מוקפץ

mgirl

New member
דיסק: אהבת ישראל

דיסק של 10 שירים עם העיבודים ה-כ-י יפים לכל השירים הכי מוכרים: 1. אהבת ישראל 2. יש אמונה 3. גורל אחד 4. שיר למעלות 5. גשר איתן 6. שיר ישראלי 7. עולים לרגל לירושלים 8. לבנות חברה טובה יותר 9. אני מאמין (במנגינה שהולחנה במיוחד ללהקה) 10. יותר אהבה את כל השירים שרות בנות להקת ´צלילי אמונה´, השייכת לאולפנית אמונה בפרדס-חנה. ניצוח וניהול מוזיקלי: יוסי קירש. מחיר הדיסק: כ30 ש"ח כל המעוניינים יכולים לפנות אליי במסרים ולקבל את מספר ביה"ס להזמנות. -מיכל-

Wasted Tears

New member
היי PPL ממצב?

אני מחפש: 1. מתופף לא משנה בבאיזו רמה, מאיזור פתח תקווה, ללהקת רוק מטאל פרוגרסיבית בן 13-15 2. במקרה שאין אז האם יש הרכב שמוכן לקבל גיטריסט שלומד שנתיים וחצי, ברמה טובה מאוד, בן 13 מפתח תקווה.

כנעני28

New member
רביעיית הג´אז מוקה ביום רביעי!

מפגש מרתק של סגנונות, כלים, נגנים והשפעות. ההרכב מנגן הן מוזיקה מקורית, והן גרסאות מיוחדות של קטעים של סטינג, ג´ובים, גרשווין ואף שירים ישראלים מוכרים. ההשפעות המוזיקליות מגוונות: מג´אז ומוסיקה קובנית דרך דביוסי, מוזיקה בלקנית ועוד. חברי ההרכב: גיל פקר: פסנתר. הדר נויברג: חליל. רוביק רוזנברג: גיטרה. עידית דביר: קונגס וכלי הקשה. יום רביעי 22/1 22:00 ג´אז בכפר בית קפה קוקטייל. רחוב ששת הימים כ"ס (מאחורי בית המשפט) לפרטים נוספים או הזמנת ההרכב לאירועים פרטיים: בריטון הפקות - 052563364

../images/Emo104.gif תפוז Live מארח את אלוף העולם

גל פרידמן, אלוף העולם בגלישת גלשני רוח יתארח היום בפורום "וינגייט חיים וספורט", ויענה על שאלות הגולשים. תוכלו לשאול בכל הנוגע לזכייה בתואר אלוף העולם, לתכניות עתידיות, על הספורט הישראלי בכלל ועל האולימיאדה הקרובה בפרט. האירוח יתקיים החל מהשעה 18:00, וניתן להעלות שאלות בפורום כבר עכשיו.

manfish

New member
האתר שלי

שלום, לאחר שלוש שנות סטגנציה יחסית, אני שמח להזמין אתכם לאתר המחודש שלי. באתר תמצאו שירים חדשים וישנים להורדה, אנימציות ומשחקים שהכנתי, כרזות, טקסטים ועוד. חוצמזה, אפשר להירשם להזמנות להופעות, להחמיא, לקלס, לגלות מה עושה החיפושית ולשחק שח-ים. אתם מוזמנים! להתראות, ירון www.mpfree.co.il/yaron

הקוביות

New member
סינגל חדש לקוביות

הסינגל הראשון של "הקוביות" יוצא ביום ראשון לתחנות הרדיו. באתר שלנו ניתן כבר עכשיו להוריד ולשמוע את הסינגל החדש במלואו ! כמו כן ניתן לשמוע חלקים נרחבים משאר האלבום ,לקרוא מידע ופרטים נוספים על ההרכב. נשמח לשמוע תגובות בכל נושא באימייל.

iliG

New member
לאספנים וחובבי ויניל - קישור

קישור לחנות בארה"ב שמתעסקת עם וינילים. http://www.vvmo.com שווה להכנס לקטלוג שלהם רק כדי לראות את המחירים שאספנים מוכנים לשלם וסתם כדי לחפור.

Cashio

New member
ערב להקות

היום במוצ"ש בפאב של ישראל (ONE) בראשל"ץ בערב תשתתף להקת אנערף

פוצנוש

New member
דיסקים מקוריים למכירה

רשימה דיסקים מקורים וגדולה 1. רעש-אני זה לא אתה20 2. אוליב -אינפלוג-חדש עטוף בעטיפה15- 3. רוחות מדבר -שושן-עטוף העטיפה15- 4. בן ארצי חיים משל עצמי-15 5. ארקדי דוכין –להרגיש25- Synthesizer-3 6.דיסקים קצב כל אחד חמישה שקלים 7. שוטי הנבואה20- 8. אבי טולדנו -האוסף 2דיסקים25- 9. סיגנל אמביציה אביתר בנאי15- 10.אנפציה –ככה מתפנקים20- 11.גלית אטלס-להפך15- 12.שלמה ארצי –אהבתיהם25- 13אביתר בנאי20- 14רונית שחר-ספר לי הכל25- 15.adiemus-דיסק האוסף(ללא הסיפרון)20- 16.אוסף עברי –קוקה קולה7- 17.צליל מכוון15- 18.size-10 המחיר ליד הדיסק אם מישהו מעונין לקנות ממני שישלח לי מסר אישי או לאימייל [email protected] או לאיי סי קיו 113378526 ביי בנתיים טליה

jakir

New member
דרוש באסיסט/ית וסולנית...

ללהקה מאיזור הקריות... גיל: 15-17

שקר החן

New member
שכחתי להודות...

אז תודה ל-purpulegoat על התמונה שלה לשער הפורום... והנה עוד משהו שהיא עשתה ונורא שעשע אותי..

Rivendell

New member
../images/Emo32.gif מבצע איסוף ספרים לעל"ם!

פורום ספרים בשיתוף עם על"ם פותח במבצע איסוף ספרים לצורך הקמת ספרייה של על"ם. מידע על על"ם ועל מקומות איסוף הספרים, כאן, או בלינק שלמטה. תודה מראש!!!

ממליצה בחום../images/Emo70.gifמחר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הופעה של שלישיית אדלר במופת הוד השרון להקת המפוחיות הטובה בעולם

PurpleGoat

New member
Learn to fly...

איזה דבר יפה.. http://www.trevorvanmeter.com/flyguy/ חפשו את החללית.. זה משעשע =) (הקרדיט לאופיר.. או רונן.. או מישהו =)

למעלה