מישהו פה רואה

Bored Guardian

New member
../images/Emo32.gif מישהו פה רואה

את הסדרה סטארגייט? לא ממש סטר טרק אבל זה הפורום הכי טוב לשאול בו אני חושב.. ובאותו עניין וממש בלי קשר לפורום - אני לא יכול לראות את סטארגייט בחודשים האחרונים כי משום מה בדיוק מתי שהסדרה משודרת אצלי בערוץ 1 יש תוכנית על סרטים בתרגום לערבית.. ראיתי בערות אחד במקרה שאפשר לתקן את הבעיה אבל העבירו ערוץ בלי ששמתי לב מה עושים.. אז בבקשה אם יש לכם מושג תחסכו ממני שעות של צפיה חסרת מטרה בערוץ אחד בשביל לחכות שישדרו שוב את השקופית (ערוץ אחד או לא ערוץ אחד..) שמסבירה איך לתקן את זה

SaidinsTaint

New member
אתה לא רואה את סטארגייט

בחודשים האחרונים כי לא משדרים אותה כבר כחצי שנה.... בארץ שידרו עד סוף העונה החמישית - בארה"ב הם בעונה שישית, ולא ידוע אם תהיה שביעית. זה לא ממש סטאר טרק אב עדיין סדרה מצויינת - אני בודק כל שבוע בעיתון לוודא שאני לא אחמיץ אותה כשהיא כן תחזור

Bajoran Preist

New member
אני הייתי רואה...

כשהיה משודר. אני מתכוון גם לראות את ההמשך. סדרה לא רעה.

CommandeRiker

New member
אני רואה!!

סדרה ע-צ-ו-מ-ה!!!! רק חבל שלערוץ הראשון אין שירות פניות , כדי לבדוק מתי היא חוזרת..

Bored Guardian

New member
אם אתם רוצים

אני יכול לפרסם פה אתר שיש בו את כככלללללל הפרקים של סטארגייט שנעשו עד עכשיו, לא כולם באיכות מי יודע מה (רוב הפרקים הם 20 מגה..) אבל יש כמה פרקים באיכות יותר סבירה לשאר.. הקאטץ´ באתר הזה הוא שאפשר להוריד רק קובץ אחד בכל פעם מאיי פי מסוים ושהוא מגביל את כמות המשתמשים שמורידים באותו זמן ואת המהירות שבה הם מורידים (בין 6 ל 9 קב"ש בכבלים אצלי) וזאת גם הסיבה שאני לא מפרסם את הכתובת עכשיו בשביל שאני אספיק להוריד את הפרקים שאני רוצה כשיש לי כמה שפחות אנשים להתחרות איתם אז בעיקרון אם מישהו רוצה אין לי בעיה לפרסם פה את הקישור כי לא נשארו לי עוד הרבה פרקים שנאי רוצה להוריד..

Alex20

New member
בקשר לסטארגייט...!!!

סטרגייט זו סדרה קטלנית!!! אני לא רוצה להשוות אותה למס"ב. יש לי פרקים של עונה שישית (11 פרקים) שכמובן עדיין לא הראו בארץ. והם פשוט מעולים!!!

digidestined

New member
אפשר להוריד מקזאה פרקים

בגודל שבסיבות 40 מגה, לא משהו אבל לא נורא סטארגייט היא סדרה מ-ד-ה-י-מ-ה, אני כל פעם מורידה את הפרקים מאמריקה כי אין לי סבלנות לחכות עד שיביאו לארץ את העונה השישית(וכשמדובר בערוץ אחד...) לצערי הם הפסיקו לשדר את העונה אבל הם הם ימשיכו בינואר. אני אישית מאד אוהבת את פרק מספר 8 בעונה החדשה...חח אבל איזה זמן מעצבן הם מצאו להם להפסיק את העונה... בפרק 11...

B a n j o

New member
אחחחחחחחחח

איזו סידרה נפלאה, יש לי את העונה הראשונה בDVD. וד"א, אתה לא רואה סטארגייט כי אין כבר כמה חודשים טובים.... בכל מיקרה, אני מחכה שתיגמר העונה השישית בארה"ב ואז ייצא הסרט החדש ואז תתחיל הסידרה החדשה.... מתי מתי מתי

B a n j o

New member
כשהסידרה תיגמר

ייצא סרט חדש שיסיים את הסידרה לגמרי ואז תצא סידרה חדשה שמי שלא רוצה לדעת את השם שלה שלא ימשיך לקרוא
לשם שלה היא תיקרא Stargate: Atlantis אז ניראה לי שיש למה לצפות, אבל לפי מה שאני הבנתי (ואני לא מבטיח זה בעיקר שמועות כי לא הכל סגור) זה שיהיה קאסט חדש לגמרי

B a n j o

New member
כשהסידרה תיגמר

ייצא סרט חדש שיסיים את הסידרה לגמרי ואז תצא סידרה חדשה שמי שלא רוצה לדעת את השם שלה שלא ימשיך לקרוא
לשם שלה היא תיקרא Stargate: Atlantis אז ניראה לי שיש למה לצפות, אבל לפי מה שאני הבנתי (ואני לא מבטיח זה בעיקר שמועות כי לא הכל סגור) זה שיהיה קאסט חדש לגמרי

למעלה