מילון מונחים

KiShKooSh

New member
טוב../images/Emo9.gifמוטי../images/Emo26.gif

מונולוג-מונו=אחד, מונולוג זה סוג של שיחה שבן אדם מדבר עם עצמו, השימוש בו בד"כ הוא באודישנים או בתאטראות, בטלוויזיה זה פחות אמין, כי אפשרנ להקליט את הבן אדם חושב בטלוויזיה. דיאלוג-שיחה המתבצעת בין שני אנשים, שיש ביניהם אינטרקציה כלשהי טריאלוג- שיחה בעלת שלושה אנשים(אטותו עיקרון של דיאלוג) סאב טקסט- אולי הדבר הכי חשוב שיש, אילו יותר מהטקסט עצמו. הסאב טקסט זה איך אתה קורא את הטקסט, באיזו צורה או סגנון אתה מעביר את הטקסט היבש לקהל

KiShKooSh

New member
אני יכולה לתת גם של תאטרון אם רוצים

אבל באמת, כמה אנשים מפה הולכים לתאטרון

shminia com

New member
אני יודעת שלא שאלת אותי אבל בכל זאת

היום ראינו עם בית הפר הצגה אין לי מושג איך קוראים לה אבל שחקה בה ההיא ששיחקה את רותם במשחק החיים. (כמה מילים עם השורש של משחק חח)

KiShKooSh

New member
משהו על היכרות באינטרנט?

וכאלה, אוי זו הצגה שכל בית ספר שרוצה להראות מחנך הולך אליה

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כו...כבר החלטתי...
ובטח כמה אומרים שאני סתם רוצה להיות מפורסמת וכל זה,אז זהו,שלא
אני לומדת במסגרת "קרן קרב" (אם מישהו שמע על זה) משחק ותיאטרון וככה הגעתי להחטלה הזאת שאני רוצה להיות שחקנית... אני מאוד אוהבת להופיע (אני מסוג הילדים שתמיד מופיעים הכי הרבה על הבמה) כולם כבר בכיתה שלי קוראים לי שחקנית... אין מה לעשות חיידק הבמה תקף גם אותי

DoRiNuS sMiNiA

New member
ודרך אגב...../images/Emo4.gif

אני הולכת ללמוד בחטיבה של לימודי תיאטרון וזה מה שאני הולכת לעשות גם בתיכון... וכשכולם ילכו ללמוד משפטים...אני ילמד משחק...

shminia com

New member
מכירה קרן קרב

גם לנו היה את זה ביסודי אבל הדרמה היה רק 3 שנים (למדתי) וכל שאר השנים (גם שלוש ) היו דברים אחרים כמו : הגן הקסום- לשתול צמחים בבית הספר (עוד תירוץ כדיי שנשקיע בבית הספר.) ואז הלכתי ללמוד תיאטרון בחוג זו השנה ה-3.

shminia com

New member
סורי..אבל מה הקשר?!!

די להרוס ת'הודעה חוץ מהודעה אחת שלי ואחת של קישקוש (ביקי?) אין שום הודעה שקשורה לנושא הראשי. והבנתי שאת חולה על מיכאל- מה אני אמורה לעשות עם העובדה הזו?

shminia com

New member
סיכום מונחים

מכיוון ש"התקלקה" ההודעה הנה סיכום של המונחים שהוצגו כאן: -אני- OS שרק שומעים את הדמות ולא רואים אותה -אם אני לא טועה POV זוית הצילום "כאילו" איך הדמות רואה. למי שיש ניסוח טוב יות רשישים - adar cahlon- סאב טקסט -ביקי- מונולוג-מונו=אחד, מונולוג זה סוג של שיחה שבן אדם מדבר עם עצמו, השימוש בו בד"כ הוא באודישנים או בתאטראות, בטלוויזיה זה פחות אמין, כי אפשרנ להקליט את הבן אדם חושב בטלוויזיה. דיאלוג-שיחה המתבצעת בין שני אנשים, שיש ביניהם אינטרקציה כלשהי טריאלוג- שיחה בעלת שלושה אנשים(אטותו עיקרון של דיאלוג) סאב טקסט- אולי הדבר הכי חשוב שיש, אילו יותר מהטקסט עצמו. הסאב טקסט זה איך אתה קורא את הטקסט, באיזו צורה או סגנון אתה מעביר את הטקסט היבש לקהל מונחים נוספים יתקבלו בברכה, ואנא לא לקלל את ההודעה בנושאים לא קשורים כמו כתבות מזוייפות. עדי

למעלה