מטורף

../images/Emo32.gif מטורף

חידה : אילו מפלגות ( מ-3 הגדולות ) יכולות להשתמש בסרטון הזה בקמפיין הבחירות ?
סתם , סתם , הכל ברוח טובה

אשרת

New member
אה? ../images/Emo12.gif

חוץ מזה שהכלבים חמודים עד מאוד, לא הצלחתי להבין את הנקודה.

די נמאס כבר מהדה לגיטימציה שאתם

בקדימה עושים ליו''ר הנבחר שלנו עמיר פרץ, והכל בגלל נאום אחד לא מוצלח באנגלית. בעוד שמאז הוא הספיק לנאום לא מעט באנגלית ואפילו באנגלית רהוטה, ועל זה לא ראיתי אף אחד מכם הצבועים מקדימה מחמיא לו או משבח את נאומו. אבל לקטול, עם זה אין לכם כל בעיה, כל עוד זה משרת את מטרות ההסתה והתעמולה הזטלה שלכם לקדימה.

אשרת

New member
../images/Emo13.gif

אין לי מושג איך הגעת למסקנה שמדובר בפרץ. אני עדין לא הצלחתי להבין מה הוא ניסה לומר בקטע הדי חמוד הזה *הכלבים היו חמודים למדי. אגב,תודה על התמיכה בפורום העבודה.

You Welcome

אגב שמתי לב שמנהל הפורום שלנו מחק את השרשור. כנראה שגם הוא הבין שאין מקום לכזה שרשור בפורום שלנו.

ממתיק יקר

דבר ראשון : קצת חוש הומור , ציינתי בהודעה שזו ברוח טובה , לא צריך לקחת הכל ברצינות . דבר שני : "צבוע מקדימה" אחותך
, אני לא מצביע קדימה
וגם לא ליכוד
, המפלגה היחידה מבין הגדולות שאני הייתי שוקל להצביע לה היא.. המפלגה שלך
ודבר אחרון : ראיתי את אותו נאום "רהוט" , ואין כל כך מה להיות גאה בזה . אבל .... לא על זה קמות ונופלות מפלגות - אני בספק אם רבע מחברי רשימות קדימה וליכוד מדברים אנגלית יותר טוב ( סתם לדוגמא ח"כ מסוים בשם דוד לוי היה מקור לבדיחות באותו נושא והוא היה שר חוץ!!! ), ועוד לא דיברנו על המצביעים הפוטנציאלים ורוב אזרחי ישראל . ולשם הדגמה - נתניהו מדבר אנגלית שוטפת ואפילו בלי מבטא , זה לא אומר שהוא לא היה ראש ממשלה מזעזע ..... קצת פרופורציה ... וחוצמזה , אם לא נצחק על פוליטיקאים אז על מי נצחק ?

אם כך קבל את התנצלותי ../images/Emo45.gif

אבל אין זה אומר שמצביעי קדימה לא צבועים או שאינם מנצלים כל הזדמנות כדי להיכנס ולקטול את היו''ר הנבחר החדש שלנו, ומלבד זאת, מעולם ידיעת שפה מסויימת לא הפכה מנהיג לטוב יותר או טוב פחות, מה שחשוב זו אישיותו והאם הוא בן אדם טוב מיסודו, כל השאר תלוי כבר ביועצים שלו ובאנשים שסובבים אותו ולא בו, אבל לדעתי אם מנהיג הוא אדם טוב מיסודו, הוא יוכל ךהתגבר על כל המכשולים שיועצים רעים עלולים להוביל אותו אליהם.

eitangn

New member
"על ראש הגנב בוער הכובע"

אני בכלל חשבתי שזה מתאים לכלל הפוליטיקאים, עושים רעש ולא אומרים כלום.

למעלה