מילון מונחים

shminia com

New member
../images/Emo32.gif מילון מונחים

בואו נשים כאן את כל המונחים שקשורים לתסריטים ושהיו בתסריטים של השמיניה. זו לא פעילות אלא רק שרשור- ולכן אני מבקשת לא לחסום אותי. המונחים / המושגים שאני זוכרת: OS שרק שומעים את הדמות ולא רואים אותה -אם אני לא טועה POV זוית הצילום "כאילו" איך הדמות רואה. למי שיש ניסוח טוב יות רשישים

j u l i a 1 3

New member
כנסו דחוף!!

אתם לא תאמינו מה קראתי עכשיו! אולי כבר קראתם את הכתבה הזו אבל כתוב פה שהשמיניה פוגעת במוח! מה זה השטויות האלה? למה שסדרה כמו השמיניה תפגע במוח? להפך, זו סדרה מאוד חינוכית ולומדים ממנה המון! אני לא מבינה במה שונה השמיניה מסדרות אחרות ומה יש בה שכבר יכול לעשות כזה נזק?

chen010189

New member
פחח הכתבה הזאת לא אמיתית

העמוד הוכן ע"י גולש אינטרנט משועמם שלא מצא אתר יותר מציאותי להכנס אליו... כמו העמוד הזה, אפשר ליצור עמוד "מזוייף" בוואלה, ונענע ועוד הרבה אתרים... שלא נדבר על הסתירה שלהם "עוד דבר תעבירו את ההודעה הזאת לכל מי שאתם מכירים בכדי לידע אותו לכך ולחסוך סבל בשנים הבאות" משום מה יש לי הרגשה שאת ידעת את זה טוב מאוד לפני ששמת פה ת'קישור הזה... אני כבר לא ממש בוטחת בך עם כל ההצפות שלך פה לאחרונה ובכן יקירתי, אני גם לא אתפלא אם את אחראית לתוכן העמוד

chen010189

New member
הלו! מלמדים שם על נפילת הבסטיליה!

איך היא יכולה לפגוע במח? אני יודעת מתי נחגג יום העצמאות הצרפתי, מתי נפלה הבסטיליה, מתי פצחה המהפכה הצרפתית (בעצם ידעתי גם לפני)
מעניין שעל ערוצי הסקס הם לא אומרים כלום, כאילו, אם הכתבה הייתה אמיתית איך הם משבשים בהם ת'סקס בקיצור שקר וכזב

DoRiNuS sMiNiA

New member
גמאני למדתי המון../images/Emo70.gif

בזכות השמיניה גמאני יכולה להשוויץ בזה שאני תותחית במתמטיקה
(אחח רוני מה הייתי עושה בלעדייך
)

shminia com

New member
תגידי לי מה הקשר?~!!??

פתחתי הודעה כדי שיגיבו על ההודעה בפירוש רשום (בתקנון נדמה לי) שאסור לנצל"ש הודעה לפני שלפחות היו לה 10 תגובות או שכבר נתנו לה התייחסות.. למה להרוס הודעה?! ויש לך איפה לשרשר את זה!ודי כבר להציף. יש לך מה להגיד ? תעשי את זה בהודעה אחת גם ככה יש יותר מדי

shminia com

New member
חוץ מזה שהוט לא היו "מגיבים" להם ו

ואחר כך מאיימים עליהם?! זה נראה לך הגיוני? ובבקשה תגיבו על ההודעה הראשונה שלי -הראשית

j u l i a 1 3

New member
סליחה, לא צריך להתנפל...

א. ממש לא אני כתבתי את הכתבה ההיא, בחיים לא הייתי עושה דבר כזה, אני מעריצה מאוד גדולה של השמיניה ולא הייתי כותבת דבר כזה... אני בעצמי לא מבינה את מי שכתב את הכתבה הזאת ורק רציתי לראות מה אתם חושבים על זה... ב. וסליחה שכתבתי את ההודעה פה, שחכתי לשים נצל"ש, ואם הייתי פותחת נושא חדש אז חן שוב הייתה מתחילה לכתוב לי שאני מציפה את הפורום ושאני סתם כותבת הודעות... אני ממש לא מתקוונת לריב פה אם אף אחד, ממש לא בשביל זה נכנסתי לפורום הזה, אז סליחה וזהו...

shminia com

New member
כנסי!

1. לא היית צריכה מלכתיכילה לשים נצל"ש כי אסור לשים נצל"ש להודעה שלא הספיקו להגיב לה. ואני ממליצה לקרוא איך משרשרים כי מה קשר בין מה שאת כתבת להודעה "ביקי מכירה הרבה מושגים"

chen010189

New member
אני לא אומרת שאת מציפה את הפורום

אבל את באמת פותחת הודעות חדשות לשווא עם נושאים שאמורים לנצל"ש אותם ובכלל... אף אחד לא רב איתך, אבל כשצריך לפתוח הודעות חדשות, תפתחו. כשלא, אז לא... ועל מה פותחים הודעה חדשה? על הנושא הרלוונטי (לא כולל "הילי ילון מושלמת!!!! מי שמסכים שיעשה
" וכו'...)

למעלה