מיותר לחלוטין.

Ez sLeeP

New member
../images/Emo32.gif מיותר לחלוטין.

(אבל מותר לי, אני חמוד *שוקל להפוך את זה לחתימה*) אולם בי"ס. משופץ. מיטב כספנו ומשכנתאותנו במשך שנים. החניכה הבלתי-מסתיימת. זאתי מ'אהבה מעבר לפינה' וזה מ'חלומות נעורים' -
Check אורי פינק -
Check שמעון פרס -
Check (היה גם הרמטכ"ל, נצעקו לעברו גם הערות כמו 'פושע מלחמה'.. אבל זה בעברנו. עוד האולם הישן. נמחק) והיום. הרכב להקתי הזוי ולא ברור. רוקים ומזמרים. בעקבות הזמר העברי. מתחילים בשנות ה-40. מעברות. שירים מזרחיים בתחילת הדרך. אסלים משהו. שירי המחתרת. שנות ה-50, וה-60, וקצת מן ה-70. הלהקות הצבאיות. המצב האמנותי בארץ - סטטי. הביטלז לא מגיעים. הם ישפיעו לרעה על ילדינו. ה-80, צביקה פיק, בנזין (או שזה ה-70?). אחרים. מחווה קומית על האמנים הגבריים של שנות ה-90. "אני אפס". "אנחנו דור מזוין". לא היה מצחיק. וכל הזמן מטריד אותי משהו. ההרכב הזה. שני בנים. שתי בנות. הבן האחד? דומה לקריימר. השני? זה נצר למשפחת בנאי? לא. הוא דומה קצת ליוסי סיאס. אבל ממתי יוסי סיאס שר, מרקד, וזורק מחוות הומוריסטיות כושלות לחלל האויר? זוועה. מי זה? שרון צור. זוכרים? ערוץ הילדים. כמסתבר, גם רחוב שומשום. כיום "שָרִיעָ (אַל)סימסים". מה לעשות? דו-קיום. גם שרון צור עבר בשערי בית-בירם. למעשה גם סבלימינל והצל. זה היה במסגרת ה'נוער ינהג אחרת'. חינוכי משהו. אולי למסיבת סיום יבוא מישהו חדש? עברי? בנימה חגיגית זו, אני שמח להודיע קבל עם ועדה על סיום מחלתי. אין מועד טוב יותר מזה. האוזניים נפתחו. האף (כמעט ו..) לא מנוזל. התסמינים הפסיכולוגיים עברו (כן, כן הדס). ובראשי? ראיון מחודש לפרופורציות. מנדבושקסיות ביותר. אשתדל לכתוב את זה בהקדם. או מחר בבוקר. ועוד הודעה חגיגית חסרת-טעם: ממוצעי 78.5. מדוע? התעמלות. טרם הצדקתי חיסוריי (המוצדקים, וודאי שמוצדקים!) אז יש 45 שמעטר את התעודה בכך. ערבית - 60. ביזיון. זה ישתפר עד למגנים. מבטיח. ומתמטיקה. אח, מתמטיקה. 74. מה יהיה, מתמטיקתי, שנואת-לבי? כל השאר מעולה. ממש מעולה. זהו. ליל מנוחה. ערב נעים. היי הדס, שלום נועתי. חופית?

lollapalooza

New member
נדבוש ../images/Emo24.gif

איזה חמוד אתה, איזה ערימה של משפטים לא מובנים כתבת פה... בכל אופן, שמחה לשמוע שאתה מרגיש טוב.
הגיע הזמן באמת.

נדבוש דארלינג

אני מזדהה עם הדס - אין הרבה קשר עם המשפטים, והרשה לי לצחוק: חהחהחהחה. תודה שגרמת לי לצחוק :)) ואיזה כיף שאתה כבר לא חולה... I don't like to be sick!
ועוד משו - עסקי המוזיקה מתקדמים יפה. פנה אלי באיציק לפרטים.

lollapalooza

New member
ארררר באיציק בטח

החצוף הזה מטעה את העם
נדבי, זה לא נחמד לחשוב שאתה זמין למרות שאתה לא
(יוצאת מנקודת הנחה שאכן אתה לא שם, ולא חלילה, מתעלם ממני, כי עכשיו אתה כבר לא זמין. ארררר)

Rain Star

New member
בית בירם? הייתי אמור להתחיל להכיר

את המקום, הייתי אמור להיות שם באזור פעם בשבוע החל מבעוד חודש, אבל, ביטלתי. חיחיחי, ניצלת נדב.. ניצלו גם המרצים של האו"פ.

Ez sLeeP

New member
לא ניצלתי. בטוח שההפסד כולו שלי.

רק שבמילא עוד חודשיים אני כבר לא שם, בונבון.
יחי החופש.

Rain Star

New member
ברוך השם, עוד שנה וחודשיים

אני אתחיל את הסמסטר השני שלי. (המילה האחרונה תהיה שלי נדב)

Ez sLeeP

New member
ברוך השם, נולדתי עם פה

ויכולת הקלדה מרשימה. ואני לא חושב, מותק.

Ez sLeeP

New member
אין שום בעיה..

|מי הולך לישון מאוחר יותר?| ותיזהר בונבון. כבוד למבוגרים ממך.
אל תשכח שאתה תהיה בהישג יד מחר.

:-O הם עוברים בכל הארץ!!!

גם לי היה את זה בדיוק!!! "אחר-כך עלו ארבעה אנשים לבושים כמו פלמחניקים והתחיל "שירת ארץ ישראל" בהתחלה זה היה נראה כאילו הם הולכים לשירי ארץ ישראל (עלתה התרגשות קטנה,כל עוד שזה לא מזרחי זה טוב). צדקתי בערך,הם שרו מחרוזת שירי ארץ ישראל עד שהם הגיעו לשנות ה60 לאט לאט זה השתפר כוורת,גזוז וכל השאר(איכות זאת לא מילה גסה) שנות ה80 (צביקה פיק אהובי הנצחי) וסוף סוף לשנות ה90 (רוק ישראלי משובח) למרות הפתיחה המעצבנת שבה הם אמרו כמה דיכאונים היו הזמרים ובירדות על בן ארצי ואביב גפן,הם הסתפקו במחרוזת שירי אביב בין לבין הם שילבו את אספ.אמדורסקי ובן ארצי. ואז הם הגיעו לשנות ה2000 צריך להזכיר כמה חרא יש כאן? סיום מאכזב מאוד של מזרחית ומחיאות כפיים של 500 תלמידים."

למעלה