מוזר

nobody175

New member
../images/Emo32.gif מוזר

חחחחחחחחחח שלומות אחים ואחיות (בעיקר אחיות), כמו שאתם מבינים- i'ts 4 o'clock in the fuking morning(סתם הרגשתי צורך לצטט את היוסד..) ואני עדיין לומדת להיסטוריה כן כן נותר לי עוד נושא העמקה ושתי נושאי מאגר וויפי! לא שזה יותר מדי צריך לעניין אותכם או שאתם תקראו את זה בזמן הקרוב, אבל הרגשתי תצורך לשעשע את עצמי לפני שאני נרדמת על כתב המנדט, נואו וואט איימ סיינ' דוד'ס? חחחחח בכל אופן בהצלחעעע לכל הנבחנים מחר... או שזאת רק אורלעעעע? מיצעעעע בקטנעעע, בכל אופן לילה טוב בוקר טוב יום טוב ושבת שלום!

EleVaTioN

New member
אאאאממממממממאאאאאאאאא../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

רק אני לא התכוננתי? רק אני הולכת להתכונן עכשיו
רק אני זוכרת הכל מהמתכונת? ואיי הלוואי והבגרות תהיה בסגנון של המתכונתתתתתתתתתת!!!!! אמן אמן אימרו אמןןןןןןןןןן יהיה טוב בהצלחה לכולםםםםםםםםםםםם

nobody175

New member
חחח לא התכוננת מאגניב

פשוט אני גם למתכונת לא ממש התכוננתי היו כמה נושאים שעשיתי מזכרון של מבחנים קודמים חחח והיו רק שניים ובסוף הגישו אותי על 86 שזה מסריח אבל מגיע לי... הבנאדם המטומטם היחיד שהתכונן חצי יום למתוכנת ויום לבגרות פגרתתתתתתתתתתת וגם עכשיו התכוננתי עקום אז אני מקווה לטוב על כמה הגישו אותך?

EleVaTioN

New member
אין לי מושג...../images/Emo129.gif

במתכונת קיבלתי 86 וכל השנה לא היה לי ציון אחד פחות מ90
אז בטח יהיה משו טוב כזה^^

EleVaTioN

New member
וטודע רבה../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

המון בהצלחה גם לך
וגם לכל מי שנבחן היום בכל דבר שהוא ולא רק בהיסטוריה
אח הלוואי שזה יעבור כברררררררר

KaUrO DoNo

New member
בההההההההההצלחההההההה...

לשתיכןןןןןן :) אני יושבת בבית ומתכוננת למתכונת שיש לי מחר (מינהל)....
אני כבר עשיתי ת'בגרות בהיסטוריה שאתן עושות..לי השנה יש פי 2 חומר...אבל לפחות זה יותר מעניין.. בכל אופן שוב בהצלחה רבה!

the z girl

New member
בהצלחה לכווללםםם

ועכשיו אני אעביר לכם בגלי מוח את כל מה שאתם צריכים לדעת! חח טוב נו לא, אבל בכל זאת אתם עכשיו במבחן אז תצליחוו חח אךי היה?? זה בחינה ארצית נכון?

EleVaTioN

New member
טודעעעעעעעעע../images/Emo129.gif

טובבבבבבב טובבבבבבבב הלך טובבבבבבבב אבל מה הייתה השאלה התקועה הזאת על הנאצים??? חחחחחחח עשיתי את 2 השאלות שחשבתי שאני בחיים לא אעשה
על המרד הערבי וועדת פיל כל כך לא קשור לעולם שלי עכשיו!
אבל היה טובבבב אני מקווה שגם הבוחנים יחשבו ככה
איך לכם????

למעלה