מחר נבחרת

../images/Emo32.gif מחר נבחרת

מחר נבחרת ישראל ככל הנראה תאבד את הסיכוי האחרון לעלות למונדיאל. ישראל היא הנבחרת היחידה מבין ה-4 (ישראל, שוויץ, אירלנד וצרפת) שלא תלויה בעצמה כדי לעלות אבל אולי יקרו ניסים. ישראל חייבת לנצח מחר ולקוות שצרפת לא תפסיד בשוויץ ובנוסף לזה לקוות לתיקו ביום רביעי במשחק בין שוויץ לאירלנד. המצב בבית הוא כזה שככל הנראה צרפת תעלה ראשונה ושוויץ שנייה, אבל עדיין אירלנד תלויה בעצמה ויכולה גם היא לעלות בזכות עצמה בלבד. אני נוסע מחר לר"ג אז בואו נאחל בהצלחה לנבחרת. נ.ב עדיין הכדורגל הישראלי גועל נפש

AmiTutiT14

New member
שיהיה להם בהצלחה.. ../images/Emo86.gif

בגלל שמכל מה שכתבת אני תומכת בעיקר במשפט האחרון, כנראה שאני לא אראה את המשחק. אבל עדיין..

בהצלחה לנבחרת ../images/Emo45.gif

בעיקרון אם אנחנו מנצחים הכל יישאר פתוח עד למחזור האחרון(לפחות תיאורטית).

לא,

אם שוויץ תנצח נצטרך לקוות שקפריסין תעשה תיקו מול צרפת, בנוסף לתיקו בין אירלנד לשוויץ. (אז למרות שזה לא ממש הגיוני הסיכוי קיים, תיאורטית)

z dead

New member
לא..:)

אם שוויץ תנצח היא בטוח תקדים אותנו בנק'.. לנו יהיה 18 ולהם 19 ולהם עוד ישאר משחק. אתה באמת מאמין שצרפת לא תנצח את קפריסין בבית? אותה קפריסין שעשתה תיקו עם איי פארו ונמצאת כרגע באחד הקמפיינים הכי גרועים שלה? ת'כלס אם שוויץ מנצחת את צרפת עפנו. ומירב הסיכויים שגם נסיים במקום הרביעי,איו סיבה שאירלנד לא ינצחו את שוויץ בבית ואת קפריסין בחוץ. הסיכוי היחידי שלנו לעלות עם תוצאות ריאליות זה ששוויץ תפסיד לצרפת ותעשה תיקו עם אירלנד. נצחון אחד של שוויץ בשני המשחקים הבאים ואנחנו עפים,אפילו שתי תוצאות תיקו של שוויץ ועפנו.

אני אמרתי שאם שוויץ תנצח,

יישאר סיכוי תאורטי. לא סיכוי ריאלי..
קפריסין האמת לא הייתה רחוקה מלעשות תיקו מול שוויץ. בשוויץ היא החזיקה מעמד עד דקה 87 ובקפריסין עד דקה 74. אז נכון שהסיכוי שהיא תעשה תיקו מול צרפת נמוך מאוד, אבל הוא קיים.

AGENT SHESH

New member
מה אתם נכנסים לקונספירציות?

עשינו קמפיין יפה מאוד, התקדמנו בכמה רמות, וצריך להגיד תודה. עשינו הרבה יותר מכל דבר שציפו שיהיה, אבל לא נעלה. לצערי..

אזעם²

New member
זה מה שקורה

כשמאמן הנבחרת סומך על נבחרות אחרות שיסדרו בשבלו את התוצאות שהוא צריך.

מוצ"ש איז יואב חוזר מהמשחק

טוב.. היה משחק מאוד משעמם. אין מה להגיד. הניצחון היה צפוי אבל בסוף לא עלינו. תכלס, היה קמפיין טוב אבל לא הגיע לנו לעלות. לא נורא

AmiTutiT14

New member
דווקא היה מעניין. לעמית היה מעניין!

לדעתי דווקא מגיע לנו לעלות, לא הפסדנו בשום משחק

למעלה