! מותר.. לא?!

../images/Emo32.gif ! מותר.. לא?! ../images/Emo4.gif

בכל מקרה... משעמם לי! ואני עדיין חולה.. ואנירוצה להבין מה אנישם עושים ערים בשעה כזאת?!!?!
לא היה פעם ציור של כדור?! כאילו.. תרופה... ! לא משנה! בוקר טוב לכולם!

Candytuft faery

New member
את בת 15 איך עשית בגרות?.......

תסבירי בבקשה!
אצלי השנה כנראה תהיה בגרות בלשון ובהיסטוריה אם לשפוט ע''פ הספרים שקניתי..

חח את מהחכמים האלה?../images/Emo132.gif../images/Emo26.gif

חח מגניב לך.. בכל מקרה הציונים שלי הם... *הבגרויות הן בשלושת המקצועות שאני הכי גרועה בהם* לשון: מגן: 67 ציון בחינה 72 ציון סופי: 70
היסטוריה: מגן: 55 ציון בחינה: 61 ציון סופי 58
אומנות: מגן: 70 ציון בחינה: 65 ציון סופי: 68
שונאת בית ספרררר!

חחחח יהיה טוב..יש עוד שנתיים לשפר..

מה שבאמת מעניין אותי... זה כמה שי קיבל!!!! או.... שהוא יותר קטן ממה שנראה לי?!?!
חחח אנשים תפרסמו ציונים! אנ'לא רוצה להיות היחידה שכמעט נכשלה!!!

A lost angel

New member
שי עולה לי'.

אצלי: 85 לשון:82 מגן, 88 בגרות. 94 צרפתית: 97 מגן, 90 בגרות. 80 היסטוריה: 75 מגן, 85 בגרות. מחשבים אקסס 85: 80 מגן, 90 בגרות. מחשבים 82: 85 מגן, 78 בגרות. כימיה 86: 85 מגן, 86 בגרות. מתמטיקה 66: 77 מגן, 54 בגרות. אני לא כמעט נכשלתי,אני באמת נכשלתי. אבל המגן.. המגן 'הציל'. שלום מועד חורף.

true fate

New member
לא שאפכת לכם אבל...

מערכות אלקטרוניות-93 אלקטרוניקה ומחשבים-96 מדעי המחשב- 98 תנ"- 97 מתמטיקה (5)-91 ספרות- 86 אנגלית (5)- 82 אזרחות- 85 לשון- 87 היסטוריה- 84 וגם אני סיימתי בית ספר!

דביר..דבר אחד יש לי להגיד לך ../images/Emo26.gif

ח-ר-ש-ן-
חח סליחה אבל זה הדבר הראשון שעלה לי לראש....
=) בכל מקרה.. ברוך הבא!
*מתנהגת כמו וותיקה.. ואוהבת את זה!* חחח אמממ... זהו! חחח אני אפילו לא הגעתי ל80.. אצלך כולם מעל זה... הייתי אומרת תמשיך ככה.. אבל סיימת! חחח יאללה ביי ביי... ו.. שי.. מקווה שאתה שמח! נינט נצחה...*שי לא*

true fate

New member
האמת...

הלוואי שהייתי חרשן לקחתי על עצמי 4 מגמות שזה 40 יחידות לימוד לא היה לי זמן לחרוש אבל זה נחמד שקוראים לי חרשן זה גורם לי להרגיש טוב שהגעתי למה שהגעתי בלי לחרוש

A lost angel

New member
כן, נו, אתה לא לבד במסלול ל43 יח"ל.

למרות שיש מצב שרק 38. לא יודעת, אולי נוותר על ביולוגיה.

true fate

New member
למעשה...

אתה לבד... אני כבר סיימתי בית ספר, אני מציא לך לשקול ברצינות את הנושא הזה, בכתה י' זה קל ובכתה י" זה קל אבל בכתה י"ב זה בלתי אפשרי

למעלה