשחקי במחשב...? יש משחקים שאפשר להתקע עליהם שעות....

Aerochick

New member
אני לא רוצה לומר מה שיש לי לומר כאן

כי זה משהו לא גלוי אבל אני צריכה משהו יותר מעסיק מיצירות..;)

בָלבָל

New member
מממממממממממ טופ נו ../images/Emo13.gif

אז אם יהיה לי רעיון אני יודעת לאן לשלוח אותו...

SaintJohn

New member
איזה יופי של פליי-ליסט!../images/Emo45.gif

אם הייתי שומע את התכנית בטוח שהייתי מאוד נהנה! Damn these long Mondays

AeroTom

New member
אתה לא היחידי...

ואני מצטרף גם כמובן. גארפילד הוא אליל,הוא יודע מה הוא אומר.

למעלה