מטבח

../images/Emo32.gifמטבח

אנחנו רוצים לבנות את המטבח מחדש יש המלצות על חנויות מטבחים וגם טווח מחירים למרות שקשה להעריך

אנחנו קנינו מטבח מחברה בשם novara

ממליצה עליהם ממש בחום. מקסימים. תבקשי את דניאלה (היא הכי תותחית שם לדעתי) ותגידי שענת ומשה שלחו אותך

מחירים - ממש קשה להעריך

תלוי במטראז', מכשירי חשמל, סוג העץ, פרזול, קרמיקות... מ-10,000 באיקאה ועד אינסוף... אין לי המלצות כי שלי מאצל נגר...

חורף75

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת להמלצה

עשיתי אצלהם מטבח לפני שנה, מאוד מרוצה מהתוצאה (וגם שירות היה טוב). יש לי סה"כ 5 מטר ארונות, כשליש מהריצפה עד התקרה, כמעת ואין פירזול מיוחד, עלה כ-28 אלף לפני שיש וקרמיקה. צריך לקחת בחשבון שלוקח חודשיים מהזמנה עד התקנה.

efratga

New member
דווקא אני לא

קניתי מטבח חדש לפני 4 שנים, יש מלא בעיות, הצירים התפרקו כמה פעמים, לידיות כל הזמן צריך לחזק ההברגות, החיבור בין המשטח לארון מקבל עובש והשחיר, המשטח (שהזמנתי גם מהם) בשפוע לא כלפי הכיור אז נוזלים כל הזמן מטפטפים על הרצפה, ונוצר סדק במשטח. כמובן שהכל החל לאחר שנה כשכבר לא היתה אחריות. על השפוע כן דיברתי איתם ואמרו לי שהייתי צריכה ליצור הגבהה במשטח, אבל זה לא העיצוב שרציתי - אם היו מתקינים ביתר הקפדה השפוע היה כלפי הכיור במקום ממנו. יש עוד מקום במשטח שצובר נוזלים ותמיד יש שם כתמים. והכי גרוע זה שתכננו שיהיה פח אשפה תחת הכיור (בארון רוחב 80!) ומשום מה בגלל שיש טוחן אשפז ומטהר מים לא נכנס שם פח, אבל אני מכירה מקומות שיש טוחן ומטהר ובכל זאת יש פח פשוט תכננו לא טוב את כל המטבח.. האמת אני צריכה ליצור את קשר לתיקון הסדק, אבל פשוט אין לי זמן...

../images/Emo32.gifנהיגה מונעת../images/Emo122.gif../images/Emo207.gif

בעלי צריך לעשות כדי שיחדשו לו את הרשיון, זרקתי את הטופס. לאן פונים? (גוגל לא עוזר)

מאיזה איזור את?

אם את מאיזור השרון אשמח להמליץ לך במסר על נגר פרטי שעשינו אצלו מטבח יחסית גדול בחצי ממחיר המטבחים בשאר החנויות.

talital2000

New member
יש לך מטבח מדהים!!!!!!

ונראה לי שיש לך גם חלק מהבעיות שלנו יש- המטבח שלך סגור גם מצד ימין? שלנו סגור משני הכיוונים והוא די צר כך שלא עשינו "ח" כמוך אלא רק "ר" מצד ימין ועד הקיר שמחבר עם שמאל ושלך ממש מצא חן בעיני

תודה לכולן על המחמאות ../images/Emo9.gif

ככה המטבח נראה גם בשיגרה כל עוד הגמד הקטן לא זורק לי את הכבאיות שלו ושאר המשחקים על השיש

mom2ia

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo207.gifלוחות שנה בהטבה מבזק../images/Emo75.gif../images/Emo75.gif

ללקוחות בזק ניתן לעשות לוחות שנה (שניים) במחיר של 25 ש"ח ללוח (הכי זול שראיתי) דרך דואר ישראל. הנה הקישור להטבה: http://www02.bezeq.co.il/Sales/Pages/holidays.luach.aspx זה לא תוכנת עריכה משוכללת כמו לופה או פיק-א-בוק אבל המחיר שווה לדעתי.

mom2ia

New member
עדיין הכי זול שראיתי ברשת

ברוב המקומות המחיר הוא בסביבות 100 ש"ח

למעלה