מוקפץ

שקר החן

New member
כדאי מאוד לקרוא...

לכל מי שרצה לדעת איך ומה זה GUIDANCE ומי שחושב להקים אי פעם להקה משלו ומי שסתם עדיין לא קרא את זה (כמו אופיר) מומלץ לקרוא, זהו ראיון שערך מגזין אלטרנטיבה עם חברי להקת GUIDANCE

ערב דרים תיאטר!

היניקן הבימה תל אביב , 50 שקל כניסה 14.3.03 בערב יהיה תיקלוט מסיבי של הלהקה הקרנות ענק של די וי די ועוד הפתעות

burtburt

New member
Mad Bliss בהופעה - מחר

וב-17 לפברואר בסינדרום בירושלים. פרטים בהמשך.......

Cashio

New member
אנערF בהופעה

יום שישי ה-31 לחודש (ינואר) פעם שלישית בנס-ציונה הופעה בלעדית פרטים נוספים בהמשך

כנעני28

New member
ג´אז ביום רביעי הקרוב: רביעיית מוקה

מפגש מרתק של סגנונות, כלים, נגנים והשפעות. ההרכב מנגן הן מוזיקה מקורית, והן גרסאות מיוחדות של קטעים של סטינג, ג´ובים, גרשווין ואף שירים ישראלים מוכרים. ההשפעות המוזיקליות מגוונות: מג´אז ומוסיקה קובנית דרך דביוסי, מוזיקה בלקנית ועוד. חברי ההרכב: גיל פקר: פסנתר. הדר נויברג: חליל. רוביק רוזנברג: גיטרה. עידית דביר: קונגס וכלי הקשה. יום רביעי 22/1 22:00 ג´אז בכפר בית קפה קוקטייל. רחוב ששת הימים כ"ס (מאחורי בית המשפט) לפרטים נוספים או הזמנת ההרכב לאירועים פרטיים: בריטון הפקות - 052563364

Tufnel

New member
´קוביאשי פורצלן´ מחפשים באסיסט/ית

להקת ´קוביאשי פורצלן´ מחפשת באסיסט/ית להמשך פעילות הלהקה (הופעות, הקלטות וסתם כיף). באסיסט/ית שיודע/ת לנגנ/ת funk, רצוי מעל גיל 17. ניתן לפנות לשגיא: 026516469 או לאמיר [email protected] אתר הלהקה: www.kobayashiporcelain.com

dFence

New member
ביקורת קלה

אני בעצמי חבר בהרכב, אמנם בתחילת דרכו אבל בדיוק בנקודה בה צריך להחליט לאיזה כיוון הולכים, גם מבחינת מוזיקה אבל גם מבחינת מילים. אז נכנסתי למספר מכובד לטעמי של אתרים של להקות ישראליות ברמה הרבה יותר גבוהה (שכבר הספיקו לכתוב אי אלו שירים וגם להופיע מספר פעמים) והסתכלתי על המילים (איפה שאפשר גם שמעתי אותם). אולי אני סתם תמים, אולי אחד שבאמת פשוט מדבר מחוסר נסיון בתחום, אבל המילים של רב השירים שראיתי פשוט היו רצף של מילים אקראיות (אולי עם משמעות פילוסופית עמוקה, לא יודע). האם ככה צריכים להיות שירים?

לירונדה

New member
להקת היורשת ברדיו wfm!!!

מחר! יום ראשון! בשעות 18:00-20:00 תתארח הלהקה "היורשת" בתוכנית "כוכב עברי" עם לירון ויסמן! מכירים?!?! בואו להנות! לא מכירים?!!? בואו להכיר ולאהוב! מעוניינים לעלות לשידור?! צלצלו מהשעה 17:30 לטלפון: 03-5253060 והכל כמובן באתר שלנו כולל הצ´אט שבו תוכלו לשאול שאלות חופשי ולדבר עם חברי הלהקה! www.wfm.co.il לאתר הלהקה: www.hayoreshet.com

../images/Emo87.gifעל כדורסל ופוליטיקה. תפוזLive

אורלי גרוסמן היא כדורסלנית עבר ששיחקה גם בנבחרת ישראל. היא פרשה וכעת היא פיזיוטרפיסטית. היום ב-18:00 היא תתארח בפורום כדורסל ותענה על שאלות הקשורות בכדורסל נשים, שחקניות, פציעות של כדורסלנים, כיצד לשחק כדורסל נכון ועוד ועוד.... כולם מוזמנים! אלטרנטיבה פוליטית בשעה זו, תוכלו למצוא בפורום חופש, הרב מיכאל מלכיאור יענה לשאלות הגולשים מלשכתו שבירושלים. רצוי להכין שאלות מראש- שכן, זמנו קצר. לוח האירועים החדש של תפוז אנשים!!

PlayStationBoy

New member
היי,יש לי שאלה...

יש איזה תוכנה שאפשר ליצור טראנסים? אבל משהו שבאמת יעזור לי... ואם לא הגעתי לפורום הנכון תפנו אותי לפורום הנכון בבקשה

Cashio

New member
הועלתה הקלטה

מאחר שהיו בקשות לשמיעת שיר באתר של אנערף הועלתה ההקלטה הראשונית של השיר אנשים רעים תהנו מהשיר...

