מחר יש לי

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo32.gifמחר יש לי

א. טסט ב-7:00 בבוקר
ב. מתכונת בהסטוריה
ג. מתכונת במתמטיקה
ד. מתכונת בביולוגיה (הגדרת צמחים)
לא מספיק?
זה ממש מרגיז שאין אצלנו בבצפר סדר בעניין הזה של המבחנים. היה נגיד שבוע שהיו לי בו שישה מבחנים. זה פשוט לא נורמלי הקטע הזה. כל יומיים תוקעים לנו איזה מבחן או בוחן, ומחר אני אצטרך לעשות שלוש מתכונות

וואו זה לא נורמאלי!!!../images/Emo2.gif

איך אתה מצליח להתכונן לכל מתכונת??? זה לא נורמאלי! לנו אסור לתת 3 מבחנים בשבוע! לדעתי זה לא נורמאלי מתכונת הרבה יותר קשה ממבחן רגיל בחטיבה כמו שלי.. זאת התעללות,כבר אין חיים ואי אפשר לנשום.. אתה צריך להתלונן לדעתי... בכל מקרה בהצלחה מחר!!!

מישהי 111

New member
אסור לספר על טסטים, אתה לא יודע

את זה? מביא מזל רע... אני להורים שלי אפילו לא סיפרתי

FreakOfNature

New member
אני בראשון, בשני ובשלישי

סיפרתי רק למשפחה ונכשלתי. ברביעי לא סיפרתי לאפאחד (חוץ מהמורה, מן הסתם) ועברתי... ואת - כבר חזרת! איך היה אצל טל, פרקת את עצמך? עכשיו את מרגישה טוב יותר?

FreakOfNature

New member
זה לא קשור לאמונות תפלות,

זה קשור ללחץ לפי דעתי. ככל שאתה מספר מראש ליותר אנשים על משוכה קשה שעליך לעבור, כך אתה צריך להוכיח כמה אתה שווה בפני יותר אנשים. לעשות טסט זה בעצם להוכיח - אני נהג טוב, ומגיע לי להוציא רשיון. תספר/י להורים ולאחים ולחברים ואין ספק שהם יפרגנו וירצו שתצליח/י. אבל יחד עם זאת, כל הרצון של כולם ביחד יכול לגרום ללחץ ולבלבול בזמן אמת. בכל אופן, צביקה, שיהיה לך

adii1201

New member
נכון וגם הם כל הזמן יגידו בהצלחה

וכאלה ושזה סתם מלחיץ... אני מסכימה לגבי הלא לספר

Ana Lyn Newkirk

New member
במקרה שלי זה לא רלוונטי

אני 99.9% הולך להכשל בכל מקרה. אני מגיע ממש לא מוכן לטסט הזה (אפילו שכבר לקחתי 69 שיעורים). אני פשוט לא האמנתי כשקבעתי את הטסט הזה לפני חודש שאני כ"כ לא אתקדם ולא אשתפר בנהיגה בחודש הזה. אני סתם השליתי את עצמי כל הזמן שיהיה לי סיכוי לעבור, ות'כלס, עכשיו הסיכוי שלי הוא ממש אפסי. הקטע הוא שאין לי כבר לאן לדחות את הטסט (כי המורה שלי כבר קבעה שני נבחנים ל-29.5 וגם יש לי באותו יום בגרות במתמטיקה) ובכל מקרה אני אעשה טסט שני ביוני/תחילת יולי ואני מקווה שעד אז אני כבר אוכל לעבור. אני אפילו לא מתוח ממש מהטסט (כמו שחשבתי שאני אהיה) מתוך הידיעה שאין לי גם ככה סיכוי לעבור. בשיעור האחרון המורה שלי דפקה לי בערך 10 ברקסים בשעה וחצי (
) פשוט אין מצב שאני עובר. אני בונה יותר על להצליח בהסטוריה ומתמטיקה

Ana Lyn Newkirk

New member
אין לי למי להתלונן..

