יאו מגניב!.! רואים שאכפת לו מהמעריצים הקלושים (חחח סתם!)
S Sahar Sweet Girl New member 17/4/09 #59 ../images/Emo32.gif מוקדש לרעות.. לאחר כל הפתיחת שרשורים החדשים של רעות החלטתי לפתוח מיוחד בשבילך .. הנה כאן כלללללללללל החפירות שלך חחח סתם אני צוחקת!!! אבל זה עדיין מוקדש לך
../images/Emo32.gif מוקדש לרעות.. לאחר כל הפתיחת שרשורים החדשים של רעות החלטתי לפתוח מיוחד בשבילך .. הנה כאן כלללללללללל החפירות שלך חחח סתם אני צוחקת!!! אבל זה עדיין מוקדש לך
R reut444 New member 18/4/09 #64 חחחחחחח תוודה איזה כבווד D= עושה כדי להרים את הפורום ולעורר אותוD= רק לטובה חחחח
מ מיוש94 New member 18/4/09 #68 חזרתי עכשיו מהליכה וחם לי!!!!!!!!! וכואבות לי הרגלים למה אין דרך קלה לרזות?!?!??!?!?!
ד דניאל חיימשלי אתה New member 20/4/09 #70 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תרגישי טוב בקשר לרגליים אבל הליכה זה לא מה שבאת יעזור לך להרזות [והפעם אני לא צוחקת עלייךך ] את צריכה לעשות עוד מש'ו כי הליכה בדרך כלל זה מעצב את הגוף זה לא יעזור לך לרדת במשקל . . = ]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תרגישי טוב בקשר לרגליים אבל הליכה זה לא מה שבאת יעזור לך להרזות [והפעם אני לא צוחקת עלייךך ] את צריכה לעשות עוד מש'ו כי הליכה בדרך כלל זה מעצב את הגוף זה לא יעזור לך לרדת במשקל . . = ]