מחר ברימון

../images/Emo32.gif מחר ברימון

מחר, יום חמישי, בשעה 13:00 תיערך הופעה של הבסיסט אבישי כהן, בבי"ס רימון (שמואל הנגיד 46, מורשה, רמת השרון). הכניסה חופשית. אבישי כהן הוא נגן בס ומלחין ג'אז מוכשר, שהקליט מספר אלבומים, ביניהם האלבום Colors שנעשה בשיתוף ובהפקתו של צ'יק קוריאה. את המוסיקה של אבישי כהן ניתן לתאר כג'אז צורני אקלקטי ומגובש, עם סאונד חמים ועשיר שמבוצע ע"י נגנים מוכשרים ביותר ובהמון חן. המוסיקה מאוד מורכבת ומעניינת, אך מאופיינת בו בזמן בקליטוּת וישירות מלודית. מומלץ לכל חובבי המוסיקה באשר הם. את המופע של אבישי כהן הביאה לארץ מפיקה צעירה ומוכשרת העונה לשם פריה דווה. מלבד ההופעה המדוברת, אבישי כהן יופיע עוד מספר פעמים בארץ, בתשלום וגם לא בתשלום. את הפרטים לגבי ההופעות הנוספות אולי אפשר למצוא ברשת, ובוודאי יהיה ניתן למצוא מחר ברימון. שוב, להזכירכם, הכניסה להופעה מחר - חופשית. חבל להחמיץ.

Yudokolis

New member
הערב באינטרנט: ג'וליה אייזנברג

קטע וידאו מההופעה (או מהחזרות להופעה, למען הדיוק) של ג'וליה אייזנברג שהתקיימה בג'ה פן בתחילת החודש יוקרן הערב באתר הפגנת האינטרנט של יוזמת ז'נבה בשעה 21:00. לימנים שבקהל - צפיה בהופעה כמוה כתמיכה וירטואלית ביוזמת ז'נבה. ראו הוזהרתם!
NP: Tortoise אין לי מושג מה זה, אבל זה טוב. לעוד מישהו יצא לשמוע את זה?

טורטויז

להקה אמריקאית (או יכוליות קנדית בעצם) שנכנסת תחת ההגדרה (הרחבה מדי) של פוסט רוק, שילוב מנצח בין מינמליזם, ג'אז אמביאנט , מוזיקת משחקי מחשב ופסקולים ורוק. סימפוזיון די מזכירים אותם לפרקים, אבל אצל טורטויז יש הרבה פחות קשר למסורות של הרוק המתקדם הקלאסי ולפרקים יש ממש הרגשה של מוזיקה אלקטרונית נטו. אם למוע קטע אחד אז Djed בן ה20 דק' עושה את העבודה מעולה, קטע מאוד מעניין ומפתיע. ואם ללכת על אלבום אז TNT המעולה.

CallMeCavanaugh

New member
לא הצלחתי לראות ../images/Emo7.gif

זה פתח איזה חלון, וכתב "מוכן" או משהו כזה בתחתית שלו, וזהו. מה עשיתי לא טוב?

borges

New member
קישור ישיר להופעה (הקצרצרה)

קליקטי-קליק אגב, אין כאן ימנים - מקסימום סובייטים. שמעתי את TNT של tortoise, מוסיקת רקע נחמדה אבל אין לי זמן למוסיקת רקע, סורי. ____ NP: 801 live

HelterSkelter1

New member
לזה שחיפש בזמנו קטעי סקסופון ../images/Emo155.gif

נתקלתי לא מזמן בקטע Groon של קינג קרימזון, שמופיע בגרסא הטובה ביותר באלבום "Live at Summit Studios: Denver, 03/12/1972". מדובר בג'אם ג'אזי מעולה של 14, שכולל סולו סקסופון מצויין של כ-3 דקות. נשמע טיפה מסובך לנגינה, אבל מצד שני אני לא מודע לרמתך בתור נגן. בכל מקרה אני ממליץ לך לנסות. בנוסף לכך, באותו קטע יש סולו תופים נחמד מאוד של איאן וואלאס.

למעלה