מחר אין שביתה!

McFreaKy

New member
הפעם היה לי חלום נחמד. ../images/Emo10.gif

הייתי בקולג' או משו.
והיו לי שם המון ידידות חדשות, מסבתר.
וכל מיני אנשים מהשכבה שלי גם היו שם. וחבר טוב שחזר לאנגליה (אנגלי) חזר לארץ. למה רק בחלום.
גם עשיתי איזה מבחנים לסקייטבורד (טסט?
) והייתי אמור ללכת לקבל בקרוב את הסקייטבורד שלי. התלבטתי אם לקחת אחד ב-250 או 500 שקל.
לפני זה גם חלמתי על יום הזיכרון.
שאני בא לבית ספר (אבל דווקא היסודי, לא התיכון) ופוגש את כל השכבה שלי שם. ושאלו אותי מה אני עושה שם.
הלו, אני חלק מהשכבה. ]; אז מהחלום אני אמור להבין שאני צריך ללכת לטקס או לא כי אני לא חלק מהשכבה ולא יבינו מה אני עושה שם?
כי התלבטתי אם ללכת או לא.

מיטלס1

New member
למרות שסיימתי יב' לפני 3 שנים

אני כל שנה הולכת לטקס יום הזיכרון בבית הספר שלי. אז המלצה שלי - לך לטקס!

דורה17

New member
אני אוטוטו מסיימת י"ב [טכנית עוד יומיים =]]

ואני עדיין הולכת לטקס ביסודי שלי.. לדעתי תלך =] מקסימום.. ישאלו אותך "הי! מה אתה עושה כאן?" בקטנה חחח

Alaithlos

New member
אצלנו המסיימים *עושים* את הטקס

החיילים, כלומר. כל שנה עושה המחזור של 3 שנים לפני כן. כאלה שכמעט משתחררים או כבר משוחררות. ומלא חיילים מהמחזורים שסיימו לפני שנה ושנתיים באים גם.

הממ לך לטקס...

אני שנה שעברה הגעתי גם לטקס בתיכון (בערב יום הזיכרון) ששם כל השכבה וזה הסכם וגם ככה מגיעים כל הבוגרים של 51 שנים של ביצפר... וגם הלכתי ליסודי ביום הזיכרון עצמו... וזה היה מאוד מוזר.

LICOARIEL

New member
קיצור החופש הגדול ב50%

תלמידים ותלמידות יקרים ! משרד החינוך רוצה לקצר לנו את החופש ב50% כנסו וחתמו על העצומה נגד המחדל http://zbeng.net/school/index.php?page=1#add

ayelit

New member
היי

אני פה ^_^ מחר שביתה...אני לא יודעת אם לשמוח או להיות עצובה...=/

סינטטית

New member
לי אין שביתה ;[

יש צו מניעה למורים שמגישים לבגרות... אז אנחנו לומדים כרגיל =/

McFreaKy

New member
ויאללה ויאללה ויאללה בלאגן! ../images/Emo3.gif

למה אמא מתעללת בי? היא מפציצה את הבית בשוקולדים ומתוקים אחרים ואח"כ לא מבינה למה אני אוכל כל כך הרבה מתוק?

למעלה