מועדון 27

queen helen

New member
../images/Emo32.gif מועדון 27

עם כל הדיבורים על המוות של איימי, והצטרפותה למועדון 27 ה~מכובד~, לא יכולתי שלא לחשוב על עוד אמנים מופלאים שהלכו לעולמם בגיל הזה. השיר הזה הוא של ג'ניס ג'ופלין מפסטיבל מונטריי בו היא התגלתה. שווה להקשיב רק מהדקה השלישית. גם היא נפטרה בגיל הזה ממנת יתר של הרואין, לאחר ששני חברים שהבטיחו לבקר אותה לא הגיעו באותו לילה. מצטערת על הפוסט הקלישאתי. מצטערת גם עבור כל אלו עם אלרגיה לג'ניס ג'ופלין...

queen helen

New member
הסתכלתי בלינק

באופן מוזר, רב האנשים (בעיקר בשנים הראשונות) מתו מסיבות טבעיות לגמרי כמו מחלות או תאונות (לא בדיוק טבעי, אבל...) בכל מקרה - עם כל העצב שבדבר, זה תרוץ לשרשור של מוזיקה טובה.

queen helen

New member
../images/Emo247.gif - ג'ימי הנדריקס ../images/Emo226.gif ../images/Emo168.gif

Wild thing - גם כן בפסטיבל מונטריי. אבל שיר הרבה יותר יפה הוא Hey Joe . ועכשיו תסבירו לי איך אפשר שלא לאהוב הופעות חיות?

בקלות. בדיוק השבוע דברתי על זה עם א'..

הופעות חיות זה בהחלט מרשים ויפה. ואני אוהבת את מה שקורה ~על~ הבמה בדר"כ [לפעמים מה שקורה על הבמה יותר מידי בשבילי גם...] אבל הבעיה לא שם. הבעיה היא ~בקהל~!! שונאת את הלחץ ורעש והמחיצות. ואל תשכחי שאני אדם קטן וקל ולמעוך אותי
לעומת זאת, יצא לי להיות בכמה הופעות בפאבים ~וזה~ היה ממש כיף! שקט, נעים, יושבים בנחת, אווירה נעימה. את זה אני אוהבת! [טוב, פרט לפאב אחד שהתחילת ההופעה עוד שמרו על חוק העישון, אבל בשלב מסויים המקום הפך למעורת עשן מחניקה שהרסה לי את כל ההופעה המאוד מוצלחת של אפרת גוש
]

ברומבית

New member
בשבילי זה גם לא כל כך יפה ומרשים ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

אני הייתי רק בהופעות המוניות (הייתי גם בהופעות נוחות שלא נחשבות) שזה אומר מחיצות+זיעה+שדה ראיה מוגבל עם כל זה אני מסתדרת אבל לא שומעים טוב
(כנראה יש אזורים ששמעו בהם טוב, אבל אני לא מומחית לאקוסטיקה
) ובד"כ זה נשמע (המעט שנשמע...) פחות טוב מבדיסק ואנשים בקהל אוהבים לשיר, מה שעוד יותר מפריע לשמוע... וכל זה לא צריך להוות בעיה
הבעיה היא שהתבאסתי קשות על ההופעות שלא נהניתי בהן, ואני עדיין מתבאסת על העניין הזה מדי פעם... כמו שכתבתי בפעם הקודמת, כולם מדברים על עד כמה זה כיף, וכל פעם יש לי התקף קנאה והבעיה(?) הנוספת היא שאני עדיין רוצה ללכת להופעות
אבל למרות מרמור ההופעות שתקף אותי בימים האחרונים, אני אקח הכל בפרופורציות. אם אני לא נהנית זה כי אני מיוחדת
ואם משום מה אני מעדיפה להקשיב לזמר ולא לשיר אתו, זה כי אני מיוחדת/ביישנית
בסוף אני אתבגר ואגיע למסקנה הסופית- אם אני לא נהנית מהופעות, אני לא צריכה ללכת אליהן
סיימתי לפרוק

../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

הופעות זה לא הדבר הכי מרגש בעולם מבחינתי. אבל בהופעות הקטנות כן נהנתי [אפילו שהן נחשבות להרבה פחות מרשימות כי אין בהם את כל האפקטים במטורפים שיש בהופעה המונית. אותי אישית זה לא ממש מעניין אז לא איכפת לי]

Larik

New member
Slipknot - Circle

ובלי שום קשר למועדון לזכר פאול גריי הבסיסט שלהם שמת מסיבות לא ידועות בגיל 38. סביר להניח שזו לא היתה בעית סמים בגלל שהוא היה איש משפחה אוהב. והנה בשבילכם שיר שקט http://www.youtube.com/watch?v=TdZfI0IVlWQ

Larik

New member
Leon Botha

מת בגיל 26 מוכר בתור הפרצוף המוזר בקליפ של Die Antwoord - Enter The Ninja http://www.youtube.com/watch?v=cegdR0GiJl4 היה לו מה שנקרא תסמונת פרוגריה שגורמת להזדקנות מוקדמת של תאים בגוף. למרות זאת המצב הזה לא מנע ממנו לעשות מוזיקה, ולהצליח בזה.

queen helen

New member
אני בשוק ../images/Emo2.gif

אתה כבר השני בתקופה האחרונה שמפרסם לינקים ללהקה הזאת. (הקודם פרסם לינקים לשירים באפריקאנס)

למעלה