מחר אין שביתה! איזה באסה ;[ אבל חמישי יש, הלוואי יהיה בשישי! בכל אופן, סתם משעמם לי, מישהו פה?
ס סינטטית New member 18/4/07 #1 ../images/Emo32.gifמחר אין שביתה! איזה באסה ;[ אבל חמישי יש, הלוואי יהיה בשישי! בכל אופן, סתם משעמם לי, מישהו פה?
../images/Emo32.gifמחר אין שביתה! איזה באסה ;[ אבל חמישי יש, הלוואי יהיה בשישי! בכל אופן, סתם משעמם לי, מישהו פה?
י יוני 18 היחיד New member 18/4/07 #2 כע אני פה... ולנו בכלל לא היה שביתה אף פעם. אנחנו בצפר פרטי אין לנו שביתות. אז מה ככה אור מה נישמע? איך המרגש?
כע אני פה... ולנו בכלל לא היה שביתה אף פעם. אנחנו בצפר פרטי אין לנו שביתות. אז מה ככה אור מה נישמע? איך המרגש?
י יוני 18 היחיד New member 18/4/07 #7 אני? חראאאאא אני מאוהב באהבה כואבת, מענה, נושכת, מטמטמת, ועצובה, ואין מצב שהיא תצא לפועל אם בכלל. ומצב הרוח שלי בריצפה.
אני? חראאאאא אני מאוהב באהבה כואבת, מענה, נושכת, מטמטמת, ועצובה, ואין מצב שהיא תצא לפועל אם בכלל. ומצב הרוח שלי בריצפה.
י יוני 18 היחיד New member 18/4/07 #107 חחח תודה אח שלי זה עוזר כע חח אולי... מה שבטוח שאני צריך רק לשכוח ממנה. היא רק מזיקה לי ולא טובה לי. והעניין פה שאני פשוט לאאאאאאאאא שוכח. אוףףףףףףףף
חחח תודה אח שלי זה עוזר כע חח אולי... מה שבטוח שאני צריך רק לשכוח ממנה. היא רק מזיקה לי ולא טובה לי. והעניין פה שאני פשוט לאאאאאאאאא שוכח. אוףףףףףףףף
מ מ א י י ק New member 18/4/07 #4 מצאתי היום מפרט של גיטרה XD../images/Emo19.gif וזה אותו סוג של מפרט שגפן משתמש בו XD וואי אני אובססיבי XD
מצאתי היום מפרט של גיטרה XD../images/Emo19.gif וזה אותו סוג של מפרט שגפן משתמש בו XD וואי אני אובססיבי XD