זאת תשובה לטעמי! איזה משפט של סבתאXD
M McFreaKy New member 18/4/07 #51 אז את בדרך? לחכות לך? ../images/Emo8.gif שיו, אסור לי להכנס הביתה מריצה ואפילו להדליק את המסך. עד שאני אתקלח בקצב הזה. X: אבל צריך לעשות גם מתח קודם.
אז את בדרך? לחכות לך? ../images/Emo8.gif שיו, אסור לי להכנס הביתה מריצה ואפילו להדליק את המסך. עד שאני אתקלח בקצב הזה. X: אבל צריך לעשות גם מתח קודם.
M McFreaKy New member 18/4/07 #65 קחי אוטו, מה. ../images/Emo6.gif למרות שאת יודעת שאני באמת באמת מסוגל לרוץ עד נתניה? זה איזה מה, 60 ק"מ בערך? אולי אפילו פחות.. כבר היו לי ימים שרצתי מעל 40 ק"מ. באמת. X: אז אני מסוגל לרוץ עד אליך (אבוא!!!!!!!!!!!!!!!11111 ).
קחי אוטו, מה. ../images/Emo6.gif למרות שאת יודעת שאני באמת באמת מסוגל לרוץ עד נתניה? זה איזה מה, 60 ק"מ בערך? אולי אפילו פחות.. כבר היו לי ימים שרצתי מעל 40 ק"מ. באמת. X: אז אני מסוגל לרוץ עד אליך (אבוא!!!!!!!!!!!!!!!11111 ).
ס סינטטית New member 18/4/07 #69 חחח../images/Emo2.gif כפרהעליך../images/Emo99.gif ממשיכים לרוץץץץ ממ אוטו זה רעיון טוב!
A Alaithlos New member 18/4/07 #111 ושוב... ../images/Emo7.gif אתה כזה בוגדן. אני רוצה בעל חדש! (לא באמת.. לא הייתי מחליפה אותך! איזה מרמור..)
ושוב... ../images/Emo7.gif אתה כזה בוגדן. אני רוצה בעל חדש! (לא באמת.. לא הייתי מחליפה אותך! איזה מרמור..)
M McFreaKy New member 18/4/07 #56 אה, וכמובן שתמיד אפשר לצפות באנטומיה של גריי. או בסמולוויל. או מכושפות. או באפי. והרשימה עוד ארוכה!
M McFreaKy New member 18/4/07 #68 לא מכחיש ונהנה מכל רגע. ../images/Emo9.gif אוף, נו, באמת למתח ומקלחת! וגם ארוחת ערב צריך באיזשהו שלב.
לא מכחיש ונהנה מכל רגע. ../images/Emo9.gif אוף, נו, באמת למתח ומקלחת! וגם ארוחת ערב צריך באיזשהו שלב.
ס סינטטית New member 18/4/07 #72 העיקר שאתה נהנה ../images/Emo9.gif [ חחח גם אני מתכננת לקום ונשארת עוד ועוד ועוד... אני צריכה לישון ]
העיקר שאתה נהנה ../images/Emo9.gif [ חחח גם אני מתכננת לקום ונשארת עוד ועוד ועוד... אני צריכה לישון ]
ס סינטטית New member 18/4/07 #16 ../images/Emo45.gif [כן, אני מגיבה אחד אחד כדי לעקוף את שלומית בחזרה! יש למישהו בעיות? ]