שקר החן

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

אהמממ... נא להשתדל לשרשר לכאן הודעות אופטופיק...

NightMaster

New member
מישהו שמע על הרכב ההיפ הופ הישראלי

360 מעלות?.. אם כן..מישהו יודע מה האתר שלהם?

שקר החן

New member
כדאי מאוד להקשיב...

האזנתי לכמה קטעים שמופיעים במגזין במה... נתקלתי בשיר הזה, לדעתי הסגנון קצת קיצ´י והסאונד צריך לעבור שיפור, אבל עדיין שווה להאזין לזה, בהחלט תוצאה יפה יחסית לחובבן.

Burt O

New member
עוד לגבי הליין-אפ מחר

מיד אחרי Mad Bliss, יעלה לבמה אמן אנגלי (ממה שאני קורא באינטרנט עליו הוא ממנצ´סטר) ושמו בריאן גלנסי. עד כמה שהצלחתי להבין מאנשי הג´הפאן הוא מנגן כבר זמן מה עם הכנר של גונג במופע אינטימי ואקוסטי... ולמרות שאני בעצמי לא מכיר ולא יודע להמליץ, נראה לי מסקרן. זה מה שמצאתי כתוב עליו באתר ביקורות : Brian Glancy, together with violinist take to the stage for a short set to round off the evenings entertainment. Its hauntingly mellow with the sweeping violin, assisting with the crushing changes in mood. Glancy really excels at the acoustic element and is very much in line with the I Am Kloot approach to a tune. Yet his mood is often dark and pulsing at a lower frequency. Dramatic and a sound that requires fervent attention. מחר בכל אופן זה רק הוא לבד על הבמה, במספר שירים.

iliG

New member
שאלה עמוקה

מילים ומוסיקה זה עניין של וכמו שיש להקות שאתה לא מתחבר למוסיקה שלהם אז הגיוני שיהיו כאלה שלא תתחבר למילים שלהם. אני מחלק את זה לשניים : אלה שמקשיבים למילים ואלה שמעניינת אותם בעיקר המוסיקה. יש הרבה להקות שעושות אחלה מוסיקה והמילים לא ממש עקרוניות.מצד שני יש את אלה ש"נותנים את הנשמה במילים" אבל המוסיקה היא רק תפאורה. אני אסכם את דעתי בהגיג- מכיר את המשפט "עדיף להיות בריא ועני על פני עשיר וחולה" ? ואני שואל , לא עדיף להיות עשיר ובריא? תעשו מוסיקה טובה עם מילים שאתם מאמינים בהן :)

שקר החן

New member
שמעתי...

באופן כללי זה נשמע לי בסדר.. חסר לי שם כמה דברים מבחינת השיר עצמו מבחינת ההקלטה, היא בכלל לא מקצועית ובלי להעליב הייתי אומר שהיא די עלובה, בכל אופן אחלה שאתם מעלים לפה שירים, אני מקווה שיצא לי לראות את ההופעה שלכם.

יש גם ישראל אחרת - ועד מאה ועשרים

היום בתפוז אנשים: |הגדש|יש גם ישראל אחרת עופר אבן, מס´ 4 ברשימה המתמודדת בבחירות לכנסת מטעם מפלגת ישראל אחרת. קצת על עופר: יליד שנת 67´, נשוי ואב לשלוש בנות. בוגר תיכון הגימנסיה הריאלית , ראשון לציון. בעל תואר ראשון למשפטים מאוניברסיטת תל אביב, בעל תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת תל אביב. בשנים 01´- 98´ יו"ר בהתנדבות של עמותת חיים למען ילדים חולי סרטן בישראל. כיום עו"ד-שותף במשרד עו"ד גולדפרב, לוי ערן ושות´. לפורום ישראל אחרת לעשות אהבה עד מאה ועשרים ד"ר וורניק יענה לשאלות הגולשים בנושאים: מיניות בגיל השלישי, שימור חדוות הזוגיות והמיניות לאורך שנים, התמודדות עם משברים בזוגיות, עשיית אהבה עד מאה ועשרים, שגרה ושחיקה בזוגיות, חברות-אהבה-זוגיות: מה הקשר ?, רלוונטיות של הזוגיות בשנות ה-2000, שגרה וצמיחה בתוך קשר זוגי ועוד ועוד ד"ר ורניק הוא פסיכולוג קליני ורפואי בכיר ומומחה בטיפול מיני. סיים בהצטיינות לימודיו באוניברסיטה העברית ובאוניברסיטת אילינוי. כעת בפרקטיקה פרטית. ניהל את המרפאה לטיפול מיני בבית החולים "משגב לדך" בירושלים ומנחה קבוצות להורים שכולים. בעבר עבד בבי”ח פסיכיאטרי, היה מנהל מחלקה לנוער אוטיסטי, ושמש כיועץ בשרות הפסיכולוגי ב”בצלאל” - האקדמיה לאמנות ועיצוב בירושלים. שרת בצה"ל כקצין בריאות נפש. לפורום טיפול מיני ומיניות אנא הכינו שאלותיכם מראש.

למעלה