זה פשוט יצא צירוף מקרים שיש לי כ"כ הרבה מבחנים באותו יום. לכל שאר הכיתה שלי יש מתכונת אחת או גג שתיים. זה נבע מהסיבות הבאות: א. אני עושה טסט, שאת זה תכננתי בלי קשר למתכונות האחרות שצצו לי. ב. אני ביקשתי להקדים את הבגרות בהסטוריה לי"א, ככה שאני עושה למעשה את המתכונת עם כיתה אחרת שאין לה מתכונות אחרות באותו יום. ג. בהקבצה שלי בביולוגיה רוב האנשים הם מ-3 ו-4 יח"ל ולרובם לא עושים מתכונת מחר (רק ל-5 עושים בערך 8 מתכונות
) ד. משרד החינוך מחייב את המורה שלי בביולוגיה לעשות את הבגרות הזו בשבועיים הקרובים, כך שהיא היתה צריכה לעשות לנו מתכונת מחר או ביום אחר השבוע, אבל בכל מקרה היא בחרה מחר. בכל מקרה למתכונת בהגדרת צמחים לא ממש צריכים ללמוד, צריכים רק ללמוד ולהבין כמה מושגים שקשורים להגדרה (למשל הקטע של עלה מנוצה, מיץ חלבי, שרף, פטוטרת וכל זה. זה לא ביג דיל אבל ת'כלס קשה לקבל בזה מעל 90 כי יש הרבה חלקים בצמח שנורא קשה לאבחן אותם (כמו אבקנים ושחלה שבקושי רואים אותם) ויש סיכוי גבוה ליפול באחד מהנושאים האלה. בכל מקרה, אני כבר דיברתי עם אמא שלי שתנסה לדבר עם המורה שלי לביו' ותשכנע אותה לדחות את זה

מישהי 111

New member
אם אתה כ"כ לא בטוח בעצמך

אז חבל ללכת מלכתחילה. באנדם שבא ללא ביטחון זה לא פתאום שיפתיע אותו המזל... בטסט הראשון שלי באתי כולי לחוצה ובאתי עם שוקולד וחלמתי בלילה שנאי עוברת טסט וקונה נהג חדש (אגב, מה שמזכיר לי שאני צריכה לחדש את הרישיון כי נגמר לי הנהג חדש בקרוב מאד) ובאתי עם מחשוף ומה לא... וכמה שחשבתי שהצלחתי- נכשלתי. טסט שני, באתי כולי פשוטה, בלי לחץ.. ישבנתי טוב בלילה בלי חלומות בלי כלום. ניגשת יאמרתי אני עושה את ההכי טוב שלי במשך רבע שעה וכך היה... האמנית שנכשלתי, אבל עברתי! תבוא בהרגשה חיובית ולא שלילית ואל תנסה לשכנע אחרים שלא תעבור כי אתה עוד תאמין בזה... כי אתה בטח חושב שאם תגיד כמו עדי על המבחן בהיסטוריה " שיט אני נכשלת" והיא תוציא לא פחות מ-87 אז זה יעבוד , אתה טועה. טסט לא לא ציון. או שעברת או שלא.. אז תבוא בגישה חיובית ודי. חבל לעבור טסט שני אחרי כ"כ הרבה שיעורים.

Ana Lyn Newkirk

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ואגב, תשלחי לי בקרוב את הלוח בגרויות שאמור להיות לך השנה. אני רוצה לארגן את הלו"ז שלי כך שכל פעם לפני איזו בגרות שלך אני אדאג להכנס ולאחל לך
10 דקות לפני תחילת הבגרות

adii1201

New member
../images/Emo6.gif הנה לך ../images/Emo26.gif

יום שני 15.5 בגרות בע"פ באנגלית בשעה 7:50 יום שני 22.5 בגרויות באנגלית בשעות: 12:45-14:00, 16:00- 17:30 יום שני 29.5 בגרות במתמטיקה 18:00- 19:45 יום רביעי 31.5 בגרות בערבית שעה: לא ידוע כרגע יום חמישי 8.6 בגרות בהיסטוריה שעה: גם לא ידוע כרגע יום שישי 23.6 בגרון בלשון שעה: עדיין לא ידועה
יום חמישי 29.5 בגרות במחשבת ישראל וכמו שניחשת השעה עדיין לא ידועה...

Ana Lyn Newkirk

New member
אני לא בטוח שאני אוכל להכנס ../images/Emo4.gif

מחר אני ממש לא מתכוון לקום השכם בשביל להיות כאן ב7:40, בשעה הזו אני עוד חורפ
לגבי אנגלית, אני בטוח שתצליחי גם בלי האיחולים שלי להוציא את ה-98 סופי שלך
ולדבי מת', אז זה תלוי אם זה לא יתנגש עם הבגרות שלי (אני עושה שני שאלונים, 05 ו06)

נצל"ש יגאל מתי פרק אחרון למכושפות?

לא אמרת שהיום זה פרק אחרון?
ראיתי פרומו או משהו שהן מתות... מתי זה כבר יקרה?!

למעלה