מוחלט.

../images/Emo32.gif סליחחההה על זה אבל זה חשוב

לי כל כך.... המסנג'ר שלי נרצח בפעולת טרור של המחשב... פלייייזזז חבריייייי שלחו לי מסר בו הכתובת של המסנג'ר שלכם ואני הוסיף אותכם >< כולל רמי כי האייסי שלי נדפק ><

Ivy Riddle

New member
אני חדשה כאן

שלום! אני חדשה בפורום הזה. יש שני שירים של הסידרה שאני ממש אוהבת ואין לי מושג תמילים/מנגינה/מאיפה אני יכולה להשיג את זה. השירים הם: שיר הסיום של סאקורה- פרק אחרון של עונה שלישית שיר שהיה בפרק שלי גילה שהוא מאוהב בסאקורה (זה עם הדובי), השיר היה גם בפרק שנקרא "החלום" (לא זוכרת איזה עונה) תודה!

Leemon

New member
המילים בעברית?

בהודעה הזאת יש את המילים של השיר של העונה השלישית. (וזה שיר פתיחה, לא שיר סיום. זה היה אמור להיות בכל העונה השלישית, אבל משום-מה בדיבוב העברי שמו אותו רק בפרק האחרון.) כאן יש את השיר השני שביקשת (היטוריג'ימה, מפרק 40 ו-57). בכתובת הזאת יש את המילים לכל השירים ביפנית. את השירים עצמם אי אפשר להשיג באינטרנט באופן חוקי, חוץ מגרסת ה-MIDI של שיר העונה השלישית: http://www.animelyrics.com/midi/anime/ccsakura/ccspura.mid

Leemon

New member
בעברית כן היה ../images/Emo4.gif

ונדמה לי, שזאת ששאלה למעלה ראתה את הדיבוב העברית.

BaBy AnImE

New member
אהמ...

רצו לנתק לה את האינטרנט והיא נלחמה כדי להישאר מחוברת ולכתוב בפורום, למה אסור לה לפתוח שרשור? חוץ מזה זה רעיון ממש טוב שכל אחד ייכתוב את המסנג'ר והאייסיקיו שלו.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifנמ..למה את משרשרת את זה

עלי??o_O ני שמחה שהיא נלחמה וזה, אבל רוה הדף פה זה הודעות
לא עד כדי כך קשה לשרשר.

BaBy AnImE

New member
אהה....

שרשרתי את זה עלייך כי הטלבטתי (כותבים ככה, נכון?) לאן לשרשר את זה, אז בסוף החלטתי הודעה אחרונה וזהו. זה ממש לא היה מכוון אישית אלייך. והדף מלא הודעות אוף של תמונות שהמנהלים צריכים (לדעתי) להכניס לשרשור אחד גדול.

למעלה