מחררר!!! 1.9.05!!!

ד י ק ו ש

New member
../images/Emo32.gif מחררר!!! 1.9.05!!!

זהו חבריה מחר מתחילים הלימודים !! אני פותחת את השירשור הזה ואפילו נועצת אותו כדי שהיום קודם כל ספרו מה עובר עליכם לפני שאתם מתחילים ללמודד וכל אחד גם שיספר לאיזה כיתה הוא עולה וכאלו!! ואני משאירה את זה גם למחר כדי שתספרו איך היה היום הראשון אחרי החופש?!!? אז אני אתחיל עם עצמי!! אני מחר עולה לי"ב .. שנה מפחידה .. בעצם שנה אחרונה!!! אפילו שנה אחרונה שלי אתכם בכללי!! אני נורא מתרגשת !! ואפילו קצת מפחדת לסיים הכל!! אני גם אלמד רק עד פסח אז בכלל השנה תרוץ לי מהר!! בכל זאתת !! מקווה שיהיה טובב!! אני מאחלת לכולכם המון המון המון בהצלחה בשנה הזאת!! אוהבת מלאאאאאא דיקלה

חח חבר'ה כנסו שניה זה לא קשור למאיה

אבלל אני רוצה שתדעוו..ותשרשרו תגובות1! חחח
יום שבת אני מופיעה עם נינט טייב! תאחלו לי בהצלחה! אני יהיה איתה מאחורי הקלעים ויוכל לדבר איתה והכלל.. אני בלהקה וזה ואנחנו מופיעים עם מופרסמיםם כבר ההופעתי כבר עם מאיה ,שירי מימון וכו''................ אוהבת אותכם הודיה בוסקילהה

טוב אזזז ככה בהצלחהה לכולם!!!!!!!!

טוב אז אני עולה לחטיבה לכיתה ז' ואני נוראאאא מתרגשתתתתתתתתת זה בעצם בצפר חדש מורות חדדשות אנשים חדשים ויהיה לי נורא קשהההההה טוב אזזזזזזזזזז בהצלחההההההההההההה ענקית לכולם!!!!! ומקווה שתצליחוווו בלימודיםםם!! אוהבבתתת המון מאי

אוקיי אניייי=(...!!!

אני עולה ל-י"ב .. אכן שנה אחרונה... עצוב לי שמסתיימת תקופה של לימודים אני בטוחה שאני אתגעגע לזה המוניםם...!! אבל כל תקופה יפה בפני עצמה וצריך לחיות אותה... אז אני לא צריכה לשבת ולבכות על האתמול אלא לחשוב על המחר ולהינותת..!! קחו לתשומת לבכם;) חח... אני גם מתרגשת להתחיל מחר,התגעגעתי לכולם ובכללי תהיה לי שנה מגניבההה...!!!. אז שיהיה לכולם בהצלחההה השנה ובשנים הבאות לממשיכים שבינינו!!...תשקיעו!! חח ... וכנראה שגמני כאן בפורום שנה אחרונה.. אחרי יב' צבא והלאה והלאה.. לילה טוב ובהצלחה אוהבת אותכםםם!!!

אוקי אנייייייייייי

אני עולה לכיתה ו' ולא רוצה אוףף לא ידעתי שככה יטוסו לי חודשים בשקט!!!!!!! ובהצלחה להודיייי אני מחר הולכת להופיעה בקהל ואחותי ליום הולדת.. שנה אחרונה סיום יסודי אני חושבת מי תהיי המנהלת של הפורום!!! שדיקושששש לא תהיי יאלה!! חבל!!!!

ממש לא טעות רציתי לירשום יאללה*כנסי

חבל מאודדדדדדד לא יודעת מה אני יעשה ואני ממש לא רוצה לגרש אותה אני רוצה שהיא תמיד תהיי!!

אוקי אז ככה.....

כמו כמה מפה, אני עולה ל-י"ב, וזאת השנה האחרונה שלי בבית ספר, בעצם החצי שנה האחרונה שלי, וכנראה שגם השנה האחרונה שלי איתכם כאן.....למרות שאני לא אפרד כל כך מהר... מקווה שהשנה תעבור בכייף, ושתהיה שנה מוצלחת לכולםםםםםםםםם ותשקיעו הרבה...כי חבל אחר כך להשלים..תנו את הכל מעצמכם.... שתהיה שנה מדהימה, לאב יו רותם

עכשיו אניייי !! =]

אני עולה לכיתה ט' מה שבעצם זאת שנה מאוד חשובה כי הציונים מחליטים לאיזה תיכון אני יעלה ומה שאומר שאני צריכה מאוד מאוד להשקיעע =] מאחלת הצלחה לכוווולם בשנה החדשה !! לאב יו אולל -נויוש-

התגובה הזאת מוקדשת לנוי הבובה ולדיק

לה (לא טימור) תקשיבו ותקשיבו לי טוב חמודות שלי סליחה יותר נכון ההודעה מכוונת לדיקלהה תקשיבי לי טוב חמודה שלי נמאס לי לשמוע על החפירות שלך בקשר לנוי כמה שהיא ככה וכמה ששונאים אותהה זה לא מעניין אותי וגם רותם איתי בדעה על כמה שאת מלכלת על אני לא יגיד מיי...ואם לא תפסיקו עם זה מיד אנלא אחראית לעצמיי אני ורותם לא רוצות להיות באמצע בינכם וזה גם לא מעניין אותנו במיוחד אז ככה שדיקלההה בבקשה ממך תפסיקי כבר לדבר איתנו על הריב שלך ושל נוי כי אנחנו לא מעוניינות לשמועע... מקווה שתביני את זה בטוב...כי אני בנתיים נחמדהה אבל זה באמת מתחיל לעלות לנו על העצבים! ובמיוחד ההתהגות הזאת בפורום שאתן רבות ומקללות אחת תשניה פה אז חמודות שלי בואו ואני יגיד לכן משו ז=ה ל=א ה=מ=ק=ו=ם אז חלאסס וסליחה על החפירה פשוט זה ממש מתחיל לעצבן אותנו זה ממש התנהגות של ילדות קטנותת בסדר הבנו שאתם ברוגזז אבל מה אתן רוצות מאיתנוו שמענו כבר מספיק!! תודה הודיה בוסקילהה נ.ב: למקרה שלא מאמינים לי שרותם איתי בענין רותם שלחי תגובה אם את איתי או לאא...

היא צודקת....אתן מתנהגות כמו

תינוקות.. מספיק כבר, אתן רוצות לריב תריבו אחר הצהריים... כל הודעה שמישהי מכן פותחת, או כל שרשור האחת חייבת לעקוץ את השנייה מספיק כבר! לא באתן לפה בשביל לריב אתן רוצות לריב חפשו מקום אחר

כנסו ..

אני מאוד מצטערת שרבתי בפורום באמת מכל הלב לא סתם באמת וגם נוי התנצלות.. ואני מבטיחה.. לא לרכל לך מאחורי הגב נוי ואני אומרת באמת אבל גם את אל תלכלכי.. מקווה ונוי שנה טובה ובהצלחה.. באמת מכל הלב!! דיקלה

ואני מחכה ממך לתגובה פה בבקשה אם

אפשר וזה לא אומר שחזרנו לחברות .. רק אני אומרת עם את נישארת בפורום יותר לא נריב סבבה מחכה פה לתגובה אפילו שעזבת את הפורום לפחות תנסי להגיב לזה!!

למעלה