מוזר...

Nogmor

New member
../images/Emo32.gif מוזר...

מישהוא ידע שיש כזאת הפרעת קשב שנקראת ADHD, מה, כאילו, מישהו מנסה לחייג ופשוט לא מצליח לזכור מה סימנים הנכונים?

rocky7

New member
ADHA

זה הפרעת קשב עם היפראקטיביות. למה היפראקטיבים לא יכולים לזכור סימנים?

aerynsun

New member
לי יש הפרעת קשב ADD

לא כל מי שיש לו הפרעת קשב חייב להיות היפראקטיבי. לפי מחקרים רוב הגברים הם עם היפראקטיביות ולכן הH - ADHA ורוב הבנות פחות אקטיביות יותר חולמניות (מי שמכיר אותי יודע למה אני מתכוונת ...חחח) ולכן זה נקרא ADD למרות שהיום אומרים ADHD והכוונה לשני הסוגים. אז לכריס יש הפרעת קשב...מגניב! מה שזה אומר בגדול, זה שחסר במח דופמין שזה חומר שיוצר את הסינון של הרעשים במח. כשחסר את הדופמין המח קולט המון דברים בבת אחת ללא סינון וכשמדברים עם הרבה אנשים מרוב רעש קשה לקלוט את השיחה ולכן יש נטיה לחלום לרגע, לאבד את השיחה והופ ...לחזור שוב כי נזכרים שהלכנו לרגע מהשיחה שמולנו או אנשים אנרגטים להקפיץ את הרגל, לזוז כל רגע וכו'. מי שלומד זה מאוד קשה לו (תלוי ברמות) ולכן לוקחים רטלין. HDHD

סלמאק

New member
וואי, נדמה לי שדיברו על זה פה...

או שאני סתם יודע על זה... לא, אני בטוח שדיברנו על זה פה. טוב, בדקתי, אני דיברתי על זה... בתפוז יש פורום שנקרא "הפרעות קשב ADHD"...

kinspirit

New member
ותאמינו או לא

זאת גם ההפרעה שיש לכריסטופר ג'אדג'. קשה להאמין כשרואים אותו כטיאלק, קל מאוד להאמין שכרואים אותו במציאות.

כי הגברת (החוצפנית) היתה כבר באיזה

2-3 כנסים בחו"ל ופגשה שם את כווווווווולם ודיברה איתם (ולא הביאה אף אחד איתה לארץ... גועל נפש....
)

kinspirit

New member
ניסיתי

ניסיתי לסמם את מייקל שאנקס ולהכניס אותו למזוודה שלי, אבל היא הייתה קטנה מדי

תירוצים! לא מתקבל!

היית צריכה להיות יותר יצירתית (או לקנות מזוודה יותר גדולה) פם הבאה תצטרכי לתקן (ומזוודה יותר גדולה כי את צריכה להביא גם את מייקל וגם את בן) ברורררררר?

Nogmor

New member
שכחתי את השם של השחקנית :-1

כנראה אני
באישיות\דמות יותר מהמראה.

סלמאק

New member
גם אני סובל מזה

רק שאצלי זה התבטא כהיפראקטיביות בעיקר בילדות, היום זה מתבטא יותר כחולמנות-יתר וחוסר ריכוז בדברים בעת רעש סביבתי.

deathcaster

New member
נצלו"ש

שמתם לב לפרסומת של פרפקטו של אוסם בצד שמאל של הפורום ? הדוגמנית לא מזכירה לכם את טיילה ?!

למעלה