מיקי... המוט במקלחת לא החזיק מעמד אפשר לבוא לנסות אצלך ????
J jessשל מיקה New member 19/2/03 #1 ../images/Emo32.gif מיקי... המוט במקלחת לא החזיק מעמד אפשר לבוא לנסות אצלך ????
מ מ י ק י לתמיד New member 19/2/03 #2 ../images/Emo6.gif בטח... אצלי זה מוט מפלדה, תפוס עם דיבלים ג'מבו על הקיר, במיוחד לצורך העניין.... את מוזמנת
../images/Emo6.gif בטח... אצלי זה מוט מפלדה, תפוס עם דיבלים ג'מבו על הקיר, במיוחד לצורך העניין.... את מוזמנת
נ ניקולי New member 19/2/03 #3 אתם ממשיכים?? מה קרה לכם?? ג'ס מיקי.. על מה המהומה?? על איזה מוט במקלחת אתם מדברים?? כי לי אין מוט...איפה קונים מוט כזה??? נו.....אתם מוכנים לדבר אליי??
אתם ממשיכים?? מה קרה לכם?? ג'ס מיקי.. על מה המהומה?? על איזה מוט במקלחת אתם מדברים?? כי לי אין מוט...איפה קונים מוט כזה??? נו.....אתם מוכנים לדבר אליי??
נ ניקולי New member 19/2/03 #4 אתם ממשיכים?? מה קרה לכם?? ג'ס מיקי.. על מה המהומה?? על איזה מוט במקלחת אתם מדברים?? כי לי אין מוט...איפה קונים מוט כזה??? נו.....אתם מוכנים לדבר אליי??
אתם ממשיכים?? מה קרה לכם?? ג'ס מיקי.. על מה המהומה?? על איזה מוט במקלחת אתם מדברים?? כי לי אין מוט...איפה קונים מוט כזה??? נו.....אתם מוכנים לדבר אליי??
מ מ י ק י לתמיד New member 19/2/03 #5 נשמתי... כל הדיון מתקשר לעצה שהיתה לי לג'ס לשיפור מצב הרוח... ועל מנת להעיר את עינייך הנה הקישור להודעה ההיא...
נשמתי... כל הדיון מתקשר לעצה שהיתה לי לג'ס לשיפור מצב הרוח... ועל מנת להעיר את עינייך הנה הקישור להודעה ההיא...