מזעזע! קשת בענן...

../images/Emo32.gif מזעזע! קשת בענן...

איך המדינה והצבא יכולים לעשות ניצול ציני שכזה בשם של תכנית ילדים?!

לירונדה

New member
מותר לך לחשוב ככה....

אבל אני לא חושבת שמותר לך לבטא את זה בפומבי, כי זו די הסתה

אין לך זכות כזאת...

עד שלא הוכחה האשמה של גוף זה או אחר(או בן אדם) אין לך זכות לקבוע שהוא אשם. קודם תוכיח שצה"ל הוא אירגון טרור בבית משפט ואז תוכל להרים שלט עם המשפט הנ"ל... בדיוק כמו שאף פעם לא יגידו שישהו רוצח אלה אם כן הוא הורשע...אלה רק חשוד ברצח. אני יכול להגיד שביילין הוא פושע ומסייע לטרוריסטים, אבל למי זה יעזור ? חוץ מהעובדה שעוד מישהו ישנא אותו ועוד מישהו ינסה להרוג אותו ? בפעם הבאה שתקרא לצה"ל ארגון טרור אני אקרא לך טרוריסט, כי אתה מסייע לצה"ל...

shay or eli

New member
משפטית גם לא הוכח

שהחמאס והג'יהאד הם אירגוני טרור. טרור בהקשר המלחמתי הוא פגיעה באזרחים חפים מפשע. אירגון טרור הוא אירגון המבצע פעולות טרור כלפיי אוכלוסייה אזרחית. צה"ל ביצע ברפיח פיגוע טרוריסטי. ידוע היה כי כניסת כח צבאי לעיר אזרחית תגרום לחללים בקרב אזרחים חפים מפשע. ואכן הפעולה גבתה את חייהם של אזרחים חפים מפשע ובכללם ילדים. זו הייתה פעולת טרור, אחת מיני רבות. ועל כן: את צה"ל בהחלט ניתן להגדיר כאירגון טרור. זו לא הסתה, זו אינטרפטציה של החוק הישראלי והבינלאומי.

טעות

בכול משפט של טרוריסט בישראל, קודם היה צורך בלהוכיח שהוא שייך לארגון שמבצע טרור. לכן כן הוכיחו. אבל אף אחד לא תבע את צה"ל ברצח או בטרור. אתה מוזמן לעשות זאת...אבל עד אז, צה"ל הוא אינו ארגון טרור.

grungegirl

New member
הודעה לאנשי פ"ת והסביבה

לכל הפתח תקוואים הגאים באשר הם: ב 1/6 חוזרת הקבוצה הצעירה לפעילות
הקבוצה מיועדת להומואים לסביות בי טרנס מתלבטים ומתעניינים, ואפילו סתם סטרייטים תועים או תוהים... אם אתם מעוניינים לבוא להתרשם אתם מוזמנים בהמוניכם יהיה לכם כדאי!(רמז:יהיה אוכל) לפרטים נוספים לגבי מיקום שעה ושטויות אחרות: האייסי שלי הוא 245102602

James Hammerton

New member
ביום רביעי הקרוב

יתקיים באוני' ת"א פאנל של שיחות והרצאות של אישים ישראלים ופלסטינים (כולל יוסי ביילין, בשארה, נוסייבה ועוד). בפתיחת האירוע יתקיים פאנל שיחות בין סטודנטים ישראלים לפלסטינים. האירוע מאורגן ע"י קואליציית הסטודנטים (שזה איחוד תאי השמאל בקמפוס). השעות הן נדמה לי 10:30-20:30 אבל אני אבדוק שוב ליתר בטחון...

James Hammerton

New member
לא רציתי לפתוח נושא חדש...

כשחזרתי היום מהאוניברסיטה ראיתי בשער הראשי חרדי ומסביבו משהו כמו 12 ילדים חילונים, אני בספק אם הם בני יותר מ14, לדעתי לא יותר מ13... התקרבתי קצת וראיתי שאחד מהם מניח תפילין בעידוד של האיש, שבינתיים הסביר לילדים אחרים מהי יהדות ואיך צריך להתנהג. לא נשארתי הרבה כדי לראות מה הם עושים ואין לי מושג מה היה עם שאר הילדים, אבל לדעתי התופעה הזאת היא לא נקודתית. הוא מנצל ילדים תמימים שעדיין לא יודעים להבחין בין טוב ורע, לדעת מה הם רוצים בחיים... לא כ"כ ידעתי מה אפשר לעשות, לא אמרתי כלום (כי גם לא חשבתי שאפשר) ואין לי מושג אם זה חוקי. בכל אופן אותי לפחות זה מטריד ומזעזע...

קרה לי משהו דומה...

הייתי בכותל...נכנסתי למתחם, ועמד שם דתי שהביא תפילין לכול מי שנכנס...מילדים קטנים שלא חגגו בר מצווה לתיירים זקנים מארצות הברית...ואני עברתי שם...והוא ניסה לשכנע אותי לשים ונכנסו לוויכוח שלם...והוא אומר שמי שלא דתי חיי בשקר ועוד כול מיני שטויות...והתווכחנו איזה חצי שעה ככה... אז קוראים להם חבדניקים...הם כאילו אמורים לחזק את הדת אצל היהודים...ויש להם מלא נקודות בחיפה שהם פשוט מקימים דוכן ומציעים לגברים להניח תפילין או ביום שישי זוג נשים עומדות ומחלקות נרות עם הוראות...הרוב לא מנסים לכפות את הדת עליך ורק אם אתה רוצה...ומקבלים את דעתך בנושא...ולרובם גם אין שום דבר נגד הומואים :) אבל יש קבוצה קטנה של קיצוניים שמפרשים את העבודה שלהם ככפייה של הדת על אחרים...

James Hammerton

New member
זה לא העניין כ"כ

העניין הוא שמדובר בילדים קטנים שהוא מדבר אליהם, והם יאמינו לו ועשויים להשתכנע יותר בקלות כי הם עדיין קטנים...

אולי...

אבל באותה מידה הם ישכחו מזה אחרי שבוע...עובדה שמורים לא מצליחים להשפיע על ילדים ודוסים כן ?

למעלה