מחפש שותפה ל...

../images/Emo32.gif מחפש שותפה ל...

מי מאיתנו אין לו איזו אמונה טפלה ??? אז הנה בשעה טובה ייסדתי עוד פורום בתפוז "אמונות טפלות". אני מחפש שותפה לניהול הפורום ביחד עימי.
/
- הם קיימים באמת ??
- למה ?!
- האם יש חיים או אין חיים מחוץ לכדור הארץ ?
- אחח המזל המזל...
- עם ארבעה עלים או רק שלושה !?
- מלח מים מלח מים...
- אם ה"חרא" נופל על הראש זה סימן למזל !?
- אחרי שעוברים או לפני !? ובטח לא חסרות לנו אמונות טפלות...
הערות והצעות במסרים. כל הפניות תיעננה.

../images/Emo13.gif

יאללה תתחילו להזרים הצעות,מאמרים וכדומה,צריך להתחיל להפעיל את הפורום כבר
אמונות טפלות ?! מצטער אני לא מאמין בשום אמונה טפלה...תראה איך הילד שלו גדל בלי עין הרע...

הממממ...קראת את החתימה שלך ?

קצת מכל דבר... כן אני אוהב ללמוד קצת מכל דבר וכן נושא האמונות הטפלות מעניין אותי. לדעת קצת יותר,מאיפה זה בא ? למה זה בא ? האם אמונה דתית היא חל'ק מאמונה טפלה שהתפתחה ? לחקור קצת וללמוד...לא חייבים להאמין במשהו כדי ללמוד עליו. וחוץ מזה ? לתת במה נוספת לאנשים במגזר הזה להכיר,לשוחח,לשתף וכו'...

אני לא נגד או משהו

שאלתי, כי הסתקרנתי. חלילה לא בטון שלילי.. טון סקרן נקרא לו כך. ואני אבקר שם מדי פעם..

אהה ועוד משו

היה לי פעם קורס שדברנו על זה המון.. זה מאוד תלוי תרבות.. ולכל תרבות יש את האמונות שלה שבשלב מסויים הופכות מתגלגלות ומשתנות ל-אמונות טפלות!

בהצלחה עם הפורום ../images/Emo13.gif

לי כרגע מספיקים השלושה פורומים שכבר יש- בקושי יש זמן אליהם

גבי 2006

New member
חחח רק בחורות יש לך בראש

למה לא לקחת שותף ?? חוץ מזה אתה תמיד אומר שהאינטרנט סוחף אותך יותר מידי ואתה מקדיש לזה יותר מידי זמן ואנרגיות , אז אתה פותח פורום חדש שיקח ממך עוד אנרגיות ??

הממממ...

לא לא רק בחורות...יש לי בראש גם דברים אחרים. אבל אני מעדיף שיהיה צד מכל מין...ולא אתה לא מוזמן לנהל את הפורום הזה איתי.

גבי 2006

New member
חחח נראה לך משעמם לי ?

פורום אמונות תפלות עלק !! שכחת שאני אשכנזי ??? מה לי ולשטויות האלה ??? זה כמו שאתה תנהל את פורום סקס : )

ומה אתה יודע בדיוק ???

האם אתה יודי מי היו המנהלים בעבר של הפורומים האחרים ??? לא כולם כמוני מייסדים פורומים ונשארים בהם...אם כי העברתי ים של פורומים לידיים אחרות.
ואתה לא אשכנזי...אתה סתם מנופח...
וטפלות עם ט'.

גבי 2006

New member
אם אתה רוצה שאני

אלמד אותך עד סקס רק תגיד ! אני אשמח להסביר לך

גבי 2006

New member
אני אספר לך את מה שאני יודע

הגבר נותן לאישה נשיקה בלחי וזה נקרא סקס . . .

למעלה