תתחדשו שלושתכן! חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי
S slee4 New member 3/1/07 #45 תתחדשו שתיכן! סתם...היה לי משעמם... רק רציתי להגיד תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה (יש לי פלאשבק מאילן..חח)
תתחדשו שתיכן! סתם...היה לי משעמם... רק רציתי להגיד תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה (יש לי פלאשבק מאילן..חח)
S s u s h i m i New member 4/1/07 #71 ../images/Emo209.gif חיחי אני אוהב להרוס רצפיםםם מחר מתחילים בעשר
A alon2233 New member 2/1/07 #22 ../images/Emo207.gif החלטתי להפסיק לפתוח שרשורים לפרקים של הפיג'מות כי כבר אין צורך בזה, אתם יכולים לצפות בשידורים החוזרים בערוץ היילידים
../images/Emo207.gif החלטתי להפסיק לפתוח שרשורים לפרקים של הפיג'מות כי כבר אין צורך בזה, אתם יכולים לצפות בשידורים החוזרים בערוץ היילידים
B Bitch the only New member 2/1/07 #34 האא! הייתכן ותמי יודעת מי הגמד שלה? תקנוני!! (אל תגיד שפתחת מסנג'ר רק בשביל זה..)
י יובל המתוקה New member 1/1/07 #3 כנראה שלא../images/Emo122.gif../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif
B Because Of May New member 2/1/07 #17 מזל טווובב!../images/Emo65.gif../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif זכרונות מכיתה ו'
B Because Of May New member 2/1/07 #18 למה, למה תפוזו**?../images/Emo46.gif../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif זה אמור להיות להודעה על בת המצווה של דניאלה
למה, למה תפוזו**?../images/Emo46.gif../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif זה אמור להיות להודעה על בת המצווה של דניאלה
ד דנונה לייט New member 2/1/07 #6 בתמצווההההההה!../images/Emo204.gif ארגג אני לא מאמינה שכבר הגעתי לגיל הזה!!!!!!! אתמול היתה המסיבה והיה ממשששששש פצצה! מתנת ממש שוות... DJ ענק .. וחברים הכי אחלה שבעולם! אינלי מילים לתאר! פשוט היה מ ה מ ם!!!!
בתמצווההההההה!../images/Emo204.gif ארגג אני לא מאמינה שכבר הגעתי לגיל הזה!!!!!!! אתמול היתה המסיבה והיה ממשששששש פצצה! מתנת ממש שוות... DJ ענק .. וחברים הכי אחלה שבעולם! אינלי מילים לתאר! פשוט היה מ ה מ ם!!!!