מושחת, תתפטר

../images/Emo32.gif מושחת, תתפטר../images/Emo70.gif

כתבה על האבא הבזבזן שלי ב"ידיעות אחרונות", במוסף שבת- "הארמון של תמרי"... נקרעתי מרוב צחוק-זו הכתבה הכי מצחיקה שקראתי בחיים שלי...אבא שלי חסכן כמו לא יודעת מה, ועיוותו טעויות של עובדים כדי שהוא יראה רע... ד"א- השטיחים הוחלפו לפרקטים שעולים פי 2 בגלל שהפרקטים מחזיקים מעמד יותר זמן, וקל יותר לנקות אותם.

papal

New member
ירדני -אל תתרגשי

התקשורת חופשי מעוותת דברים לטובת מה שהיא רוצה שנחשוב- אבל היא עושה זאת בצורה כזו- שאי אפשר להגיד שזה שקר- אלה רק "עיוות"" ואז גם אי אפשר לתבוע אותם אני לומד את זה עכשיו- אז אל תתרגשי- מה שמעניין אותם זה למכור עברתי סיפור דומה עם דוד שלי- שהפרשה שהוא יצר- עד היום בכותרות- כששר מסויים לשעבר- שלא נזכיר את שמו- נמצא עכשו בחקירות משטרה- בגלל התלונה של דודי היקר- העניין הוא שקודם התקשורת התנפלה על דוד שלי- ורק אחרי שהבינו שהוא בעצם- זה שקורבן כאן- והוא זה שהגיש תלונה- פתאום היא התחילה לתמוך בו אז ירדני אל תתרגשי אחותי!!!!!!

יוסדוס

New member
קראתי....

איזה אבא לארג'....פפששש...מאיפה הכסף....
....חחחחח... 130 מיליון שקל...אני בא לביקור!.. טוב נו שיהיה בהצלחה(למרות שעד עכשיו לא הבנתי מזה הדבר הזה...'היכל היובל'(
)

הסברים לחן (בלונדינית או לא../images/Emo35.gif)

סתם חן, אני צוחקת על תקופת הבלונד שלך...
אבא שלי בנה אולם (ענק, הכי גדול במזרח התיכון בלי עמודים באמצע!) במרכז הירידים, וכנראה שמישהו לא אהב את העובדה שהוא "ביזבז" המון כסף כדי לשמור על סטנדרטים בין לאומיים. תודה על העידוד טל
ת'אמת הוא לא ממש מתרגש מזה, רק כל מי שמדבר איתו פונה אליו בתור "המושחת"
יוסדוס- "בנין היובל" זה מה שרואים מהמתקן "הגמל המעופף" שבלונה-פארק.

את רוצה לרכוש ככה חברים נכון../images/Emo35.gif

חחחח... סתםם מאמי
החזר על ה
העיקר שאת יודעת שאבא שלך בסיידר

../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אין בעיה, עכשיו אני יכולה להסובב ולהגיד שמושא גרופותי צוחק איתי
רק לציין עובדה- המיליונים והאלפי שקלים הם של החברה, והחברה ציבורית- אז אני לא איזה מיליונרית...(אם החברה הייתה פרטית...וואו, אני אפילו לא יכולה לדמיין את זה
אבל היא לא למכירה, אז זה לא ממש משנה...
)

חחח חמודה..../images/Emo9.gif

סורי שלא יכולתי לדבר איתך בשישי אבל כולן היו אצלי וזה.. שיגעו לע ת'נשמה

למעלה