מוקדש לקיטורים.

../images/Emo32.gifמוקדש לקיטורים.

זהו, אין לי כוח וממש בא לי לקטר, אז כדי לא להוציא את זה על אף אחד וגם לא לשמור את זה בבטן אני אקטר לפניכם, היה לי יום גרוע לאללה, הראש שלי מתפוצץ, יש לי בחילות כל היום, הגרון שלי אדום ואני בדיוק אחרי ריב ענקי עם הזקן שלי ועכשיו הוא לא מדבר איתי. בנוסף לכל הצרות אני עייפה לאללה ואין לי כוח לחשוב אפילו בצלילות מה הקיטורים שלכם להפעם?

כמט כמוך

בחילות, כאבי ראש, מפסיד המון חומר לימודים...מת מעייפות, הגבעה הפסידה, משעמם לי, דבר אחד שמח-מכבי ת"א הפסידה!!! (בכדורגל) אבל הכי חשוב-
תמיד בשמחה

אני רוצה!!!!!!!!!!!!!

זה כאילו ממש קראת את מחשבתי..... נמאס לי כבר מלשון!!!!!!! לראות כל היום וכל הלילה פעלים ומשפטי מפתח מול הפרצוף שלך! לטחון ת'שכל המסכן שלי עם לשון!!! פשוט סיוט!!!! למה אליעזר בן- יהודה נולד?!?!?!?!?!?!? חוצמזה..... אין עוד משו מיוחד......... אם יהיה עכשו אני יודעת היכן אני יכולה לפרוק את עצבי\
מעל דפי הפורום!!!! זהו.. הוצאתי [אני מקווה שכמעט את הכל!!!!} עכשו אפשר ללכת לישון בשקט! תודה גילת!!!!!

tamarhp

New member
איזה שירשור "חינוכי" ../images/Emo3.gif

הייתי אמורה להיות עכשיו במיטה אבל אמא שלי רצתה שאנהי אבדוק לה משו באינטרנט אז אני עוד פה... שפוכה מעייפות... וגם ניסיתי להתקשר לנכדתי המתוקה - קרן, אבל לא השגתי אותה... אבל חוצמזה? הכל מעולהההההההההה! גמרתי עם יחידה אחת של ספרות, אין לי שום מבחן ללמוד אליו השבוע חוץ מבוחן קטן במתמטיקה, המחשב שלי עד יום שלישי בערב, ובכלל - הכל נראה ורוד
אז אל תהרסו לי את השבוע הזה בבקשה.....

tamarhp

New member
קיטוריי להיום:

המורה לתנ"ך עשתה בוחן פתע - אנסין - והיה גרוע.. לכולם... פשוט לא ידענו כלום...

tamarhp

New member
זה לא משנה

אבל המורה כזה נכנסת לכיתה - תפתחו ספרים בעמוד 69, תעשו אנסין 58, עכשיו. תשבו בנפרד. נו, תוציאו דפים! כן, זה בוחן! נו?

מוצארט

New member
יופי טופי

כואב לי הראש (לא ברור ממה...) ויש לי שמירה ביום רביעי, בלעעעעעעע.....

סתם צבי

New member
גמני גמני גמני

הצאט כל הזמן ניתקע ואני בעיקרון אמור להיות קרוע מעיפות ואני ביכלל לא עייף!

גילת הכל טוב????? ססתאם

ב"ה אני כל כך זקוקה לOFF כזה !!! טוב הקיטורים שלי אני אספר לכם מה עבר עלי היום .. ככה קמתי בבוקר התארגנתי לי לה להה לה לה הלכתי לת"מ (תחנה מרכזית) עליתי לאוטובוס לעיר הקודש ירושלים מתלהבת נוסעת לחפש מקום לשנה הבא לאט לאט האוטובוס מתמלא ויוצא לדרך לה לה לה לה נוסעים מסכן ישב לפני איזה ילד אולי בי"א בקיצור כל פעם בירידות בעליות הוא התעורר כי התיק שהיה על רגליי נתן מכה לכסא שהוא ישב אז כמעט נקרעתי מצחוק ... בדרך שמעתי לי מוזיקה (שלהבת) וככה עברה עלי הדרך לי-ם עד לת"מ ושם הלכתי למודיין לברר מתי יש קו לכיוון האכסניה שאני צריכה להגיעה בקיצור גם זה היה נחמד הגעתי לתחנה קפאתי מקור (לא כלכך) ואז אחרי איזה חצי שעה הגיע האוטובוס ואז אחרי עוד איזה 20 דק' של נסיעה באוטובוס הגעתי לאכסניה . היה ואז כעקרון הייתי צריכה לחכות עוד שעתיים עד הראיון שלי אז הסתובבתי לי קצת איתי עוד מקומות נרשמתי לעוד ראיונות ואז אחרי שעות טובות נכנסתי למקום 1 שנרשמתי לראיון הראיון היה גרוע !!! טוב אחרי זה עוד שעה וחצי טובה שישיבתי וחכיתי לעוד 2 מקומות אני מגלה שמקום אחד שנרשמתי כבר נסע זה היה באסה ואז נכנסתי למקום השלישי ובקיצור האנשים האלו כבר ערים מ5 בבוקר והשעה שנכנסתי לראיון היתה סביבות 4 וחצי אחרה"צ הם היו עייפים לראיון כזה אני קוראת פרווה ומאחלת לי שיקבלו אותי לשלב השני אולי אז אני יהיה יותר טובה והם היו יותר ערניים ואז חזרתי לי הביתה לא שמחה ולא מרוצה !!! ואם שאלה ענקית בלבי מה יהיה עלי שנה הבאה ?????? ואווי עלה לי רעיון ע-נ-ק ברגעים אלה ואותו אני כבר יבצע מחר אז לילה טוב שירית ואין לי כח לבדוק אם יש שגיאות כתיב או מילים לא מושלמות אז תסלחו לי אוקי !!!

איילת כ

New member
טוב

אין לי כרגע קיטורים. מה שהיה היה מה שיהיה יהיה וזהו אני חושבת שיהיה לכם יום טוב.

tamarhp

New member
ממממממ

רק האליטות יודעים מה זה האליטו"ת
אבל אתם קרובי המשפחה של האליטו"ת

איילת כ

New member
ככה אני בדר"כ עונה????

איך הגעת למסקנה הזאת?????? וחו מזה כמה כבר שרשורי קיטורים היו שאת יכולה לדעת איך אני אגיב?

tamarhp

New member
לפחות פעם אחת ענית ככה

וחוץ מזה שאת תמיד מסתכלת על הכוס המלאה.. זה בסה"כ מחמאה..

למעלה